Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

despre branza, adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

quote:
Originally posted by ralucis

shoricutza, nici nu stii de cand asteptam si eu raspunsul asta! multumesc!

Cu placere!

Arleena, si pe mine m-ai dat gata cu fimuletzul! Deja ai ajutor de nadejde, ce mai! Si e incredibil cat de usor se misca, ridica, apleaca ... nu-mi vine sa cred ...

Roxana, frumos baiat, frumosi ochisori, frumoasa mamica (si slaba!!!!)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carminutzo, multa sanatate si bafta azi la doftori! sa ne dai de stire ce si cum cand te intorci. Tinem pumnii sa fie bine.

Eu de cateva zile (m-am gandit ca daca tot avem 5 dinti trebuie sa-i si folosim) ii tot dau Anei sa muste din diverse fructe (mar, para, banana) si vad ca ii place la nebunie! Probabil ptr ca simte textura fructului si cum o si mananca gingia este tocmai bine ptr ea ...
Profit de asta si ii mai pun piure pe fruct ca sa papa si ce avem in castonel si vad ca merge. Daca se intampla sa muste o bucatica mai mare o da afara. Ideea este ca invata sa muste si se obisnuieste si cu bucatile mai mari de alimente. Evident ca sunt super atenta si gata sa intervin rapid in caz ca se ineaca.
Credeti ca este prea devreme? Mai face cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

BUNA livada!...noi va salutam respectuos si va pupam pe toti...suntem binisor...dar de 2 zile avem temperatura 37, 6..37, 7 rectal si nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez...ii ies dintii dar nu stiu daca se face temp cand ies dintii, stiu ca parerile sunt impartite, unii spun ca se face temp usoara altii ca nu si inca ceva eu folosesc un termometru obisnuit si nu stiu cat trebuie tinut in funduletz, ma refer la timp...un minut , doua si cate liniute dam inapoi cand luam temperatura rectal?...si aici am auzit variante..cica 2, ..3,..4...Nu stiu ce sa mai cred, sunt debusolata total...tin sa mentionez ca bebelusul nu are nici un alt simptom, nu stanuta, nu tuseste, nu ii curge nasul, mananca ca de obicei, nu e somnoros?,,, nu are nici un fel de bubite ,ce poate fi?...maine daca tot persista temp..ma duc la medic.Este ff agitat de la dinti, baga
tot in gurita, cauta rece, tare si incearca sa roada tot.Au iesit incisivii centali de jos..dar nu vad in rest nimic, nici nu ma lasa sa ma uit...stiti cumva cat dureaza eruptia unui dinte..si cat poate dura durerile?...pe voi v-ar ingrijora o temp. de 37, 7?
Imi cer scz daca am scris c-am incalcit dar Edutzu e in brate la mine si foarte agitat...va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by vavitzu

BUNA livada!...noi va salutam respectuos si va pupam pe toti...suntem binisor...dar de 2 zile avem temperatura 37, 6..37, 7 rectal si nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez...ii ies dintii dar nu stiu daca se face temp cand ies dintii, stiu ca parerile sunt impartite, unii spun ca se face temp usoara altii ca nu si inca ceva eu folosesc un termometru obisnuit si nu stiu cat trebuie tinut in funduletz, ma refer la timp...un minut , doua si cate liniute dam inapoi cand luam temperatura rectal?...si aici am auzit variante..cica 2, ..3,..4...Nu stiu ce sa mai cred, sunt debusolata total...tin sa mentionez ca bebelusul nu are nici un alt simptom, nu stanuta, nu tuseste, nu ii curge nasul, mananca ca de obicei, nu e somnoros?,,, nu are nici un fel de bubite ,ce poate fi?...maine daca tot persista temp..ma duc la medic.Este ff agitat de la dinti, baga
tot in gurita, cauta rece, tare si incearca sa roada tot.Au iesit incisivii centali de jos..dar nu vad in rest nimic, nici nu ma lasa sa ma uit...stiti cumva cat dureaza eruptia unui dinte..si cat poate dura durerile?...pe voi v-ar ingrijora o temp. de 37, 7?
Imi cer scz daca am scris c-am incalcit dar Edutzu e in brate la mine si foarte agitat...va pupam

i-am dat Calpol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

In sfarsit a adormit minunea mea mica. La 9:30 in premiera. De regula se culca pe la 6-7 cel tarziu. Sa am oare speranta ca se va trezi maine dupa 8? Ar fi extraordinar, dar sa nu ma bucur degeaba.

Maine trebuie sa ma duc sa-i cumpar hainute. Nu-i mai vine nimic, a crescut brusc. Hainele de saptamana trecuta nu mai pot fi imbracate. De acum incolo am hotarat sa-i cumpar cate 2-3 costumase...si nu cum am facut pana acum. Are haine pe care nu le-a imbracat deloc. Creste spectaculos de repede. Voi cum procedati la capitolul haine?

Adib - Raluca e o dulceata de fetita!! Ce repede i-a crescut parul.

Ralucis - hehehe, am ras cu pofta de inatamplarea voastra. Asta sa ne fie invatatura de minte. Mai ales in europa!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoricutza

Carminutzo, multa sanatate si bafta azi la doftori! sa ne dai de stire ce si cum cand te intorci. Tinem pumnii sa fie bine.

Eu de cateva zile (m-am gandit ca daca tot avem 5 dinti trebuie sa-i si folosim) ii tot dau Anei sa muste din diverse fructe (mar, para, banana) si vad ca ii place la nebunie! Probabil ptr ca simte textura fructului si cum o si mananca gingia este tocmai bine ptr ea ...
Profit de asta si ii mai pun piure pe fruct ca sa papa si ce avem in castonel si vad ca merge. Daca se intampla sa muste o bucatica mai mare o da afara. Ideea este ca invata sa muste si se obisnuieste si cu bucatile mai mari de alimente. Evident ca sunt super atenta si gata sa intervin rapid in caz ca se ineaca.
Credeti ca este prea devreme? Mai face cineva asa?

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Liana - sa ai mare grija la bucatile mari care le musca. Eu am incheiat activitatea asta nu stiu pana cand. S-a incecat cu o bucata de mar muscata de ea. A inceput sa tuseasca, apoi s-a ivinetit la fata, noroc ca era sotul acasa, de altfel el i-a dat sa muste din mar, a intors-o cu capul in jos, a inceput sa vomite si abia apoi si-a revenit.
Nu era o bucata mare dar s-a inecat. Trebuie avut grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

vavitzu pe mine personal m-ar ingrijora pentru ca in general Petra nu a prea facut febra si de aceea mi-ar ridica un semn de intrebare. E f posibil sa fie de la dinti. La infectii febra este mult mai mare.
Si inca ceva Calpol si Eferalgan eu dau doar cand febra este foarte mare (peste 38), pentru ca sunt mai puternice. La febra mai mica eu dau Nurofen
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Valy - Choy mi-a spus sa ma prezint la medic daca temperatura este peste 37. Asta la termometrul auricular si de frunte. Nu stiu exact daca si la cel normal, dar nu cred sa existe vreo diferenta.
sanatate puiutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Shoricuza multumesc de raspuns.
lyly despre progrese ce sa mai zic....Considera un progres ca copilul doarme noaptea..... Ca pe langa faptul ca nu merge de-a busilea, in fundulet sta doar cand nu i-e lene , si daca ar putea sa fie plimbat de altii prin casa , ca sa vada toate intrerupatoarele si prizele( asta intelege el prin miscare, sa-l plimbe altii), nici nu doarme in patut. Asa ca noi vom «progresa » mai tarziu.
Si sa nu uit, a avut o luna cand nu a mai zis mai nimic. Dupa ce toata luna noiembrie ne-a inebunit. Acum si-a mai revenit si zice cateva silabe.... Si nici dintisorii nu apar....

Si mama mai pleaca si azi la scoala pt. 6 ore si ramane taticul singur...... Si ma intorc si la 11 noaptea ca am un curs de seara, pana la 22.00. Si ma uit acum cum viscoleste.....

Asa ca va mai scriu cand o sa am timp. De citit incerc sa tin ritmul...Cu greu.

Mihaela viscolita

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput