Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Shori, ciorbita e supa normala acrita cu bors sau zeama de lamaie. De doua ori pe saptamana cica poti sa fierbi si legumele in zeama in care fierbe carnea, ca sa fie mai gustoasa. Nu sunt convinsa ca e bine, dar asa mi-arecomandat pediatrul. In mod normal, carnea se fierbe separat si se arunca apa. Felicitari pentru multimea de dintoci! Noi tot n-avem nici unul
Din ce faci piureul de legume? Eu nu pun cartof... pun morcov, dovlecel, conopida..daca pun vreun pic de cartof adaug si un pic de lapte. Si cateva picaturi de lamaie. Daca ii faci ciorbita Anei, fa-i si niste crutoane la cuptor si pune-le la inmuiat in ciorbita. Eu inca n-am incercat ca n-am avut timp si bona ma calca pe nervi ca nu mananca Alec nika de la ea. O astept cu infrigurare pe mama mea, care vine sambata, sa-mi puna tancul pe picioare

Eu am avut o noapte semi-alba. M-au napadit toate grijile posibile

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lacramioara multam de raspuns cu intarziere. Acuma trebuie sa-mi spui si cum sa-i fac borsul ca nu vreau sa-i dau de cumparat.
Cartof alb nici io nu-i dau pentru ca nu-i place. De obicei am legume la congelator si-i scot in fiecare zi diverse combinatii. Ii mai fac si supica pe care o pastrez 2 zile maxim la frigider.
Pireul (sau supa) il fac din patrunjel, pastarnac, morcov, cartof dulce, brocoli, conopida, dovlecel, dovleac copt, ardei in diverse combinatii + carnitza de pui/vitel sau mai nou de o saptamana ou de 2 ori pe sapt.

Virgi, si eu ii fac legume la cuptor dar n-am remarcat vreo preferinta a Anei ptr ele. Sunt intr-adevar mai bune decat cele fierte dar eu sustin ca pireul de legume nu are cum sa fie delicios ptr ca nu are sare.
Ana ce-i drept le mananca si asa (cu toanele de rigoare evident) dar mie nu-mi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, NICOLE!!!

Fetelor, inca o data va multumesc pentru raspunsurile voastre!!

Virgi, super amuzanta povestea ta cu parul spalat!! Imi dau seama ca pentru tine nu a fost prea placut, dar pe noi ne-a incantat.

Felicitari pentru progrese Raluca, Petra, Ilinca, Mihnea, Ana, Sara, Catalin!!

OanaS, Diana, super pozele!!!

Lacra, felicitari pentru kg pierdute si pentru vointa de a le da jos.

Sanatate multa Carmina si Mihnea!!

Noi papam relativ bine. Piureul de fructe e mai bun la gust. Azi i-am inlocuit marul cu para coapta. Se pare ca nu i-a displacut. Am inceput sa papam cam in jumatate de ora. Dar ma chinuiesc mult cu ea sa bea ceva apa. Cu canuta nu merge ca se joaca cu ciocul, cu lingurita, da mai mult pe jos, iar cu canuta direct, se apuca sa bolboreasca la marginea ei. Dar perseverez. Piureul de legume insa nu mai este asa de bun. Cred ca nu ii place morcovul. Asa ca pentru astazi am zis ca ii voi pasa doar patrunjelul si dovlecelul.

Ieri am intrat intr-o librarie si i-am cumparat Andradei 2 carti. Nu sunt pentru varsta asta, dar nu m-am putut abtine.

http://www.edituracorint.ro/index2.php?P-carte/carte_id-953/t-W-A-Mozart-Un-album-muzical-cu-CD-original

http://www.cartea-mea.ro/R/P-products/O-unProdus/id-9073/Minunatele-povesti-ale-copilariei.html

Ultima are mai toate povestile cunoscute din literatura universala si romana.

Cam atat de la noi. S-a sculat un pui mic si iesim la plimbare.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Roxanici si Ana mai are cam trei reprize de somn pe zi si tot la fel uneori si de 2 ore intregi. Dar cum se trezeste intra in priza.

Amiss felicitari ptr mersul de-a busilea!

Ana mea sta de o saptamana in 4 labutze dar nu prea are spor cu deplasarea. Exerseaza la greu si se enerveaza ca nu-i iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

CARMINA imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva cu puiul tau...Mi s-a rupt inima de mila cind am citit cite picaturi si siropele trebuie ea inghita saracul Mihnea... Iti dorim din tot sufletul insanatosire grabnica si sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata!!!

LILY rizaciosu' mic nu este singur...nici Teo care este mai mare nu sta in patru labute, nu se ridica singura si pe deasupra a mea nu vorbeste aproape nimic....zice decit "baba" si asta foarte rar (odata pe zi) cind vrea muschii ei

ROXANA astept poze cu piscina cu bile ...ii place lui bebe Catalin?

Shoricutza ma bucur ca sunteti bine si Teo a mea tot cam trei reprize de somn are pe zi ...mai ales dupa ce o scot afara doarme f bine.

Fetelor vad ca toate ma sfatuiti sa nu ii dau leaganul... nu o sa il dau! Asta e... imi este asa de mila de biata fata...sper ca Dumnezeu sa o aibe in paza...

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Revenim si noi cu mai multe progrese :
-taras-taras de la 5 luni
-rostogol(de pe o parte pe alta) de la 4,5 luni
-primul dintisor -fix la 6 luni
-al doilea dintisor-la 6,5 luni
Te rugam,Doroti sa ne treci si pe noi in listuta.Multumim si multi pupici de la noi.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Am uitat sa va spunem ca si noi avem tot 6 dinti... 4 jos si 2 sus ...

Avem gurita plina de dinti dar cind e de mincat ceva care nu este mixat biiiiine scuipam afara

Azi am incercat sa ii dau supa cu galusti... direct din oala fara sa o bag in blender, mare greseala, s-a enervat si a scuipat, a ignit si s-a strimbat pina am renuntat sa ii mai dau.
Asa ca miine trecem iar la pireul de legume cu carne de pui bagat in blender si facut pasta....ii dau din asta pina s-o marita

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va pup pe toate de cate ori vreti voi .
Angelica i-am facut aerosoli timp de 7 zile in total 20 de fiole asta inseamna fix 20 ml de adrenalina inhalata. Dar nu e numai asta, este si gripa asta nenorocita...trebuie sa fac 3 injectii cu polidin si sa iau antibiotic altfel nu am nici o sansa sa imi treaca, dar astept pana luni, desi daca o fi sa fie bebe tot nu vad cum mi-ar trece fara respectivul tratament. Sunt destul de bulversata si nu prea vreau sa fiu gravida dar daca o sa fiu voi face o intrerupere de sarcina ca sa ma fac bine. In halul in care sunt nici de mihnea nu ma pot ingriji.
Urla rau plec la el...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Carminutza, daca e gripa, antibioticul nu e necesar. Gripa e o viroza, data deci de virus, iar antibioticele actioneaza doar pe bacterii. De asemenea, parerea mea este ca Polidinul e fix apa de ploaie. Hidrateaza-te, baga vitamina C (din pastilute sau din lamaie si portocale), ia Paracetamol (impotriva febrei si a durerilor musculare) si ai rabdare. Gripa sau viroza de alt soi trece cand trebuie sa treaca, antibioticul e necesar doar in caz de suprainfectie bacteriana (cand peste viroza te infectezi si cu o bacterie), dar tu esti tanara si imunocompetenta, ar trebui sa nu fie cazul. La mine merge tare bine, cand sunt racita, ceai facut din patlagina+cimbrisor+podbal, cate o lingurita din fiecare la o cana, infuzat 10-15 min, baut cu miere si lamaie... sau fara miere si fara lamaie. Se bea 3-5 zile. A, lamaia nu o pui in ceaiul fierbinte, daca vrei sa se pastreze vitamina C. Oricum, dupa mine, cu bebe 2 e tare greu cat ai bebe 1 mic si solicitant (luat in brate, plimbat, carat carucior...) si cand n-ai ajutor constant... si cat nu ti-ai revenit - hormonal si cu odihna - dupa prima sarcina. Tare greu trebuie sa-ti fie acum, da' stai sa treaca zilele astea! Vezi ce pui harnic ai, in ciuda bolii? Noi te pupam si ne gandim frumos la tine si la bebe Mihnea! Ne-am gandi frumos si la tatal lui bebe Mihnea, dar nu vrem sa se inteleaga cine-stie-ce (eu sunt foarte sensibila la subiecte de genul asta)!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Anei i-a erupt si dintele 2, incisiv central jos stanga. E un pic maraita, un pic agitata si un pic mai somnolenta decat de obicei (a dormit 2 ore dupa-amiaza?!). Sa fie de la dinti? Sa fie de la vaccin? Ce conteaza?

Noi acum ne imbracam, sa merge la plimbare... pe intuneric. Numai acum am reusit sa ne "adunam".

DianaR, vesele poze ne-ai aratat, multumim! Vladut pare a avea energie cat pentru 3 copii - a facut ture prin vana, din cate am vazut!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Revenim si noi cu mai multe progrese :
-taras-taras de la 5 luni
-rostogol(de pe o parte pe alta) de la 4,5 luni
-primul dintisor -fix la 6 luni
-al doilea dintisor-la 6,5 luni
Te rugam,Doroti sa ne treci si pe noi in listuta.Multumim si multi pupici de la noi.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

FELICITARI Delia pentru progrese

Mergi la inceput