Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 18
virgi spune:
Oana - ce familie frumoasa!!! Erik e un scump, nu mai spun de fetita voastra. M-au incantat fotografiile voastre.
virgi spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by amiss_zip
LYLY asa cum ziceam...trebuie sa fim mandri de copii nostri oricum ar fi. Pana acum cateva zile Petra nu facea mare lucru....dar clar cocea ea ceva acolo.
Cine stie ce coace Puiu tau acolo. Parca il si vad facandu-ti surprize
...placute
...cine stie poate e as in cucerit fete
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Multumesc pentru incurajare...
De azi a devenit si foarte serios. Nu mai e razacios de loc
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Razacios serios????? No, nu poate fi adevarat. O fi avut dragul de el un moment mai putin placut. L-o fi deranjat vreun dinte.
codritu spune:
Scuze ca intru si eu aici cu intrebari, dar vad ca fetele din Canada, sunt mai multe aici decat la piersicute, cum faceti branzica pentru bb-i? Eu am incercat cu lapte de pravalie, 3.25% grasime si nu avea nici un gust. Mikiion, de unde ai luat vanitza aia gonflabila? Vreau sa o pun si eu pe Petra in vana si imi place cum arata?
Comorile lui mami
virgi spune:
EllaX - felicitari!!! primul dintisor, stat in patru labute. Ei! dar ce frumos ai descriu tu momentele astea. Bravos!!!
virgi spune:
Mami, Angelica, pai ce treaba-i asta sa te intorci la 23 de la job??. Sefii aia. nu stiu ce comori ai tu acasa si ca au nevoie de tine? Vrei sa-i cert??
CamiM- neplacuta situatia cu pasaportul. Chiar daca a fost pentru o perioada scurta. Toate ca toate: copilul, sotul si pasaportul nu trebuies pierdute
Am spus si copilul ca am pati-o si pe asta pentru 15 min. Venise aici o romanca ( avea vreo cateva zile de cand era aici), n-o cunosteam bine. Era cu o alta la mine in vizita. Iesim la plimbare, eu intru sa cumpar ceva si-o rog sa aibe grija de carut. Cand ies din magazin..nu mai era. Mi s-au muitat picioarele. O iau frumusel spre casa in ideea ca o ajung din urma. La bloc cealalta cu copilul ei..dar copilul meu nicaieri. Am inceput sa plang...si s-o caut disperata. Biata fata incurcase blocul..Nu vreau sa-ti spun ce-am trait atunci pana le-am asit..si nu ma gandeam decat la faptul ca suna sotul..ma intreba de copil...si eu ce-i spun????![]()
Soficul mic care papa ou si-i place.
virgi spune:
DianaR - frumoase poze!!! O adevarata distractie.
ai doi copii superbi.
Claudia - ce pui frumos cu ochi albastri!!.O sa franga inimile fetelor cand va fi mare. Tu ai slabit si arati foarte bine.
Arleena - fantastic Alexutul. Ce energie are! Cand am vizionat filmul, cu greu mi-a venit sa cred ca Alex are doar 8 luni si un pic. 
camelia.t spune:
Lacri te rog trimite-mi si mie materialele despre dieta WW pe adela@speedline.ro. Multam tare mult!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adib spune:
buna dimineata
uram in primul rind sanatate bolnaviorilor
apoi numai bine sarbatoritilor
si o saptamina buna tuturor
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804165101976/0
Lyly lipsa progrese? nici la noi. ne ridicam doar ajutati si numai in fundic. dane ne intereseaza o jucarie plingem dupa ea si daca nu o aduce nimeni mai aproape, gasim altceva interesant, dar tendinte de deplasare nu avem. in 4 labe stam doar in vanita la baie. deci putem dar in alta parte nu vrem. cu premergatorul trebuie sa ne deplaseze cineva. punem picioarele pe margine si plingem dind din miini pina ne impinge una dintre slugile permanente. sinte puturosi, ce mai!
deci nu esti singura si chiar se poate si mai rau.
camelia.t spune:
Adi ce scumpica domnisoara!!!Si ce freza aveti!!! Este coafor de bebelusi la Timisoara?
Sa va traiasca scumpica si lasa ca vin ele si progresele!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

...cine stie poate e as in cucerit fete
Alexandru 30 mai 2006