Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 22
neda spune:
Buna livada!
Mai da ce de progrese......Ai vostri deja umbla!Pai al meu nici macar nu sta in fund, nu se taraste.Si nici sanse de a se intimpla in curind nu par a fii.
Miki -parca tu intrebai cum le dam brinzica.Eu pun brinza(Cottage) in blender si o fac pasta , ca altfel se ineaca si varsa tot afara.SI o mai amestec cu fructe, dar nu prea ii place.De fapt nu ii place mai nimic si toata ziua vrea numai in brate.
NEda
Diana79 spune:
Buna fetelor!
Va multumim tuturor pt urarile cu ocazia zilei lui nicole. Ne-a facut bunica tort si am sarbatorit.
Felicitari Abrinutza pt sarcina. wow se inmultesc gravidutele pe la noi. Superrrrrrrrr.
Imi pare rau ca nu prea am timp sa citesc tot timpul sunt pe fuga cand e vb de calculator.
Nicole papa aproape de toate, saliveza la tot ce vede si eu ii dau asa cate putin bineinteles cam ce cred eu ca nu=i face rau.
Papam dimineata un iaurt la pranz legume cu carnita (orez sau paste), la 4 [iure de fructe cu biscuite, intre mese cate-o branza topita, iar seara cereale sau cate un iaurtel. Papa f bine si repede nu stau sa alerg dupa ea, deschide singurica guritza.
Avem 2 dintisori, stam singura in fudulet, ne ridicam in funduletz, si de asemenea mergem de-a busilea f bine. Cuvinte zice mama, tata, papa, baba, dada...cam asta. Merge si tinuta de manutze destul de bine.
Eu va doresc multa sanatate si incerc sa intru mai des.
tuturor
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
ILDI25 spune:
Ella sanatate sotului
Arlena si eu l-am pus pe David pe oltita dar nu prea face mare lucru .De doua ori a facut ceva in rest nu-i place sa stea ,tot vrea sa se ridice.Uite aici
Lyly wow parca ziceai ca numai faci alt bb .Tine-o tot asa nu te razgandi.
Ildi
LYLY809 spune:
Ildy, asa ziceam, dar io stiu
, cand aud pe altcineva ca a luat-o de la capat, parca imi vine si mie curajul...
Steluta, uitai sa-ti spun, lui Alec i-am luat carti de colorat
, carti cu povesti
, carti instructive cu ilustratii cu animale, pasari, plante, etc... Stiu ca-i prea devreme, dar...nu m-am putut abtine![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri
IRINA -MARIA si HORA-LUCIA pentru implinirea a 8 luni
BOGDANAI nu ne mai povestesti nimic despre voi?
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI MIHNEA,DAVID si MARIA-ANA
CARMINA cum a fost la doctor?
Puiudana cum e Andrei ,sper ca sunteti bine ,cum au iesit analizele?
Diana 79 felicitari pentru numeroasele progrese ale lui Nicole
Lyly asa si eu cat citesc aici si vad ca apare cate o
sau una care e in asteptare sau cand mai vad poze cu doi sau mai multi copilasi ,ma topesc ,si-mi spun in gand vreau si eu inca unul daca ele se descurca si eu ma voi descurca ,dar problema la mine e alta despic prea mult firul in patru (in general in orice fac )analizez din toate unghiurile avantajele si dezavantajele ,off cred ca asat e deja un defect de-al meu
Ildi
ILDI25 spune:
Inca ceva si plec la culcare
Steluta si David e pletos si ii creste parul tare repede ,eu l-am tuns deja de 2 ori ,asa ca poti sa o tunzi si tu linistita pe Andrada ,eu nu ma iau dupa obiceiuri .
NOAPTE BUNA 
angelica_g spune:
Am ajuns putin mai devreme (din motive independente de mine), i-am facut baie Sarei (dupa o absenta de mai bine de 2 sapt) si in timp ce-i faceam nebulizarile m-am apucat de citit. A adormit (nemancata!) am pus-o in patut, am pus o cutiuta din tabla plina cu ceara pe focul mic (vroiam sa ma fac mumoasa pt sambata - botez un copil, adica sunt nasa...) si in cateva minute am plecat spre bucatarie sa-mi continui faimoasele lucruri multe facute deodata... si ... SURPRIZA... Aragazul era in flacari!!!
Abia am reusit sa sting focul (cu ce n-am incercat, pana la urma am turnat apa multa peste ochiul cu pricina, a sfarait, a iesit fum muuuult, si n-a mai fazut foc!), aragazul insa e compromis! Si ziceam ca am sa merg devreme la culcare!
Aveti grija! Nu va jucati cu focul! Mai ales daca ati uitat cum se manipuleaza o tavita cu ceara, pusa la incalzit!!!
Sa fi vrut aragazul sa se razbune pe mine ca nu m-am mai ocupat de mult de el, personal, serios si consecvent?! Sa ma fi ajuns mania lui Dumnezeu ca am lucrat in Sfanta Duminica?! Sa fie oare legea compensatiei (de unde ma bucuram ca am timp sa scriu pe forum, in timp ce mama, biata mama, mi-a pregatit cina, mi-a dat picaturile la bebe si a plecat istovita sa se pregateasca de o noua zi de munca, in forta?!)....
Nu stiu... insa sunt atat de bulversata, ca nici nu stiu cu ce sa incep ca sa-l scot la lumina... Noroc ca baietii si Sara dorm... Sa vezi ce ma boscorodeste maine Cip: "daca nu esti in stare, stai acasa!... sau mergi la cosmetica, cum o fac eu, pt axila, cel putin 1 data/luna!!!"...
Mai bine imi las mustata, chiar daca nu e la moda, macar o sa fiu... o cireasara inedita!!!
Stie cineva cu ce se curata ceara de pe aragaz?!
angelica_g spune:
Incerc sa uit de patanie, si, ca sa-mi fac curaj, urez si eu La multi ani!!! Multa sanatate si voinicie pruncilor: Ana Madalina, Blanca Andreea, Rebecca 

Virgi, nu sunt sefii responsabili de tinerea mea, ci mai degraba legile tarii! In loc sa se simplifice birocratiile, se amplifica! Sefii nici nu stiu in ce ritm "calaresc" eu biroul... Pe ei ii intereseaza sa fie actele gata la timp, sa fie informati, sa nu ia amenzi, si daca se poate sa imi aminteasca periodic ca departamentul meu este neproductiv (adik mananc din ceea ce produc celelalte departamente!)
Am momente cand pur si simplu in vine sa fug! Sa-mi pun coada pe spinare si sa stau acasa cu pruncii! Realizez ca nimic nu e usor in lumea asta, ca nici un job nu poate fi practicat fara concesii, ca in fiecare mediu de lucru trebuie sa ajungi sa faci compromisuri, ..., si atunci ma linistesc!
Inainte de sarbatori imi venea sa emigrez! Apoi m-am linistit! Acum imi vine sa ma apuc de gradinarit! Sau florarit! Sau crosetat! sau... orice altceva care sa-mi permita ca timpul de acasa sa-l petrec pentru acasa!!!
Va pupic si va urez noapte buna! Sigur am omis niste raspunsuri, insa poate imi gasiti o scuza...
angelica_g spune:
L-am lasat sa se "inmoaie" cu Triumf!!!
Sunt atat de mahnita...
M-am gandit sa va pun vo 2 poze, sa va arat ca si Sara are perisorul mare, si sa va marturisesc ca pe mine ma distreaza sa o vad "motzata"! Pupe mama pe ea de FATA: http://new.photos.yahoo.com/irinaglinta/album/576460762384797204/photo/294928804166782118/5
Ma apuc de smotru... acu' chiar sa spun somn usor!!!
Ha! Ha! Ha! S-a trezit si Sara! Mai smotruieste Irinoooo!