Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 14
ILDI25 spune:
Diana r superbe pozele ,Vladut e un scump si el ce se mai invartea el acolo cand in cada cu Timi ,cand pe burta. o iubeste tare pe Timi asa-i ?Noi nu am iesit azi la plimbare ca a fost cam urat afara ,in schimb am fost ieri mai bine de 2 ore .
Ella felicitari pentru celalat dintisor al ANEI ,cresc dintisorii rand pe rand...
Ildi
DianaR spune:
Multumim de aprecieri!
Da Ella, Vladut e foarte activ, nu sta locului o clipa! Felicitari ptr al doilea dintisor!
Carmina, bine ti-a zis Ella, Polidinul ii fix pix si antibioticul nu-ti face nici un bine in gripa. Plus ca daca intr-adevar trebuie sa iei exista antibiotice ce se pot lua in sarcina. Hai pupici si fruntea sus ca trece!
Ildi, am iesit afara si am stat vreo 2 ore jumate, m-am cam congelat dar atat a dormit domnisoara... Vladut a urcat dupa vreo 2 ore cu taica-su sa pape.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Lacri, felicitari pt "dat jos"! crezi ca merita efortul?! Eu dupa o spat de chin (acu' vo 2 ani) am dat jos 2 kile si nu mi s-a parut ca merita sa ma privez de una dintre marile mele placeri pamantesti: mancatul! (mai ales al dulciurilor!!!)
Merita, efortul! Ma simt mult mai usoara si mai plina de energie...Dupa ce scap de kilele in plus o sa tin o dieta mai permisiva, cum ar fi South Beach... iar dupa abateri cu kestii dulci si minunate o sa compensez destrabalarea alimentara cu sport
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Mihnea e in continuare bolnav, a mai avut un episod de bronsiolita, otita, stomatita, cica si semne clare de rahitism plus o infectie atipica, nu ma intrebati ce e aia ca nici eu nu stiu. Cica o infectie pe care a luat-o de la un adult. De o luna de zile o tinem in inhalri, aerosoli, siropele, picaturi in nas in ureche in ochi, pare un cosmar fara sfarsit. Am acasa o lista cu ce sa fac si cand sa-i dau si tot tratamentul asta, plus mesele, plus schimbatul plus jucatul imi ocupa toata ziua. Iar cand adoarme eu sunt prabusita deja de 3 ore
.
Prin cate mai poti sa treci si tu! Va dorim insanatosire grabnica!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Lyly pai se poate sa te superi tu pe Razacila ,nici David nu se ridica singur in fundulet , de-a busilea nici vorba daca-l pun in patru labe incepe si urla ,in picioruse se ridica deja si face si pasi (dar e mai mare ca si Alec aproape cu o luna ,asa ca mai vorbim atunci),dar in schimb cu mancatul no comment are o pofta de ar fi in stare sa manance ce mancam si noi ,dar la fel face si el cand i lene sa se ridice se miorlaie ca sa-l ajut eu sau daca se poate sa-l iau in brate ,dar e asa de greu de imi rupe coloana ,dar parca pe el il intereseaza .
Ildi
Pai vezi, macar e mancacios... bravo! Mey, eu m-am shmecherit, il pun pe sot sa-l care de colo-colo... Imi menajez coloana cat pot....
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Lacra felicitari pentru cele 2 kg in minus!! Spor la teaba!! pai cum si aruncatul pe burta nu e un progres?! dar razacitul? Nici Sofia nu se ridica singura in fundulet dar numai asa ar sta sau mai bine zis in picioare( nici asa nu se ridica singura mai are nevoie de putin ajutor), nu se rostogoleste decat raaar de tot , nu are nici un dinte, nu se taraste, nu sta in patru labe..dar sta in fund si se arunca in fata pana ajunge unde vrea si se salta de fund in sus sa ne dea semnalul ca vrea in picioare.
Cami, Alec mai face si el cate ceva... cand ii fluturi mana sa-ti iei ramas bun o flutura si el, isi misca degetelele in acelasi timp... apoi, cand e bine dispus, da din cap in sus si in jos.... tot felul de dracii, dar nimic notabil
Pupam Soficu' mic si pe mamicul ei

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Ioi, as vrea sa mai scriu da-mi urla ambii prunci odata!

adica in duet, nu?Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
[font=Comic Sans MS][navy]Lacramioara multam de raspuns cu intarziere. Acuma trebuie sa-mi spui si cum sa-i fac borsul ca nu vreau sa-i dau de cumparat.
[b]Maine iti scriu, ca nici eu nu stiu
, tot maine imi aduce mama si borsul facut si niste tarate din bors, cu care sa fac altul.Sa stiti ca al meu pur si simplu nu suporta piureul de legume. Deci, nu e vorba de mancatul cu lingurita...
Azi i-am amestecat puireul de legume si carne cu iaurt, zic ca poate mananca asa... as'... vezi sa nu! In minutul doi i-am amestecat cereale cu iaurt, si isi baga singur lingurita in gura! Deci, omuletului nu-i place gustul legumelor, si cu asta, basta!
Ildy, parca tu ziceai cat de proaste sunt cerealele Nestle. Tocmai am desfacut si eu o punga; asa este, fac cocoloase, fata de Humana si Milupa sunt mult mai nasoale! Azi mi-am refacut stocul de cereale de la Milupa si Humana.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Am dat cateva raspunsuri cu quote pentru ca-s prea obosita ca sa mai tin minte ce-am vrut sa scriu la fiecare!
Steluta, si eu i-am luat carti lui ALec, de mult ii tot cumpar, dar ma feresc sa i le dau, caci le roade![]()
Laura, m-am mai linistit, acu' ca nu suntem singurii puturosei![]()
Ellax, si cu Monti m-am impacat bine, nu sunt nici acolo reguli de speriat, dar aia e tot o dieta de intretinere, cum eu mai am 7,5 kilos de dat jos pana redevin "manechin" raman la dieta WW, care nu-i foarte drastica, dar eficienta. Si cu reguli destul de sanatoase.
Va pup
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
La multi ani Nicole sa fii sanatoasa si voioasa!!!

Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru