Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, nu zi asa, ca nu primeste nimeni sub 2 ani. In bucuresti sint destule gradinite care primesc de la 1 an jumatate. Pot sa il primeasca oricind in timpul anului, dar trebuie sa fii sigura ca o sa aiba loc in noiembrie. Nu pune raul inainte, mergi si vorbeste cu directoarele de la gradinitele particulare fatza in fatza, o sa vezi ca o sa fie bine. O sa pun din nou pozele la semnatura, dar nu stiu cind. Miruna merge rizind la gradinita, alearga efectiv. Deschide singura usa, etc. Desi cu bona ridea mai mult - dar bona mea era f tinara, 24 de ani, mergea in 4 labe dupa ea prin casa (eu bona in virsta nu mi-as lua).
Diana, urmatoarele vaccinuri sint optionale: Varilix (pt varicela) si Havrix (Hepatita A); pot fi facute oricind.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

M-am suparat pe shef, de aia stau atita pe forum, nu ca n-as avea treaba; si peste un sfert de ora plec acasa, sa nu prind virful de trafic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, esti tare
Si eu vreau acasa mai repede, sa stau mai mult cu Matei prin parc.

Aseara au venit iar socrii in vizita si nu mai plecau, copilul se enervase ingrozitor, seara trebuie sa fie numai cu mine si cu ta'su, nu prea accepta vizite la baie, mancare etc. Si cand au plecat eu tocmai incercam sa-l culc pe matei, i-a auzit, a vrut jos si l-a prins pe ta'su fix cand iesea pe usa sa-i duca acasa pe ai lui. Asa ca au urmat niste urleteeeee. Nici ca s-a culcat pana nu l-a vazut pe tati iar.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, dupa cum stii fosta bona a Ancutei care de altfel s-a purtat super cu copii (Victor a zis ca singura care stie ce ii place in afara de noi, e ea) o pastrasem ca menajera.
Dumnica trecuta a venit la petrecerea lui Victor,s-a jucat cu Anca, ne-am distrat, si mi-a inapoiat niste bani pe care ii dadusem in avans.
Lunea trecuta mi-a dat bip, am sunat-o si mi-a zis ca ea pleaca o luna in Germania si nu mai vine la curatenie.

Pai, cu curatenia ma descurc eu si fara sa imi iau liber de la serviciu, dar daca Anca nu era cresa?
Eu sunt satula de bone, votez clar ptr copii mai marisori ptr cresa/gradinite/after-school-uri.

Plus ca stiu cazuri de copii ce au mers anul asta la 4 ani in colectivitate ptr prima data si de fiecare data cand racesc, intra in spital.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

mie imi place de fi-miu ca nu plange dupa tati cand pleaca, dupa mine nici atat, da in schimb plange dupa baietelul vecinilor, si daca-l vede e musai sa-l luam la noi sa se joace, ii da toate jucariile lui, numai sa nu plece prea repede
uneori il mai iau vecinii pe la ei si il scot la geam sa-mi faca cu mana, si n-are fi-miu nici o treaba, ba mai inchide si geamul greu il mai iau acasa dupa aia....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Salutare tuturor!

A inceput o noua saptamana, de munca pentru mine, de cresa pentru Ilinca. Sper sa fie pentru amandoua mai bine ca cea trecuta.
In sfarsit cei doi canini care ne-au facut nopti gri au spart gingia si am iarasi fata vesela si super vorbareata. Deja cam intelegem ce vorbeste; se vede ca a stat mai mult cu noi in ultima vreme si si-a dat drumul la vorba.
In rest, nu sta locului o clipa. Noi avem noroc ca nu are cum sa deschida usa de la intrare, pe care abia o deschid si eu cu chiu cu vai. Restul usilor nici macar nu ne obosim sa le inchidem, fiindca-i ca o matza curioasa sa vada ce-i in spatele unei usi inchise.

Nanadana, nu-l tunde pe Antoine, pliiz! Imi vine sa-l mananc cu tot cu bucle si carliontzi.

Mai viu io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Salutari la fete!
La multi ani cu bucurii, pentru toate sarbatoritele din zilele acestea, Cristina, Innaa, Codruta!
Dimineata cand s-a trezit Catalina ardea ca o soba. Punem termometrul, 38,3. Fugutza Nurofen si fugurza la doctor. Dupa ce am stat 2 ore la coada, am intrat in sfarsit si are rosu in gat. Fara muci, fara tuse.Ni s-a spus ca probabil de maine o sa tuseasca si ne-a dat Stodal. Dar eu nu am inteles bine, i-l dau de azi, chiar daca nu tuseste sau cand va incepe tusea? Ma orientez.
Va pupez si mai vorbim. De citit va citesc tot timpul dar mi-e o leneeeee...Tonnia, nasti?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmen, ma gandeam la tine zilele astea. Ori am intrat eu mai rar, ori n-ai mai scris nici tu de ceva vreme. Nu-i da stodal fetii daca nu tuseste. Ii scazi febra si atat.
Chiar, unde-i Tonnia, ca AMR-ul a cam scazut.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

N-am mai apucat sa intru nici macar sa citesc ,ca nu ma lasa fii mea.Are un program tare tampit acum... adoarme dupa amiaza pe la 3-4,si atunci cu plans si seara normal ca are chef de joaca pana la 11-12...iar dimineata la 7.30 maxim 8 e in picioare.Mie mi se pare ca doarme cam putin pentru varsta ei,cam 10-11 ore.
Cum se scoala are chef de dans,imi arata sa-i aprind combina,la care nu ajungesi danseaza cu ursuletii,iepurasul si alte animalute de plus pe care le iubeste si le pupa intruna.
In rest e tare harnicuta,ma ajuta la treba prin casa,duce pampersii murdari la gunoi,spalam geamuri,stergem praful...are multa treaba si apoi imprastie prin casa toate jucariile si tipa sa vin eu sa i le strang.

Avem muci de vreo 5 zile si azi cand era mai bine,am fost pana in Cora,cu masina...ajunsi acasa nasul plin de muci si cred c-o luam de la capat.Noroc cu batista bebelusului,la care urla numai cum vede furtunul si se ascunde prin casa.Nopatea doarme prost...i-am dat toate maselele,asteptam caninii.

Urocultura a iesit bine....deci avem fitze la mancare.Are zile acum cand mananca si zile cand nu vrea deloc,o las in pace ca m-am convins ca asa e ea.
Cam atat despre noi..fug sa mai citesc ca doarme inca si dc se scoala,nu ma lasa sa fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Dr.Alina,frumoasa semnatura!

Olguta,bine ai venit!Tare scumpa Galuscuta,are niste ochi...Si eu am zis ca tu esti blonda

Mary,super faza cu clanteleEu o schimb pe Bianca peste noapte,ca ea oricum se foieste,plange ,mananca...asa ca n-o deranjez prea tare.

Fii-mea inca doamre si se pare ca n-o deranjeaza nici un zgomot,asa ca mai citesc

Mergi la inceput