Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 17
angelica_g spune:
Ah! Si felicitari pentru noii improprietariti cu dintoci!
Shoricutza, felicitari pt no.5 al Anei! Deja al 6-lea e ca si iesit!![]()
Somn usooorrrr!!! ciresheilor!!!!
EllaX spune:
Imediat merg si eu la culcare, dupa oo ziiiii!... Am facut curatenie, am primit socrii in vizita, am fost cu socrul la cumparaturi in Cora, am hranit copilu'-spalat copilu'-adormit copilu', am spalat vase, biberoane... Acum zece minute mi-am facut dus si gata, dau stingerea.
Mi-e barbatul bolnav
, sper ca doar de stres si oboseala. Are ameteli ingrozitoare si greturi (pe ici, pe colo a si varsat) la orice miscare a capului. Numa' in pat a stat azi, nemiscat si cu ochii mai mult inchisi, dar nici nu a putut dormi. Maine merge sa-si faca ceva analize si investigatii, sper din tot sufletul sa fie bine.
Anutza e bine dupa vaccinul asta, nu a mai patit nimic (nu i-a scazut - inca?...- pofta de mancare, adica tot 500 ml lapte/zi bea
, pe langa legume, fructe si cereale ).Cred ca incepe sa-si dea seama ca are dintisori, ca rade altfel si pare foarte mandra cand o caut la gingiutze!
Noapte buna, mamici, tatic si bebici dragi!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
arleena spune:
Abibranza
felicitari! sa fie intr-un ceas bun!am trimis pe adresa comuna un articol despre alaptat si acolo zicea ca nu este nici o contraindicatie medicala ca o femeie sa alapteze...si am auzit si eu despre mai multe mamici care au alaptat ciar daca erau
. vb si cu medicul si vezi ce-ti recomanda, desi cred ca ti-e greu...cate saptamani ai??
camiM, ralucis multumesc de raspuns.....hmmm deci tre sa-i bag si eu a 3-a masa neaparat....
azi dupa ce am scos hainele din masina si le-am pus la intins am last usa deschisa. cand revin ia uitati www.youtube.com/watch?v=HWbJrGWhUd0" target="_blank">aici ce gasesc
pana la urma nu ma pot abtine si am mai pus poze noi(putine) si filmulete cu nazbatiosul meu
roxana f faine pozele, adica catalin si normal slabanoaga de tine(e compliment, da?)
ahh, tot uit....tot incerc sa-l pun pe alex pe olita dar ca greu reusesc...el vrea sa se joace cu ea, nu sa stea pe ea, nu are rabdare...o singura data a facut kk stand pe ea(atunci nu stia merge in 4 labe) si de atunci doar ieri a mai facut jumatate pe olita si apoi a trebuit sa-i pun scutecul sa poata continua. as vrea sa stiu cum faceti sa-i tineti pe olita?(A_DANIELA,CAMELIA.T, VIRGI,DOLCEBABY ,PUIUDANA)
dianaR si la vladut ai folosit scaunelul ala de baie??ca vad ca si alex e la fel de nazbatios ca el...de pe acum e in toate partile in vana....in ultimele dati a mai luat cate o gura de apa, ca nu sta locului
ba e in fund, ba pe spate, ba vrea sa se catere pe vana, ba are treaba cu dopul, vrea sa-si regleze apa, se lupta cu dusul....am inceput sa-mi fie groaza ca tre sa-i fac baie
ahh si ca progres pozitiv cam de o sapt bate din palme...e asa haios, si se mai prosteste razand....are un stil, strange din ochisori si rade asa he he he sacadat...ca si cum ar sti ca vrea sa se prosteasca...nu-l mai barfec ca se trezeste imediat....
ultimul film vazut care vi-l recomand si voua AN INCONVENIENT TRUTH
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
angelica si la mine am observat ca daca nu pap calumea nu e laptic si la tine cred ca e combinat si cu stres la munca....si partea naspa e ca desi tot nu am vreme de mancat nu slabesc(am de dat jos un colac cam mare)
ella sanatate sotiorului....noi inca suntem fara dinti, desi il chinuie durerea de gingii, si de vreo 3 zile sunt super inflamte si umflate dar tot nu iese nimic
....tot am vrut sa te intreb in ce an ai terminat facultatea(de curiozitate, sper ca nu sunt extrem de indiscreta)
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
amiss_zip spune:
Salut!
abia acum mai reusim sa intram si noi.
Carmina multa sanatate la toti!!! 
Dianar ce frumos e la voi la baitza
!!
ce frumos e cu doi copii.
abibrinza felicitari! Iti tin pumnii
.
Roxana superbe pozele! Imi place foarte mult piscina. Cand sta si se joaca in ea nu escaladeaza margina si nu cade cu capul in jos?
Va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
arlena salut ! Numai noi mai suntem p'aici se pare ![]()
angelica respect pt cate lucruri reusesti sa faci. Eu am mari probleme la organizarea timpului si ajung sa fac mai nimic ...
Abibrinza mie ginecologul mi-a spus ca atunci cand esti gravida laptele nu mai este asa de "bun". probabil nu mai are aceeasi consistenta...Mie mi-a recomandat sa raman gravi cand ma hotarasc sa nu mai alaptez.
Amiss
amiss_zip spune:
lyly ce faci tu cu dieta aceea si calculele alea...numai un melancolic perfect poate sa faca
. Pe mine ma depaseste total. Cred ca daca ar fi sa tin dieta...va trebui sa gasesc una pentru sangvinici populari
. Adica, daca uit ca nu e ziua de "ciocolata" sa nu se intample totusi nimic
daca servesc nitzel...
Amiss
mikiion spune:
Vad ca vorbiti de scaunel de baie. Eu am folosit unul si nu m-am impacat. Nu era prea bun, pt. ca avea o bara intre picioare care ma impiedica sa-l spal cum trebuie.Poate nu era un model prea bun. Asa ca am luat altceva. Vedeti o poza pe contul comun ca e bebe dezbrcat.....
este modelul asta:aici
Cum dati voi branzica? Adica cu ce o amestecati? Ca eu am una f. faramicioasa si nu reusesc sa o fac pasta si mi se ineaca copilul cu ea. Am amestecat-o cu piure de pere, dar tot ramaneau bucatele f. mici.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
monicutza_bb spune:
Arabela
felicitari pentru bb2 si sarcina usoara. Daca ai timp intra aici sa impartasim din bucuriile si greutatile pe care le intampinam.
Monica
11+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
virgi spune:
Neata ciresici!!!
Sunt in pauza
, doarme bb si incerc sa recuperez.
Am petrecut o dimineata placuta, cu citit de povesti, jucat "cucu", plimbat prin casa, urmarit cu atentie programul Tv pentru bebelusi, si ma declar super obosita, dar fericita
.
Ralucis - felicitari pentru ridicatul in picioare. Nu sunteti deloc in urma.
Am fost si eu la stomatolog si mi-a spus sa stau linistita pana la u (1 - 1,5 ani), nu este necesar sa-i spal dintii sau sa-i administrez alte substante, dar sa am grija dupa fiecare masa de solide sa-i dau sa bea apa.
Laura - bietul copil. Trist ca s-a nascut intr-o astfel de familie. Astfel de copii sunt condamnati din start la o viata mizera.
Carmina - multa sanatate frumuselului.