Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Adi ce scumpica domnisoara!!!Si ce freza aveti!!! Este coafor de bebelusi la Timisoara?Sa va traiasca scumpica si lasa ca vin ele si progresele!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

vin progresele, dar ma "enervati" toate cu progrese pe aici si noi nimic. stim sa pocnim din degete. si am putea mai multe dar nu vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna dimineata, fetelor!!

LA MULTI ANI (cu intarziere) IRINA MARIA si HORA LUCIA!!

LA MULTI ANI, MIHNEA, DAVID si MARIA ANA!!

FELICITARI ARABELA!! Sa fie intr-un ceas bun!! Sarcina usoara!

Doroti, un An Nou fericit, cu multe bucurii si fara frecusuri de la socri!!

Lacra, Ralucis, voi ce carti ati mai cumparat bebeilor???
Eu as dori sa-i mai cumpar:

http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=59

http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=53

Le are cineva??

Roxana superbe pozele!! am protagonistii!!

Lacra, poti trimite dieta ta minune pe contul comun de e-mail???

Ella, sanatate multa sotului!!! Si Andrada mea rade altfel de cand are dintisori. Este atenta sa nu se loveasca cu dintii de gingia de sus, care are niste zimti...

Arleena, mortal filmuletul!! Pai Alex incerca s-o ajute pe mami, nu?? verifica daca ai luat toate rufele... Felicitari si pentru batutul din palme!!

Virgi, tare nasoala situatie cu pierdutul copilului... Imi dau seama cat de cumplit te-ai simtit! Doamne-fereste de asa ceva!!

Noi pe la progrese nu avem cu ce ne lauda. De ieri a inceput si Andrada sa-si ridice poponeatza, pe burtica fiind, dar nu stie ce sa faca mai mult, asa ca o lasa jos... .

Apropo, cine mai are bebe cu parul lungut?? Andradei aproape ii intra in ochi parul si vroiam sa-mi dati o idee cu ce sa i-l prind. Nu prea sunt adepta "motului palmier" in frunte, dar o s-o fac si pe-asta pana la urma. Pe mine ma bate gandul sa-i tai motul mai devreme. Si-asa am inteles ca nu are nimic de-a face cu biserica, asa ca...

am livada de ciresele.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Irina, multumim pentru felicitare!! Abia acum am vazut-o in contul comun!!

Mihaela, ce frumos sta in Marc in ratusca lui...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata! in primul rand arabela, felicitari si sa ai o sarcina usoara, iar de data asta sa vine bb cat mai aproape de 40 de saptamani!
steluta, eu am sarit peste etape si i-am luat pana acum micul print, angelina balerina, angelina si printesa si chiar acum vreau sa mai comand ceva. ca sa nu zic de faptul ca am cautat peste tot carrtea habarnam si prietenii sai si n-am gasit-o, e splendida, poate ati citit-o si voi cand erati mici.
virgi, sa zic si eu ceva haios, nu pea are legatura cu povestile tale si ale lui cami, dar incerc. deci eram la viena, in fata domului, cu o prietena, si incercam sa facem o poza. infata obiectivului se baga un cuplu tanar. noi: please, can you step aside? aia nimic. incercam in franceza, italiana, spaniola, cam atat stiam, dar aia tot nimic. la care prietena mea zice enervata: hai ca sunteti prosti, nu intelegeti nici o limba, limbajul semnelor nu, ce aveti? la care cuplul razand: proasta esti tu!
lyly, poate imi trimiti si mie dieta, m-ai facut curioasa. daca nu mai ai mail-ul meu sa-mi zici sa ti-l mai dau o data.
arleena, am rama masca cand am vazut filmuletul. nici nu imio vine sa cred ca alex e doar cu o una mai mare ca ilinca... practic merge singur, e fantastic. si cu acata usurinta se apleaca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Cum dati voi branzica? Adica cu ce o amestecati? Ca eu am una f. faramicioasa si nu reusesc sa o fac pasta si mi se ineaca copilul cu ea. Am amestecat-o cu piure de pere, dar tot ramaneau bucatele f. mici.
Mihaela

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mihaela, branza de obicei se da cu piureul de fructe dar poti sa-l dai si la legume daca-i place. Eu pun intr-o farfurie 3 linguritze de branzica + fructele blenduite si le pasez bine cu furculitza ca sa devina un amestec omogen si pastos. Branzica de vaci este normal sa fie faramicioasa si trebuie sa fii atenta ca se poate ineca usor cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua mamici dragi si frumoase!!!
Multumesc din suflet pentru incurajari si pentru sfaturile medicale ale mamicilor medici Diana si Ella .
Azi e o zi mare. Am mari emotii. La 3.30 merg cu mine la doctor so la 4.00 cu Mihnea. De-asemenea tot azi voi afla si daca sunt insacinata. Ca tot veni vorba, Arabela, bravoooo, felicitari,sarcina usoara si sper sa te ajung din urma, dar luna viitoare nu acum. Desi incet incet imi cam piere curajul.
Cand am scris ultimul mesaj a fost doar pe jumatate si pe urma nu am mai avut timp sa intru sa-l completez. Dr. de familie a schimbat diagnosticul de gripa in momentul in care am inceput sa tusesc. Asa prin telefon si descriindu-i simpotemele ea banuiste o tuse convulsiva sau o pneumonie virala. Azi aflu in orice caz ce e. Sunt extenuata din cauza tusei, nu pot dormi normal, doar cand stau in picioare ma mai lasa. odata e tuse seaca o data e tuse productiva...
Am catedate accese de tuse pana imi vine sa vomit si cu greu ma abtin sa nu o fac. De frica vomitatului nici nu mananc, imi e groaza sa vomit si sa fac injectii. In aceste 2 momente eu am senzatia ca as putea sa-mi pierd viata , deh cred ca sunt fobii, nu stiu. Partea mai nasoala este ca Mihnea nu s-a vindecat ci tuseste din ce in ce mai des si bineinteles muci la greu si banuiesc ca iar l-am molipsit.
DAr hai sa nu mai vb nimic pana nu ma intorc de la doctor.
Angelica, multumim frumos .

Ella ne bucuram ca te-ai gandit la noi, la toti 3, cu drag.

Despre analizele copilului: nu am facut decat o hemograma si un exudat nazal, unde a iesit ca are o infectie. pt. rahitism nu am facut ca trebuie sa-i ia sange din vena si oricum a zis dr. ca ne ocupam de asta dupa ce-i trece raceala. In mod normal ar fi trebuit azi, dar se pare ca raceala ibeste foarte mult familia Dobre si nu vrea sa mai plece.
Dar diagnosticul i s-a pus dupa consulatrea copilului: fontanela foarte mare, abdomenul umflat, costele rasfirate, transpiratie abundenta. Si intr-adevar, nu stiu cat de rasfirate ii sunt coastele dar are o burtica Mihnea, foarte umflata, zici ca-i gravid.
Revin mai pe seara cu detalii.
Va pup si sa aveti o zi fumoasa!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lacramioara, Angelica va si va multumim ptr urari.

Steluta, si Ana este f pletoasa si la fel ii intra in ochii parul. La spate deja i l-am taiat acum 2 luni ca-mi transpira ingrozitor la ceafa, plus ca ma incurcam in par cand vroiam sa-i pun babetica. Nu ma incanta sa-i prind parul cu clama sau elastic pentru ca imi este teama ca le trage si le inghite. Asa ca in curand ii voi taia si din fata si voi avea grija sa-i ramana si ptr "motul" de la un an.

Arabela, felicitari!!! Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara – tu stii ca eu tot n-am ajuns la kg de dinainte. Nu ma multumesc cu ce am dat jos, insa nici nu sunt disperata.

Arabela – e minunat! Ce veste grozava si cat trebuie sa fie de frumos! O sa fie greu dar o sa te descurci si o sa intri sit u in galleria mamicutelor cu 2 sau mai multi bb de varste apropiate, asa cum e DianaR, Angelica, Gabi25 .

Arleena – am reusit sa-l dezvat de multiplele treziri noaptea cu…suzeta. Doar o singura data ii dadeam papa in reste minciunica. Iar acum sunt nemultumita si ca se trezeste 1 data si o sa reincep cura de ceai. Si Cata bate din palme si e super haios.

Angelica – poza aia reda cel mai bine culoarea ochilor copilului meu. Ii are intr-adevar minunati, mostenire de la soacra mea. De fapt in familia sotului toti sunt cu ochi albastri, insa in diferite nuante.

EllaX
– multa sanatate sotului, ca asat-i cea mai importanta! Si mi se pare normal ca Ana sa etaleze frumusete de mici fierastraie.

Amiss – nu cade din piscine pt ca in spate, preventiv, mai pun o perna. In schimb se arunca dupa jucarii pe burta si desi se mai loveste nu tipa cand nu suntem noi, dar cand se intampal sa fim pe acolo si ne repezim ca “vai a cazut” urla de mama focului.

Mikiion – vazut si modelul tau de scaunel. Recunosc si eu ca mi-e dificil sa spal putulica din cauza barei aleia, dar ma descurc iar el e fericit ca sta in fund singur in baie si poate alerga in voie dupa spuma.

Virgi – merci de complimente. Chiar simt nevoia sa arat ca inainte. Depun si eforturi insa cateodata oboseala ma face sa uit de mine.

Steluta – si eu am bebe cu plete. Mai rau e ca la mine e baiat…si nici nu ma gandesc la varianta “mot in frunte” ca ar semana cu un puradel. Cred ca o sa-i tund eu cate o suvita din cand in cand si o sa-i zic sotului ca l-am gasit pe perna, ca i-a cazut. Asta pt ca el nu e de acord cu tunsul, fireste.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by A.C

Revenim si noi cu mai multe progrese :
-taras-taras de la 5 luni
-rostogol(pe o singura parte-de la 4,5 luni,pe ambele parti de la 6luni)
-primul dintisor -fix la 6 luni
-al doilea dintisor-la 6,5 luni
[pink]Te rugam,Doroti sa ne treci si pe noi in listuta.Multumim si multi pupici de la noi.[/pink]
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Doroti,sa nu ne uiti!!!

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

shoricutza, nici nu stii de cand asteptam si eu raspunsul asta! multumesc!

Mergi la inceput