Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Felicitari tuturor progresistilor!!! La mai multe!!

Carmina - multa sanatate lui Mihnea si tie! Trebuie sa fie tare greu prin ce treceti; dar stii cum se zice ce nu te omoara te face mai puternic! Sper sa treceti cu bine peste perioada asta si sa va ganditi in continuare la bb2. Multa bafta!

ralucis - tinem pumnii sa nu fie probleme si sa iasa treaba buna

diana - vazut poze; super super! veselie mare acolo la voi; spune-mi si mie te rog cum e scaunelul de baie si daca merita; ca ma bate si pe mine gandul sa iau unul;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Apropos de povesti: ati inceput sa le cititi copiilor? ca eu de cate ori incerc ajunge in gura lui Horia - povestea - la propriu...

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Ahhh! Si Lacri - parca nu te recunosc; tu care erai asa de pozitiva mereu; lasa baiatu in pace sa faca ce vrea si cand vrea; e foarte bine asa; eu ma gandesc cu o oarecare teama la momentul in care va incepe sa mearga si cum va trebui sa-l pazesc de toate posibilele pericole; ma bucur in schimb si te felicit pentru ambitia ta legata de curele de slabire; succes si sa ajungi la greutatea dorita; ce-ai mai facut cu bona?

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
Asaa raportam cu mandrie si bucurie ca papam ou si ne placeee ceva de speriat!! I-am fiert ou si i-am pasat galbenusul si apoi l-am amestecat cu niste piure de morcov si asa de tare i-a placut Sofiei.. maraia de multumire.. mance-o mama pe ea de gogoshica papacioasa !!
Am uitat sa va zic ca acum cateva zile i-am dat si vanata asa coapta la cuptor si facuta piure cu lapte si a papat-o cu o viteza!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Ildi merci de incurajari!! cat priveste pasaportul iti dai seama ca si eu aveam aceeasi impresie( venisem aici de vreo cateva zile) dar nu e asa, cineva il gasise si l-a dus la cel mai apropiat magazin. Si sotul meu a gasit protofelul unei studente si i-a dat mesaj si a venit fata si l-a luat .. si am mai auzit cazuri.

DianaR vai ce frumusei si razaciosi ai si tu si cum se joaca ei amandoi mai mare dragul!!Acus ma apuc de lucru si eu la urmatorul.. adica de indata ce trece un an cel putin de la cezariana ca asa fuse recomandarea lu' nenea doctorul!!

Arleena noi avem trei mese "diversificate":
dimineata cereale + fructe+ iaurtel
pranz legume cu carnita ( sau ou) + fructe + branzica (cateodata)sau supa
cina cereale+ legume + fructe
A.C felicitari pentru progrese!!la cat mai multe!!Dulce foc Deliuta!!

Dolce felicitari pentru "galeria " de dintisori!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809
Cami, Alec mai face si el cate ceva... cand ii fluturi mana sa-ti iei ramas bun o flutura si el, isi misca degetelele in acelasi timp... apoi, cand e bine dispus, da din cap in sus si in jos.... tot felul de dracii, dar nimic notabil
Pupam Soficu' mic si pe mamicul ei[/teal][/b]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Apoi vezi .. si tu parai bietul Razacios degeaba!! Dam nana mami!!
Pupici si voua dragilor!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Apropos de povesti: ati inceput sa le cititi copiilor? ca eu de cate ori incerc ajunge in gura lui Horia - povestea - la propriu...

POZE
Horia Alexandru

Mda asta cam asa e!!
Si Sofia este cel mai interesata de gustul cartilor!!
Dar tot incerc sa ii citesc cam in fiecare zi.. bine si ea mormaie si se intinde dupa carte.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dolce felicitari ptr numerosii dintisori. Va si va asteptam mai des pe aici cu vesti despre voi.

Lacra, nici Ana nu mai vrea pireul de legume cu carnitza. Asta cam de 2 saptamani ... si la fel ca si tine am cam epuizat toate ideile ... i-am facut o gramada de combinatzii de legume, legume cu fructe, legume cu cereale, cu lapte, cu iaurt etc. cu consistenta diferita si degeaba. Reusesc sa-i dau cateva lingurite cu pacalelile de rigoare dupa care gata ... strange din buze si nu mai am ce face ...
Asta dupa ce o vreme buna l-a mancat oarecum bine. In rest papa de toate destul de binisor ...

Noua ne-a iesit ieri, in sfarsit, al cincilea dintisor!!! Dupa o saptamana de maraieli ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si, pentru ca nu ne-am mai afisat de multa vreme, o sa postez si cateva poze recente cu noi, din albumul de 7 luni. Tot acolo e si o poza cu piscina lui Catalinhttp://community.webshots.com/album/557000324NoySUH

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

buna fetelor! mi-am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, deci un pic m-am mai linistit. daca nu imi vine ciclul zilele astea o sa il mai repet, dar sper sa nu fiu, totusi, pt ca nu vreau sa ii fac rau unui copil nevinovat . oricum, chiar daca as fi, pastrez sarcina, no matter what. va multumesc tuturoe pt sustinere!
carmina, sper sa depasesti si tu cu bine perioada asta si sa se faca mihnea bine, iar tu sa nu fii graviduta chiar acum, ci dupa cev itit trece gripa asta!
revin mai tarziu ca mai aveam niste raspunsuri de dat, dar acum vin niste musafiri.

Mergi la inceput