Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 23
OanaRusu spune:
Felicitari Abibriza!! Sa va creasca bebe mare si sanatos in burtica
Si mie mi-e pofta de bb2
!!
Am vazut poze frumoase - mai ales ca-s multe perechi de prunci, numai bine sa starneasca pe mamicile cu numai unul
am pe toate ciresele si pe mamici 
Noi tot in casa, tot cu siropele pt tuse, ceva mai bine da' tot se aude ciudat respiratia lui Paul uneori - la efort, in special.
Din motive de boala, ne inscriem si noi in listutza la cei care stiu sa sufle nasul... as fi preferat sa nu aibe habar si sa fie sanatos 
Si inca o tura de
ici si plec la culcare, noapte buna ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
Steluta spune:
Angelica, imi pare rau de patania cu ceara. 
Eu stiam ca nu se tunde cupilul pana nu se taie motul. De aceea eu ma gandeam sa-i "tai motul/rup turta" (sau cum ii zice) mai devreme sa pot tunde fata...
Imi este un somn de pic. M-am chinuit sa pun poze pe net. Asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste sa ne vada cum am evoluat in ultimele 2 luni, ne gasiti aici:
POZE ANDRADA (5-6 luni)
Mai vorbim maine. Noapte buna!!!
am livada de ciresele
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
arleena spune:
angelica draga de tine...asta iti mai lipsea acuma.....cred ca mai bine mergi la cosmetica sau iti iei epilator electric sau ceara la rece(conform noilor reguli UE)![]()
apropo de birocratie si legi idioate in tara: tocmai vroiam sa cumparam un teren(altul
) si in decembrie mergem la primarie se vedem cat se poate construi 50% din suprafata terenului, p+2+m...whow...toate bune si frumoase. azi merge sotul iar pe la primarie si ce afla: de la 1 ian se poate construi doar 30% si p+m...cica noile norme UE....asa m-am enervat pe idiotii aia ca nu ne-au spus in decembrie ca de la 1 ian e alta regula, oare chiar nu stiau??noroc ca ne-am inteles cu omul si ne-a dat avansul inapoi ca altfel
multumim de aprecierile la adresa lui alex...intr=adevar se mira toata lumea cat e de dezvoltat si precoce, dar nu stiu cat de bine e ...parca prea repede trece de anumite etape. azi am fost la control cu el, se pare ca raceala a trecut de tot si fara urmari, are 10,6kg si 75 cm si PC-45cm.
amiss tu intrebai mai demult de PC si mi-a zis medicul ca e semn de rahitism la copii care au cap mare, dei cu cat e mai armonios si proportional capul cu restul corpului e sanatos copilul.
offf eu dimineata tre sa ma duc sa-mi fac o tura de analize, si tot maine mergem si cu copilul la medic pt picioruse(sper sa nu fie nimic)
vazut motata sara
ochisorii ei aia scumpi...doamne ce dragalasa e...si eu vreau o fetita asa frumoasa
si am mai vazut o ciresica draguta de mama focului: Andrada, f faine ipostazele in care ati suprins-o ....cum se uita pe fereastra e totala, cu linge mingea magica...are chilotei domnisoara??fara scutec??
oana sanatate lui Paul si sa scape cat mai repede de siropele ca tare rau e 
ildi, dolce vad ca aveti olita la fel....a lui alex e una obisnuita, dar nu cade de pe ea ci se ridica n-are rabdare sa faca acolo.....cel mai bine face cand il tin eu ca si cum ar sta pe olita.
diana felicitari pt progresele lui nicole si mai ales ca papa tt felu....si eu am inceput sa-i dau sa guste cam tot ce cred ca nu-i face rau din ceea ce mancam noi...
el chiar daca nu are dinti musca din paine, biscuiti, piscoturi, mere, pere, banane...normal ca il supraveghez musca si tot meste acolo cu gingiutele...cred ca abia asteapta dintii
o vazui acu si raluca....ce par lung are si freaza e betoana rau
.....cum a fost cheful adi?
carmina sanatate multa va doresc si sa scapati si voi cat mai repede de toate medicamentele...ce ii dai la mihnea de tuse??la alex i-a trecut f repede cu eurespal
roxana...hmmm ce bine de tine...alex nu vrea deloc suzeta si nici nu a vrut-o vreodata...nici biberonul...azi chiar glumeam cu sotul ca daca doamne fei raman fara lapte el cum mai bea laptic??poate din canuta cu cioc, ca doar din aia bea apa sau alte lichide.
vavitzu sanatate si voua cat de multa. eu tin cam 2-3 min termn in fundic si stiu ca pana la 37,5 e ok
mikiion nu te plange ca e lenes marc...o sa vezi dupa ce incepe sa dea ture peste tot si se urca si trage tot pe el o sa-ti doresti sa stea intr-un loc cuminte...intrea-o si pe amonar...ca il descrisese pe kailan in capitolul trecut si-i citesc paragraful sotului...si ma intreaba...de alex e vorba?evident ca e super fain sa-l vezi ce nazbatii face si cat de mortal e.....dar parca ar fi bine si sa stea macar 10 min cuminte macar cand il schimb..sau cand face baie
no gata ca m-am intiiiiins ca o placinta acum
noapte buna
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
virgi spune:
quote:
Originally posted by mikiion
virgiam niste intrebari pt. tine. repede ca se trezeste pustiul( e 9 la noi si ma mir ca mai doarme)
1. ce canal de tv pt. bebelusi ai? si la mine are tendinta sa se uite la tv. dar eu nu prea gasesc desene animate pt. bebe. Doar din alea violente cu lumini......japoneze. Si oricum eu stiam ca nu e bine sa-l las sa se uite .....Tu ce stii?
2. ce termomentru ai? Ca eu ca o mama cu un copil care n-a facut niciodata mai mult de 37.4 luat axial , nu stiu nici sa iau temperatura la fundulet. Si mi-e si frica. Ma gandeam sa cumpar unul pt. ureche. Sunt bune? Ca mie aici mi-au spus ca n-ar fi precise.
Atat mi-am adus aminte. Ma duc sa vad daca mi s-a trezit odorul.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Salut
Eu folosesc un termometru auricular "Thermoscan Braun ", il poti vedea aici ( prima varianta)
http://www.braun.com/global/products/healthwellness/earthermometers.html.
Este foarte bun. Il introduci in urechiusa, operatiunea dureaza cateva secunde. Nu stiu ce ma faceam fara el cand a fost luana bolnava. Pentru un bb mic este o buna investitie. Eu am dat pe el in jur de 80 usd..
Canale Tv: cel mai des vizionat de Luana, programul de unde o iau cu greu este " KIDS TALK TALK", are cateva emisiuni si pentru bebelusi, TELETUBBIES, am gasit pe net ceva jocutele cu ei . Sunt niste omuleti colorati frumos. Ii stii cu siguranta ca-s tare dragalasi. aici http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/funandgames/
La Tv aici..ii am 2 ore dimineata si doua seara. Restul emisiunilor de la Kids talk talk sunt facute de copii..care canta si danseaza. Daca o las la Tv sta si o zi intrega dar tati spune ca 2-3 ore pe zi e suficient pentru ochisorii ei.
Un alt canal dragut este ' Arirang Tv " . Sunt multe altele numai pentru copii, dar cele doua sunt preferate de noi (100% in limba engleza).
S-a trezit sefa.
virgi spune:
Angelica - off, ce-ai putut sa patesti. Bine ca n-a fost mai rau. Lasa ca aragazul se curata intr-un fel sau altul.
Ce povetesti tu de la job imi este tare cunsocut. Am trecut si eu vreo 3 ani printr-un stres asemanator, la departamentul de import- export, cand ajungeam la 4 dimineata acasa sau mai grav ma trezeam la ora 3 noaptea sa ma duc in vama, ca la 7 sa aibe muncitorii materia prima in fabrica. Cat despre prime si altele, le luau muncitorii, ca ei munceau, eu plimbam harti care le face calculatorul.Mi-a trebuit un an sa-mi revin.
Am vazut-o pe Sara. N-am cuvinte sa-ti spun cat de frumoasa este.
Laura, Ildy - ce olite frumoase au bebeii vostri. Aici n-am vazut modelul ala, sunt foarte interesante.
Diana79 - ce de progrese! Pupam cireasa Nicole.
Arleena - bine ca ati reusit sa va recuperati banii pe teren. O adevarata lupta cu noile legi.
virgi spune:
Steluta - ti-am vazut minunea mica. Tare dulce si frumoasa. Dar ce fericit si mandru este tati!
adib spune:
ati avut o zi buna?
daca da, va dorim una cel putin la fel.
daca nu, va dorim una excelenta.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804168059034/0
ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA LA MULTE LUNI!!!
OanaRusu spune:
Irina, ce parutz lung si bogat are Sara!!! Paul al meu n-are nici un sfert!
Si vreau si eu o fetitza..
Arleena, multumim pentru gandul bun 
Mi-a spus o prietena (medic) ca dupa bronsita ramane cu ceva "horcaiala" pana in 6 sapt - cand e vorba de Paul, imi vine sa
cand aud de o sapt, daramite 6!!!!
Azi sunam pe dna doctor - sper sa ne dea voie sa iesim afara, ca saracutzul Paul e consemnat deja de 3 sapt.
Waw, Alex umblaretzul ce bine se tine pe picioare!!! Si Paul ajunge la usa masinii de spalat, dar numai din carucior deocamdata!.
Stelutza, 
papushica ta, ce mult imi place poza "l-am adormit pe tati"!
Sa nu se supere alte cireshici - vedem poze si filmuletze mereu, asa au crescut puiutzii si-s frumosi de numa' totzi!
Da' nu reusesc sa postez decat ff rar - acuma imi dorm barbatii amandoi si in loc sa fac treaba la bucatarie, ia uite.... fac curte de fetitze frumoase 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
dolcebaby spune:
ANGELICA ce frumoasa este SARA cu motz
a mea fata are trei fire si alea rare...
Imi pare rau pt aragazul tau....ai grija cu focul.... bine ca s-a terminat cu bine
ARLEENA teo facea kk in pozitia de stat pe olita de pe la 2-3 luni iar de la 6 luni de cind i-am luat olita nu a mai facut kk pe ea decit accidental, prin vizite si asta f rar. Incearca si tu cu olitza motoreta, poare ii place si va sta Alexu mic pe olita
VIRGIva pupam
am citit patania cu pierdut Luana cu carut cu tot...cred ca a fost groaznic...
STELUTA pupam Andrada frumoasa cu "parul lung"
OANA multa sanatate lui Paulica si sa puteti iesi cit mai repede afara
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
...
OANA multa sanatate lui Paulica si sa puteti iesi cit mai repede afara
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Oana Rusu - mamica de