Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 21
ILDI25 spune:
Shoricutza felicitari pt cel de-al cincilea dintisor al Anei
Arabela Felicitari sa ai o sarcina usoara ,cate saptamani ai ?
Gabi multa sanatate lui Rares
Arlena
super filmuletul,gata de-o treaba ai scapat ,cand ai de intins rufe i-l chemi pe Alex ,le rezolva el![]()
Roxanavazut pozele ,poza aia cu caciula si fular albastru e mortala.
ILDI
mikiion spune:
virgiam niste intrebari pt. tine. repede ca se trezeste pustiul( e 9 la noi si ma mir ca mai doarme)
1. ce canal de tv pt. bebelusi ai? si la mine are tendinta sa se uite la tv. dar eu nu prea gasesc desene animate pt. bebe. Doar din alea violente cu lumini......japoneze. Si oricum eu stiam ca nu e bine sa-l las sa se uite .....Tu ce stii?
2. ce termomentru ai? Ca eu ca o mama cu un copil care n-a facut niciodata mai mult de 37.4 luat axial , nu stiu nici sa iau temperatura la fundulet. Si mi-e si frica. Ma gandeam sa cumpar unul pt. ureche. Sunt bune? Ca mie aici mi-au spus ca n-ar fi precise.
Atat mi-am adus aminte. Ma duc sa vad daca mi s-a trezit odorul.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Si de hainute virgi. Eu m-am ofticat de niste costumase superbe pe care le-a purtat o singura data. Deja ce cumpar este de 18 luni. Ca acum am primit de craciun o salopeta superba, 12 luni, si la picioare il strange.... Ca de, am copil de 10 kg.....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
DianaR spune:
Buna ziua la cirese! Oooo cat ati scris n-am mai apucat nici sa citesc cu greu am reusit sa citesc din urma. Dar imi place!
Lacri, a ajuns coletul, maine ma duc sa-l ridic. Deja tremur de nerabdare sa vad ce e... Pupici razaciosului!
Arabela, felicitari! Cate saptamani ai? Pe cand DPN-ul? Eu am alaptat pana la 6 luni de sracina, din proprie experienta iti spun ca pana la 4 luni n-a fost nici o problema, apoi au inceput sa ma deranjeze rau mameloanele cand sugea. Cred ca ti-am mai dat eu linkuri cu alaptatul in sarcina... Oricum da un search pe google cu breastafeeding pregnancy sau tandem breastfeeding si citeste. Te vor impresiona mamicile care au reusit sa alapteze pe toata durata sarcinii si apoi ambii copilasi!
Fiica-mea ii superpletoasa si-i creste parul f repede. Eu deja am tuns-o de 2 ori, agrafe si elesticuri nu suport sa-i pun plus ca si doare pielea capului cand ii permanenet prins parul... Pe Vladut l-a tuns pe la 2 luni la zero si la un an avea o pleata de-i intra in ochi...
Nu mai stiu ce vreau sa zic, revin.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Ralucis, scaunelul e farlin, l-am luat de la sesiblue acum 2 ani si a fost 1 milion. Atunci nu prea vazusem scaunele dinastea, acum la cate magazine de copii exista precis gasesti si mai ieftine.
Angelica, mi-am si inchipuit nebunia generala cu 5 copilasi in baie!![]()
Ella, multa sanatate sotului! Bine ca si-a pastrat pofta de mancare Ana, eu am emotii ptr miercuri cand sper ca in sfarsit sa facem vaccinul... Si Timi chiar are acum ceva zile in care papa binisor...
Arleena, si la Vladut am folosit scaunul. A stat in el pana pe la un an si 2-3 luni cand nu mai avea nervi sa stea inchis acolo decat cu taraboi mare. Daca Alex nu sta locului (chestiile astea le facea pe la 10-11 luni al meu ce le face precocele tau la 8) nu stiu daca v-a accepta sa stea in scaunel... Am vazut pozele (cam putine) si filmuletele cu masina de spalat si cu jucaria. Fantastic Alex al tau!
Diana,
Timeea (18.05.06)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Buna fetelor.
Eu suntsi sper sa fie bine in continuare.Dar as vrea incetul cu incetul sa-l intarc pe Victor.Ce lapte sa-i dau?Si sper sa-l accepte ca o incurc altfel.O sa fie destul de greu ca el e indragostit de tzatza.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
FELICITARI!!!!!
VAD CA CRESTE NR DE GRAVIDUTE PE LA NOI.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LYLY809 spune:
Buna seara, cireshici!
Eu am urmatoarele noutati: mama e la mine si azi am calcat stramb rau cu dieta. Asta seara m-am pedepsit si am mancat doar andive cu marar si salata verde cu ceapa verde. Si cu lamaie. Zilele urmatoare trebuie sa "economisesc" puncte![]()
Voi trimite zipul cu WW pe adresa comuna a mamicilor de pe yahoo, a.i. orice cireshica sa si-l poata descarca.
Noi ghidusii: am inceput explorarea caruciorului, trage de maner cat poate, tine biberonul singur, in sfarsit, si-l duce si si-l ia singur de la gura si, culmea, reuseste sa si bea. Cum aude pa pa, cum flutura mana; o bate si el e bunica-sa pe spate ori de cate ori face si ea acest lucru ( dupa masa, cu scopul binecunoscut de a-l ajuta sa scoata aerul afara).
Azi a mancat ceva mai bine, vreo cinci linguri de fructe cu cereale si iaurt. La pranz a reusit sa manance o ligura de piure legume, dar din acelea, din ciorba acrita cu bors... a baut nitica ciorba, vreo 60ml, asa ca, ma declar nitelus multumita.
Va pup si va doresc toate cele minunate.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
dolcebaby spune:
ARLEENA eu am pus-o pe olita de la 6 luni si ceva... uite olita noastrahttp://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762365681170/photo/294928804165964170/0 nu are cum sa cada atunci cind sta pe ea...
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
DianaR spune:
Carmina, ai fost la medic? Ce ne spui?
Vavitzu, nu prea ai motiv de ingrijorare la temperaturi rectale sub 38 de grade decat daca persista zile in sir. Poate l-ai supraimbracat, poate e agitat din cauza unui dintisor...
Diana,
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
Asaaaaa...m-am reintors nitel...
Arabela, felicitari! Ma bate si pe mine gandul, nu care cumva sa-mi ies din mana...
DianaR, papusa ta e pletoasa, al meu e cam chelios... doar ca-s sclifositi amandoi la mancare, aici se cam aseamana!
Shori, borsul se face asa: se iau niste tarate uscate de grau si porumb( sau tarate de grau si malai) in urmatoarea proportie: tarate de grau un pumn la litru de apa si malai o septime din cantitatea de tarate, se inmoaie CU APA RECE, iar peste taratele inmuiate se toarna apa clocotita. Inainte de a turna apa, cand aceasta da in clocot se pune o creanga de visin si leustean...
Se amesteca bine-bine, pana ramane calduta. Se adauga tarate dintr-un alt bors (trebuie sa ai de la cineva care a mai facut), se amesteca bine-bine, se acopera vasul si se lasa la acrit pana a doua zi...a doua zi e numa'bun de gatit. Tot a doua zi se pune si in sticle, strecurat,evident
si se pastreaza maxim 2 saptamani la frigider. Ce ramane (taratele) dupa ce ai strecurat pastrezi intr-un borcan, tot la frigi, ca sa acresti urmatorul bors.![]()
Am fost suficient de explicita?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

si sper sa fie bine in continuare.Dar as vrea incetul cu incetul sa-l intarc pe Victor.Ce lapte sa-i dau?Si sper sa-l accepte ca o incurc altfel.O sa fie destul de greu ca el e indragostit de tzatza.