Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 26
amiss_zip spune:
Salutari
eu va bazzai cu ceva off topic:
a mai folosit cineva gelatina la torturi? (in compozitie?)
Plss help...dupa ce am pus gelatina dizolvata in crema am pus la mixer sa se omogenizeze tot si s-a transformat frumusetea de diplomat intr-o zeama in care s-a separat frisca branzita de ou etc... 
Cum e cu gelatina asta? Cine stie ? Puteti sa imi dati si mie un PM? Am incercat si la bucatarie dar se pare ca la ora asta nu prea e lumea acolo ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
Roxana Claudia spune:
Amiss eu dizolv gelatina in apa calduta(un plic la 250 ml), apoi o torn peste torturi, praji, etc.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Roxi eu trebuie sa o inglobez in compozitie ca sa stea diplomatu in picioare si nu stiu cum se face
. Nu as vrea sa mai stric iar bunatate de crema.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
'seara, cireshici!
Vad ca-i slaba activitate pe aici...
Valy, felicitari pentru dintoci!
Diana, ma bucur ca schioarei tale ii place jucaria. Este meritul ei, micuta haioasa!
Eu sunt in continuare la scarbici dimineata, cu pruncul dupa-amiaza, dieta mea minune si muncile zilnice ( spalat, gatit, etc)
Sper sa slabesc cat mi-am propus si sa-mi schimb si look-ul o data cu mutarea la noul servici!
Puiul meu a mancat si azi o lingura si jumatate de legume din ciorba cu bors. Maine incerc sa-i dau spanac cu iaurt si galbenus si piure de mazare cu galbenus. Am capatat curaj..
Va pup si plec la pedalat, ca am o silueta de modelat!
...multumim
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
Angelica urata patania ta cu ceara .Am vazut pozele cu Sara moama ce pletoasa e .
Steluta vazut pozele cu Andrada ,frumoasa ciresica.
Lyly spor la pedalat
Camelia wow asta da program ,mi-ar prinde bine si mie asa un program .
Amiss imi pare rau dar nu stiu ce sfat sa-ti dau cu gelatina
Carmina sper ca sunteti bine amandoi?
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by arleena
[black]1)angelica draga de tine...asta iti mai lipsea acuma.....cred ca mai bine mergi la cosmetica sau iti iei epilator electric sau ceara la rece(conform noilor reguli UE)
2) vazut motata saraochisorii ei aia scumpi...doamne ce dragalasa e...si eu vreau o fetita asa frumoasa
1) fara epilatorul electric nu pot sa traiesc! si nu cred sa existe in casa mea o unealta mai utila decat aceasta! Insa am o singura zona in care numai ceara ma multumeste: mustacioara! Am fost atat de complexata in adolescenta de parul posedat peste pretutindeni, ca inca imi mai este jena sa vorbesc despre asta... acum, ajung f rar la cosmetica din motive de timp (desi moasa copiilor mei este cosmeticiana, deci, am pile...). Picioare, maini, zona axilara si inghinala se rezolva cu aparatul, numa' ca nu suficient de des iarna, ca deh!, tot timpul, bata-l vina!
2)FA-TI! E simplu! La cat e de frumos Alex (btw - e preferatul mamei!; de cate ori mai apare cate un filmulet ma intreaba: "nu e baiatul care s-a ridicat in fundulet de la 3 luni?!" :)) )
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by virgi
Angelica - off, ce-ai putut sa patesti. Bine ca n-a fost mai rau. Lasa ca aragazul se curata intr-un fel sau altul.
Ce povetesti tu de la job imi este tare cunsocut. Am trecut si eu vreo 3 ani printr-un stres asemanator, la departamentul de import- export, cand ajungeam la 4 dimineata acasa sau mai grav ma trezeam la ora 3 noaptea sa ma duc in vama, ca la 7 sa aibe muncitorii materia prima in fabrica. Cat despre prime si altele, le luau muncitorii, ca ei munceau, eu plimbam harti care le face calculatorul.Mi-a trebuit un an sa-mi revin.
Am vazut-o pe Sara. N-am cuvinte sa-ti spun cat de frumoasa este.
Uf! Ce bine ca ai scapat! Nici nu stii cat te fericesc pt relatia deosebita pe care o dezvolti cu Luana! Pt ca, desi sunteti departe de casa, familie, prieteni, ati reusit sa cumparati- cu banii castigati pe munca-TIMP!
Eu sufar cumplit ca nu pot dedica mai mult timp copiilor, si nu ar fi nimic daca asa intrevede si o raza de soare...; insa nu vad cand, in viitorul previzional, as putea reveni la un program NORMAL de lucru!!!
Multumim pt aprecieri! Sunt cu atat mai valoroase cu cat vin din parte unei "ciori" cu pui de aur!!!
P.S. la ora 2 aragazul arata ca nou! Si o mare parte de merit ati avut-o voi, ciresele din comunitate, pt ca mi-ati permis sa ma descarc de mahnirea ce-mi dadea un impuls de a arunca aragazul la gunoi si sa gasesc in fortele mele launtrice puterea de a zambi si de a zice: "Bine ca nu a fost mai rau!!!"
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Irina, ce parutz lung si bogat are Sara!!! Paul al meu n-are nici un sfert!
Si vreau si eu o fetitza..
Stii ce simplu e?! Puah! Nici nu trebuie sa te straduiesti prea tare... Vine de la sine... Doar o mica "neatentie"... Asa ca iti doresc mult succes!!!

Asa au fost bb-ii mei, parosi din nastere... O compatimesc pe Sara,..., poate pana se face mare se vor revolutiona inovatiile cu privire la epilarea definitiva...
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
ANGELICA ce frumoasa este SARA cu motza mea fata are trei fire si alea rare...
Imi pare rau pt aragazul tau....ai grija cu focul.... bine ca s-a terminat cu bine
Mda! Da' cine mai are oki frumosi, obrji bucalati si dintisori de fruntasi!
...Desigur, ...Teo...
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Angelica – Bine ca ai ajuns in timp util sa stingi focul! Eu am avut experienta ce ceara la 16 ani. De atunci merg numai la salon.[/font=Trebuchet MS]
Ntza! Ntza! Ntza! ... Bine ca invatam si din greseli! La picioare si maini, nu am folosit niciodata, singura, ceara... (cu exceptia unei tentative demne de filmele mute cu Stan si Bran - adik eu cu mama)