Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)
Raspunsuri - Pagina 12
arleena spune:
mai aveam totusi ceva.....de luna asta cati bani luam pt cic+alocatie?8 mil(2alocatie si 6 cic)???
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CamiM spune:
'Neata livada!!
Multumesc frumos pentru toate raspunsurile legate de intrebarea mea cu oul.

Maine incercam si noi, i-l fierb si ii dau amestecat cu legume la masa de pranz sper sa ii placa.
Virgi ah ce neplacuta situatia cu cardul!!![]()
Nici nu vreau sa imi mai aduc aminte unele din chestiile de ni s-au intamplat si noua mai ales in primii ani aici, da una tot zic: abia venisem aici si intr-o seara al meu sot zice hai sa mergem sa luam niste bere, zis si facut plecam noi( a! inainte sa plecam zic eu ca nu are rost sa mai car toata poseta pentru un drum de 10 minute pe jos si imi iau doar pasaportul ca imi trebuia un act de identitate ca asa cer aici daca li se pare lor ca arati sub 30 de ani se vrei sa cumperi alcool )mergem luam berea si ne intoarcem acasa si acasa ia pasaportul de unde nu-i .. disperata incep sa bocesc si ii zic sotului ca sigur mi-a cazut pe drum din buzunarul de la jeansi,saracul o ia inapoi se uita peste tot.. nimic; se intoarce acasa( noi stateam la vremea aia intr-o casa cu un spaniol si o romanca..) spaniolul avea o bicicleta imprumut de la un american si zice spaniolul sotului meu sa ia bicicleta sa merga iar sa intrebe pe la magazine.. si pleaca sotul iar. In vremea asta eu boceam ca ce tampita
sunt si spaniolul ma consola ca lasa ca se gaseste si asa mai departe vine sotul inapoi si intra in casa si zice: am o veste buna si una proasta : am gasit pasaportul dar am ramas fara bicicleta..
Se dovedeste ca pe drumul de intors il oprise o politista si i-a luat bicicleta sa il urmareasca pe un tip. Acum era randul spaniolului sa fie necajit..
pana la urma insa a fost ok ca peste vreo doua ore a sunat o masina a politiei la usa si ne-a adus bicicleta inapoi cu multumirile de rigoare.. prinsesera si infractorul..![]()
Si cate si mai cate, ca daca as avea talent la scris sigur ar iesi o carte faina din astea.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Tot pentru Virgi: la intrebarea cu dormitul ziua: pai sincer nu doarme asa mult: cam trei reprize de cate 30min. Uneori doarme maxim o ora unul dintre somnuri, dar rar. Seara papam,facem baita si pe la 9 trece la nani si doarme in general pana dimineata pe la 8 ( cu mici pauze de snack..
.. dar astea mai mult in somn)
Dolce daca zici ca i-a iesit ceva dupa ou poate ar fi mai bine sa mai stai o vreme pana incerci iar. Eu am o prietena aici si fetita ei avea probleme cu asa ceva s-a dovedit ca este alergica, bine in cazul ei la albus de ou, dar cica alergiile astea de bebei cam trec si doctorii i-au zis ca pe la 3 -4 anisori probabil ca o sa scape de asta. Sau poate mai incerci o data ca sa vezi daca sigur de la ou a fost. 
Amiss felicitari Petrei pentru mersul de-a busilea!!
Adib felicitari Ralucutzei pentru dintisorii proaspeti!!
Lacra felicitari pentru cele 2 kg in minus!! Spor la teaba!! pai cum si aruncatul pe burta nu e un progres?! dar razacitul? Nici Sofia nu se ridica singura in fundulet dar numai asa ar sta sau mai bine zis in picioare( nici asa nu se ridica singura mai are nevoie de putin ajutor), nu se rostogoleste decat raaar de tot , nu are nici un dinte, nu se taraste, nu sta in patru labe..dar sta in fund si se arunca in fata pana ajunge unde vrea si se salta de fund in sus sa ne dea semnalul ca vrea in picioare.
OanaS foarte frumoase pozele si protagonistii de asemenea.
Iulyp felicitari pentru mersul in patru labe!!
Ralucis felicitari Ilincai pentru ridicat in picioare!!
Cu dintisorii noua pediatra ne-a spus sa ii cumparam apa cu flor ea si sa o spalam pe dinti de indata ce apar.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Carmina ne pare rau ca sunteti bolnaviori, uite de la noi un
pentru voi si multe urari de bine.
Si daca sunteti
si tu si Ralucis nu putem decat sa ne bucuram pentru voi si sa speram ca totul o sa fie ok.![]()
Angelica felicitari Sarei pentru dintoci!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
Roxana Claudia spune:
Salutare livada!
DianaR – poti sa profiti ca Timi e innebunita dupa lucrurile catelusei…poate avea surpriza sa gaseasca papa ei pe jos si nu a catelusei..![]()
Daniela – Bianca sta super bine la progrese iar la greutate ar trebui sa se ia de mana cu Catalin al meu care are si el cam 9300 si 75 cm.
Mie una imi plac la nebunie papaciosii..
Lacramioara – tu de ce iti faci griji pt Alec? Oare nu stii ca si la noi lucrurile stau la fel? Adica nici noi nu nu ne taram, nu mergem de-a busilea, nu mergem deloc
…fiecare cu ritmul lui. Dar si cand vor incepe………Si felicitari pentru perseverenta in legatura cu dieta. La vara vei fi hot momma!!
Iulyp – m-ai lasat masca!!! Andrei are 6 dinti???
Mai dar se grabeste sa manance friptura, nu gluma!!
Ralucis..bravo! Si da, eu zic ca sunteti super bine! Iar cu Zymafluor eu nu incep. Cred ca riscurile sunt prea mari; in schimb nu o sa neglijez fluarizarile cand va veni timpul.
Carmina – eu stiu de la pediatra mea ca aparitia dintilor nu are legatura cu neasimilarea de Ca ci cu mostenirea genetica:daca parintii au avut dinti devreme asa va fi si la copii.
Multa sanatate lui Mihnea...stiu ce inseamna sa fie bb bolnav. 
De la o vreme sunt mai ocupata ca inainte, ca de altfel mai toate mamicile din livada. Catalin are multa energie dar cu toate astea doarme si ziua de 2-3 ori, cateodata si cate 3 ore. Noaptea se mai trezeste o singura data, pe la ora 3. Si fireste ca vrea papa. La fix 7 luni a spus "tata". Va dati seama ce a crescut sufletul in tatic!!!
I-am cumparat o multime de haine de la Z, cand au fost reducerile.
Si pentru ca au fost reduceri si la adulti am dat si eu iama prin magazine si mi-am facut de cap. Din nefericire n-am mai prins nici un set de body de la Marks&Spencer..am ajuns prea tarziu.![]()
Si la capitolul achizitii: i-am cumparat piscina cu bile colorate de la Chicco. Acum doar il las acolo si-mi fac treburile linistita. O sa pun si ceva poze spre exemplificare.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
ILDI25 spune:
Buna dimineata!
Ella Felicitari Anei pentru statul in 4 labe si pentru aparitia primului dintzishor
Angelica felicitari pentru dintzoc
Cami interesant ce povestesti ,ti-ai pierdut pasaportul si l-ai mai si gasit ,hmmm in Romania sigur nu era asa .Succes la papatul de ou .
Ildi
ILDI25 spune:
LA MULTII ANI NICOLE-EVELYNpentru cele 7 lunite
Roxanadistractie placuta Papaciosului in piscina cu bile . Si noi avem bile din alea colorate ,dar n-avem piscina ,le-am pus in tarc .Candva au fost interesante,dar acum...
WEKEND PLACUT!
Ildi
DianaR spune:
Neata buna!
Cami, amuzanta faza cu pasaportul... Inca una de rasu-plansu a la stan si bran...
Ella, felicitari Anei ptr vaccin, dintuc si statul in patru labe!
Roxana, pai daca las mancarica lui Timi pe jos, mi-o rezolva catelusa instant!
Ioi, as vrea sa mai scriu da-mi urla ambii prunci odata!
No ca s-or oprit deocamdata...
Aseara n-am mai pus poze ca Timeea nu vroia sa doarma si am ajuns sa fac execitii pe stepper cu ea in marsupiu...
Eficienta dubla!![]()
Asa ca le-am pus acum dimineata. Deci poftiti la balaceala in doi!
Gata, fug sa-i imbrac sa mergem afara! Pupici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
arleena spune:
diana ce bine ca puteti iesi afara, ca la noi ploua
....e naspa rau vremea.....tare poznas e vladut, n-are pic de stare
piticilor tai
roxana cum ai reusit sa-l faci pe catalin sa se trezeasca numai odata? si doarme ziua asa de mult legat??io inca ma confrunct cu problema somnului. noapte se tot trezeste si ziua nu dorme mai mult de o juma de ora legat si are 2 reprize/zi...atat
in rest activ prin toata casa. l-am prins si cautand in gunoi deja
noroc ca erau numai hartii si ieri a tras o limba pe adidasii lui frate-mio plini de noroi

oare ce mai face MONICUTZA_BB graviduta noastra??
cate mese diversificate tre sa aiba bb la 8 luni??eu inca ii dau doar 2 una fructe+iurt/branza+biscuiti/piscot si a doua supa crema legume+carnita/ou . tre sa vin cu a treia masa??nu stiu ce sa-i mai dau!?!?!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
shoricutza spune:
Salutare livada!
Oana, La multi ani!!! Multa sanatate si fericire! Am vazut pozele ... sunteti o familie f frumoasa cu 2 copii superbi.
Adib, La multi ani pentru Ela! Sa-ti traiasca fetele si sa aveti parte de multa dragoste si fericire!
Carmina, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori! Va urez multa sanatate si bafta multa cu bb2. Si sa stii ca ne-a fost dor de voi!
Ella, Angelica, felicitari ptr dintoci!
Diana, haiosi foc aia mici. Ce joaca e pe ei acolo!![]()
Lacramioara, felicitari ptr kg pierdute!
La mai multe, ca sa zic asa!
Si nu te supara cu Alec, ca fiecare copil are ritmul lui. O sa tot mearga, si tars, si de-a de-a busilea, si-n picioare, si-n toate felurile posibile si imposibile. E doar o problema de timp.