Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

ati avut o zi buna?
daca da, va dorim una cel putin la fel.
daca nu, va dorim una excelenta.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804168059034/0

ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA LA MULTE LUNI!!!

Adi cu asa urari, o sa deschidem zilnic calculatorul sa le primim. Ai grija sa nu ne dezamagesti acuma ca ne-ai obisnuit cu Ralucutza in fiecare dimineata. Deci.....maine la prima ora o asteptam iar!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ildi25 – merci frumos de aprecieri. Poza aia e si preferata mea.

Virgi – si eu am patit chestia cu o crestere brusca intr-o perioada relativ scurta. De aceea ma orientez dupa cati cm are. Daca are fix pt o anumita varsta sau mai putin cu 1-2 cm ii cumpar pt etapa urmatoare. Si, desi de obicei fac asa, mai cumpar si tampenii: in urma cu 2 sapt i-am cumpar 5 body de 74 cm desi el avea fix atat; fireste ca acum nu-i mai vin …

Diana79 – ma bucur sa aflu ca Nicole a facut asa progrese…Noi ne laudam cu datul din palme.

Angelica – Bine ca ai ajuns in timp util sa stingi focul! Eu am avut experienta ce ceara la 16 ani. De atunci merg numai la salon.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi Angelica, cred ca te-ai lecuit de ceara acasa! Eu folosesc epilator electric. Sara ii o dulceata asa cu mot in cap! Inca mai aveti tarcul fixat la etajul de sus?

Steluta, Andrada ii dulce foc! Si paroasa ca Timeea mea...

Diana, felicitaori Nicolei celei harnice foc!

Adi, o dimineata frumoasa si voua!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dragi mamicute de cirese, va dau si voua veste cea buna: s-a fixat programul pt expozitia BabyExpo 2007. Astfel putem vizita in perioada 22-25 marte 2007 la Sala Polivalenta. Asa avem timp sa facem listele, nu de alta. Si poate de data asta chiar ne intalnim cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oana, multa sanatate! Sa va treaca repede raceala!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

[tealNoi ghidusii: am inceput explorarea caruciorului, trage de maner cat poate, tine biberonul singur, in sfarsit, si-l duce si si-l ia singur de la gura si, culmea, reuseste sa si bea. Cum aude pa pa, cum flutura mana; o bate si el e bunica-sa pe spate ori de cate ori face si ea acest lucru ( dupa masa, cu scopul binecunoscut de a-l ajuta sa scoata aerul afara).[/teal]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lacramioara, felicitari! Pai razaciosul tau face o gramada de progrese faine! Mi se pare super ca face "pa, pa" si ca-si tine singur biberonul la varsta lui.

Ildi, multumim frumos ptr felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Dragi mamicute de cirese, va dau si voua veste cea buna: s-a fixat programul pt expozitia BabyExpo 2007. Astfel putem vizita in perioada 22-25 marte 2007 la Sala Polivalenta. Asa avem timp sa facem listele, nu de alta. Si poate de data asta chiar ne intalnim cu toatele.

Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

Lacramioara, felicitari! Pai razaciosul tau face o gramada de progrese faine! Mi se pare super ca face "pa, pa" si ca-si tine singur biberonul la varsta lui.

Ildi, multumim frumos ptr felicitari.

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Multumesc, sa-mi spui daca ai facut borsulet

Mai am un pic si plec de la scarbici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor.....am avut azi o zi!!!! Pe la 6.30 trezirea, papat laptic si adormit inapoi pe la 7 si ceva pana la 8 si un pic. La 9.45 papa mar ras cu cereale si de la 10 la 14 somn!!!!Inca sa doarma 4 ore ziua nu am mai patit. S-a trezit si avea pregatit un bol de orez cu legume, l-a dat gata in nici 10 minute si acum rade si povesteste cat il tine gura.Va doresc sa aveti parte de dimineti ca asta a mea, cat de des, ca mie tare bine mi-a prins!!!(va dati seama ca am dormit si eu , desi Andrei doarme si noaptea fara intreruperi, da' tot mi-a prins bine somnicul).

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

camelia.t
nu vrei sa faci la tine acasa o cresa/gradinita?
iti aducem copii si vezi cum faci sa-i inveti ce stie Andrei.
venim noi dupa copii cind sint gata invatati.

Mergi la inceput