Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

camelia.t
nu vrei sa faci la tine acasa o cresa/gradinita?
iti aducem copii si vezi cum faci sa-i inveti ce stie Andrei.
venim noi dupa copii cind sint gata invatati.

Adi daca se mai repeta figura....poate ma gandesc la asa o afacere! Dar, deocamdata, mi s-a intamplat si mie numai o data (ziua...ca noaptea asa doarme de micut).Sa vedem.......

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Codritu ti-am raspuns pe privat.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna Ciresici,

Si noi avem scaunel de baie si suntem f. multumiti. In cadita nu mai facem baita de la 6 luni. E sigur scaunelul si putem sa ne balacim in apa multa. Eu pun scaunelul direct in cada si Bia e tare incantata. Dar o tine numai vreo 10 min dupa, ridica mainile si vrea afara. Si scaunelul nostru are o bara intre picioare, dar cand o sapunesc pe Bia o scot din scaunel, si apoi o pun la loc sa o spal pe cap, iar la final o scot din scaunel iar tati ne clateste cu dusul. Baita la noi dureaza cam 20 min.

Arleena cu olita eu sunt norocoasa ca o am pe mama mea. Bia sta, si face de fiecare data. Cand sta mai mult pe olita, ii pun in fata o jucarie cu mai multe zornaitoare si jucarii muzicale si isi face de lucru. S-a obisnuit deja si cand face caca, se screme si se uita la noi, sa o luam sa o punem pe olita. E asa dulce, ca dupa rade, iar noi o laudam. Oricum mami o pune la olita, destul de des: dimineata cand se trezeste, dupa masa de cereale, cand vine parc, dupa ce se trezeste la pranz si inainte de culcare. In 2 luni, deja are reflex:)

Va pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

ARLEENA eu am pus-o pe olita de la 6 luni si ceva... uite olita noastrahttp://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762365681170/photo/294928804165964170/0 nu are cum sa cada atunci cind sta pe ea...

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Olita ca a voastra am si eu dar sa stii ca nu sta bine al meu,este mai slabutz si se duce funduletul in olita... deci depinde de copil, al tau este mai dolofan la curutz si bulanase...Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Carmina, ai fost la medic? Ce ne spui?

Vavitzu, nu prea ai motiv de ingrijorare la temperaturi rectale sub 38 de grade decat daca persista zile in sir. Poate l-ai supraimbracat, poate e agitat din cauza unui dintisor...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Multumim pentru raspuns..a fost de la dintzi...avem 2!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost la posta si am ridicat pachetul de la Lacrimioara! Of, of Lacri, eu acum ce sa zic decat multumesc, e minunat si sa te si trag un pic de urechi ca era vorba parca sa fie ceva simbolic (de fapt eu asa am zis dar tu ai tacut cu talc). Las ca ma revansez eu de iepuras sau de ziua razaciosului, ca doara acum iti stiu adresa.
Deci Timeea e pe spate dupa jucarie (la propiu, ca a si cazut de cateva ori catarandu-se pe ea, trebuie sa fiu tot cu ochii pe ea), carucioro-masuta de activitate, cam cum are Virgi la Luana. Minunat, chiar ma batea gandul sa-i iau una, asa ca a venit la fix. Nu mai spun ca si Vladut e pe spate dupa jucarie, si pruncii mei se cam bat pe ea, dar de obicei el se plictiseste repede.
Multumesc Lacri! (incerc sa pun si poze azi-maine).

Vavitzu, felicitari ptr dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Oana, multa sanatate! Sa va treaca repede raceala!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_daniela

...
Arleena cu olita eu sunt norocoasa ca o am pe mama mea. Bia sta, si face de fiecare data. Cand sta mai mult pe olita, ii pun in fata o jucarie cu mai multe zornaitoare si jucarii muzicale si isi face de lucru. S-a obisnuit deja si cand face caca, se screme si se uita la noi, sa o luam sa o punem pe olita. E asa dulce, ca dupa rade, iar noi o laudam. Oricum mami o pune la olita, destul de des: dimineata cand se trezeste, dupa masa de cereale, cand vine parc, dupa ce se trezeste la pranz si inainte de culcare. In 2 luni, deja are reflex:)

Va pupicim

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Super!!! Asa-mi plac bebeii care o iau devreme cu olita... o sa incep si eu cu Paul, numa' sa treaca raceala

Mergi la inceput

Paul a descoperit azi ca poate scrashni din dintzi - asa ca exerseaza din greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

'seara, cireshici!

Vad ca-i slaba activitate pe aici...
Valy, felicitari pentru dintoci!
Diana, ma bucur ca schioarei tale ii place jucaria. Este meritul ei, micuta haioasa!

Eu sunt in continuare la scarbici dimineata, cu pruncul dupa-amiaza, dieta mea minune si muncile zilnice ( spalat, gatit, etc)
Sper sa slabesc cat mi-am propus si sa-mi schimb si look-ul o data cu mutarea la noul servici!
Puiul meu a mancat si azi o lingura si jumatate de legume din ciorba cu bors. Maine incerc sa-i dau spanac cu iaurt si galbenus si piure de mazare cu galbenus. Am capatat curaj..
Va pup si plec la pedalat, ca am o silueta de modelat!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput