Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 16
DianaR spune:
Zax, eu zic ca merita scaunelul. Pot s-o las linistita in cada in scaunel fara sa stau aplecata sa o spijin... Eu l-am avut si la Vladut, asa ptr 2 copii e o investitie chiar buna!
Lyly, da duet... Vai de urechile mele! Mai lasa-l vreo saptamana fara legume si apoi incearca iarasi, poate nu-i place carnea da-i fara carne sau cu out o perioada.
Cami, ma bucur ca ti-am facut pofta! Pupici papacioasei mici!
Roxana acum ma uit la poze. Deocamdata poza cu catelusul de plus e absolut superba!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
ralucis spune:
gata, au plecat musafirii si revin cum am promis!
dianaR, de-abia astept sa am si eu doi strengari balacindu-se! sunt tare, tare draguti! zici ca e bun scaunelul, pai sa iau si eu. al tau e de la o firma anume? noi acum avem o cada in care sta ca in sezlong, o folsim de pe la 3 luni, dar nu e acelasi lucru.
lyly, lasa ca atunci cand o sa inceapa alec sa faca multe chestii o sa zici ca era mai bine cand era cumintel
! si oricum faptul ca face pa e un progres!ilincuta mea dupa episodul cu ridicatul sg in picioare n-am mai vrut sa repete figura, nici macar pt taica-su. tu mai alaptezi, nu? si poti tine cura? ca in cazul asta ma bag si eu... poti sa mai spui o data cum era, te rog?
roxana, da, ma gandeam eu ca zyma asta e cam cu dus si intors. nu cred ca o sa-i dau si eu. auzi, nimic, nimic nu mai era la m&s, nici un set din ala meserias cu body? ca vroiam sa ma duc maine, dat fiind ca pe 15 incep de fapt reducerile. am fost la mothercare si mi-au zis tipele de acolo ca sa vin pe 15, ochisem niste pantofi f draguti care imi trebuie pt un evenimnet si erau 70 ron. si aveau si seturi de body-uri. oare la alea n-o sa fie reducere? a, si eu am luat vreo 3 bluze, o camasa si o jacheta de la z, am mai apucat reducerile.
ildi, pacat ca nu e sotu' acasa![]()
doroti, sper ca ai niste sarbatori frumoase, fara certuri cu unii si altii.
angelica, deci tu lucrezi si ziua si noaptea? sracuta de tine... sau noaptea e tura de bb...![]()
ella, felicitari pt dinte, noi tot babuta fara proteza suntem.
virgi si cami, hai ca m-am amuzat si destins cu pataniile voastre!
arleena, noi avem de ceva timp trei mese diversificate, plus titi la greu. a treia diversif sunt cerealele cu iaurt sau fructe sau branza cu ceva, etc.
steluta, eu deja am inceput sa ii iau carti, cum ai zis si tu. doar ca eu le comand de pe net!
noi avem cercei de la maternitate, au fost din aceia medicinali, care se pun cu pistolul, simplu si eficient, eu n-am participat la procedura, a fost chiar in ziua externarii.
aseara ilinca s-a trezit doar o data si am pacalit-o cu ceai. deci n-a mai supt cam aproape 8 ore si a fost bine mersi. doamne ajuta sa o tina tot asa! ziua are 2 reprize de somn, in medie a cate 2 ore, rar imi atipeste si seara pe la 8.
azi i-am dat si eu un sfert de galbenus de ou, in supa crema de legume, a mancat-o fara sa clipeasca. voi cum ii dati carnea? in fiecare zi sau de cateva ori pe saptamana? eu pana acum i-am dat cam de 2-3 ori pe sapt.
fetelor, eu i-am dat pana acum numai cereale milupa. as vrea sa iau si de la humana, de care ma sfatuiti?
Roxana Claudia spune:
Ralucis - eu n-am mai gasit nimic la M&S din Mall Vitan, nici macar lenjerie pt mine, cel putin nu numarul meu. Era doar de la la nr. 12 in sus
.Iar body...mai erau doar cateva dar nu pt varsta care imi trebuie mie. Oricum mi-am facut plinul de la Z cu toate ca body-urile de la ei nu corespund dimensiunilor reale si se rup toate la subrat.
.
Zax - si eu am scaunel de baie pt Catalin. L-am cumparat cand a fost BabyExpo si este marca Litaf. M-a costat vreo 60 lei. O sa pun poze cu el.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Roxaniciule, arati beton, moama!
Iar Cata e un scump si-un dulce foc
Ralucis, eu nu mai alaptam decat noaptea si o singura data ziua, cu completare. N-am avut niciodata prea mult lapte
Acum mai alaptez doar noaptea. Probabil din cauza pedalatului in fiecare seara pe bici
O s-o las mai moale cu pedalatul si doar o sa tin dieta
.
Pai, pe scurt, dieta WW consta in calcularea unui punctaj, in functie de sex, varsta, tip de activitati desfasurate, apoi, in fiecare zi, transformi "in puncte" tot ce mananci, fara sa depasesti punctajul tau. Eu nu trebuie sa depasesc 19 puncte pe zi. Punctele se calculeaza in functie de kcalorii si lipide dupa o formula simpla... daca vrei maimulte detalii iti trimit materialele, un zipp cu mai multe fisiere, inclusiv un "calculator" de puncte
.
Acum va las, ca am fost plecata creanga toata ziua si trebuie sa-mi spal parul. Urmeaza o saptamana lunga si grea...
Va pup pe toate!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
abibrinza spune:
Buna fetelor.
Pe Victor eu nu il mai stresez, ce vrea mananca ce nu, nu.Ieri a mancat mamaliga cu galbenus si smantana.Si ma tragea de mana ca mai vroia.Eu am probleme cu fructele, iaurtul si brinzica.
Eu sunt
si sper sa fie bine in continuare.Dar as vrea incetul cu incetul sa-l intarc pe Victor.Ce lapte sa-i dau?Si sper sa-l accepte ca o incurc altfel.O sa fie destul de greu ca el e indragostit de tzatza.
La progrese stam prost, se catara pe mine dar pe altceva ii e frica, nu merge de-a busilea si m-ar tiri prin toata casa ca sa-l tin de manute.
Doroti, un an nou fericit si linistit.
Diana, super copilasii tai.
Roxana, ii place lui Ctalin sa pozeze, nu-i asa?
Carmina, sanatate tuturor si sa stii ca va trece.Si noi ne-am chinuit dar am scapat.Ca sa i se puna un diagnostic de rahitism lui Mihnea ati facut ceva analize?
Lyly, Shoricutza, cand o sa li se faca foame or sa manance ei de toate.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Zax, si eu ii citesc lui Victor.Se repede el la carte dar totusi sta si asculta din cand in cand.Eu am citit ca inca nu conteaza ce le citesti ci doar sa le citesti.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
LYLY809 spune:
N-am plecat, ca am mai navigat pe ici pe colo![]()
OanaRusu, ti-am trimis materialele!
Shori, felicitari pentru noul dintoc!
Dana (zax), Alec deja s-a aruncat din fundulet cu capul in cosul lui de nuiele si si-a facut un cucuiash! Pe bona inca n-am schimbat-o, n-a vrut sotul...cica il zapacim pe Mocutza daca le tot schimbam!
Si-acum chiar plec!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
gabi25 spune:
ARABELA felicitari....uf cred ca iti va fi cam greu cu Victor si tu cu burtica...iti urez sarcina usoara. De lapte ce sa-ti spun eu am auzit de multe mamici care au alaptat pe primul bebe, insarcinate fiine, acuma eu zic sa vezi cum te simti tu. Dariaa baut cam din toate marcile de lapte praf...si cel care parea sa o sature mai bine a fost Milumil....acuma din anumite motive mergem o mica perioada pe Lapte UHT Dorna si vad ca e mai bine...cand isi revine o dau din nou pe formula.
Fata mea e kamicaze, cel putin asa o strig eu
) se ridica de tot ce prinde in jur fara nici o frica, alearga la marginea patului si se balambane la margine cu toate ca a picat de cateva ori. In schim a invatat ca daca vrea sa iasa din camera fara sa faca buba trebuie sa seschida usa....se pune in fundulet o deschide si pleaca la plimbare.
Eu am avut niste zile de nebuni, asta mare a facut o indigestie, de la niste Fornetti banui eu, si a vomat prin toata casa in doua zile....am avut de spalat la greu si ieri si azi (ca nu le puteam tine asa). Azi e mai bine l-am tinut pe sticsuri
si Sprite (mi-am adus aminte ca spunea un medic pediatru ca nu toti copii accepta sarurile de rehidratare si atunci asta e combinatia ideala care de obicei are succes la ei).... si a fost bine, azi a inceput sa manance dar si sa tuseasca si tare mi-e ca il paste o viroza si cum are stomacelul in damburi dupa indigestie nici nu stiu ce sa ii dau 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
angelica_g spune:
Am ajuns, am mancat, si mi s-a facut un somn de imi vine sa plang!
Vreau totusi sa scriu cateva randuri, ca sa nu treaca prea multe zile fara postari si sa-mi fie greu sa mai raspund la restante….
Abibranza! Wow! Felicitari! Sa fiti cu totii sanatosi! De ce vrei sa-l intarci pe Victor?!
Ralucis, daca tu te bucuri, atunci bine ca nu esti! Mai asteptam o luna…
(Cand am zis ca “ma apuc de lucru”, ma refer la lucru nedomestic: hartogaraie, cautat, citit, selectat; Sa ma ocup de casa, e o adevarata placere!!! Ieri chiar nu am plecat la job pana nu am terminat tiramisu! Ca sa ma dau cu binisoru’ pe langa sot – sa nu mai faca bot ca nu-s acasa in we, sa ma deconectez de la stresul unei saptamani abia incheiate legate de un sfarsit ultraaglomerat, si, nu in ultimul rand, ca sa mananc ca Sparta, dimineata, la pranz si seara numai prajitura!!!)
DianaR, frumos la voi in baie! Ne primiti si pe noi?! (3 buc.)
Gabi25, mortali cocoloshii tai!
Roxana, ai un print cu ochi de clestar ! Sunt topita in primul rand dupa albastru lor infinit! Mmmm! M-a vrajit! E frumos cu totul, dar ochii…, am ramas muta de admiratie (eeei, ce-am mai sperat si eu la neste culori din-astea…)
Lacri, mai-mai ca m-as incumeta si eu... Insa tocmai ce ma aflu intr-o noua criza de productie lactata, si nu am in cap decat sa mananc, sa mananc, sa mananc (pt ca am observat eu ca si de la papa nu e lapte la mami)! Oricum, imi place determinismul tau! Sper sa fie molipsitor!
CamiM, ce bine ca mai exista si astfel de oameni pe pamant! Poate nu ne pierde, inca, Dumnezeu, si mai da o sansa umanitatii sa se vindece de maladia inselaciunii! (...) Ce de mancare "diversa" papa Sofia...
Shoricutza, nici noi nu vrem legume!!!Da' nu vrea, si nu vrea, si nu vrea! Nici cu carnita, nici cu ou... Doar strecurate cateva lingurite in bibe cu lapte de mami! O semana cu mine?! Vrea tiramisu - 3 mese/zi?!
angelica_g spune:
La multi ani!!! Ciresele scumpe si gustoase: Irina Maria, Hora Lucia, Mihnea Alexandru, David, Maria Ana!
Sa traiti, sa infloriti, sanatosi mereu sa fiti!