Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, rectific, nu era anul trecut, era saptamina trecuta; am citit la un alt subiect ca iti cauti bona. Dar de cind stau singura cu Miruna, o saptamina parca e cit o luna.
Cristina, una peste alta mie mi-a placut mai mult de bina decit de educatoarea de la gradinita.

A venit bona saptamina trecuta sa vorbim, vrea sa vina simbata sa faca curat. I-am zis ca pina in toamna sa-si aranjeze un loc unde sa-si lasa cartea de munca, ca eu o vreau ca bona pentru bb2.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

mda, m-am uitat la pozele cu bucate ale lui Hilde, nu stiu cine m-o fi pus ca mai am un pic si scurt-ciciutez tastatura cu saliva.
asa ca ma duc sa fac si eu ceva elaborat, cum ar fi oua prajite.

see u later

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto, deci esti acasa, hmmmm. Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, Ioana, sapt. trecuta am pus o gramada de anunturiSa vad ce o sa iasa. Am timp...dar sigur in ultimul moment n-oi gasi nimic.....
Sincer, nu stiu cu ce se mananca bonele astea, adica tre' sa ma gandesc cum le intervievez, ce sa le intrebbbbb.....brrr o gramada
Deci ati patit-o cu bonele. Daca ar fi crese particulare aici in Arad ar fi alta mancare de peste, dar nu sunt
Anto, pofta buna!

Asa de greu e Stefan cand il ridic, de zici ca ridic un bolovan, are niste bulane, phiuuuuu....si o burtica. ce mai barbat o fi asta!
As vrea sa-l scot afara dar in starea in care sunt io, nu-s capabila de asa ceva. AStept sa vina tat'su si-l scoate el.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Fetelor,Priorixul unde se executa,in mana sau n picior?

Mergi la inceput

Veronica, ia si suna, sau mai bine mergi direct, la toate gradinitele particulare din Arad. Eu cred ca unele primesc copii de la 2 ani. La noi la Bucuresti sint care scriu pe site ca primesc de la 2 ani, dar daca mergi si vorbesti, primesc si mai mici. Si asta fara "atentii", ca doar taxa lunara e suficient de scumpa ca sa te vrea de client, daca esti interesat. Plus ca poti merge cu Stef sa vezi cum ii place si lui sa stea cite 20 de minute intre copii si jucarii, cit tu vorbesti cu educatoarea/directoarea.

Mergi la inceput

Diana, Mirunei i-a facut in mina pe motiv ca acum copiii merg mult si pot acuza dureri in zona cu pricina, si refuza sa mearga. Bafta la vaccin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana,multumesc mult.Am oarece emotii cu vaccinul asta avand in vedere ca Mihnea face parte din grupul "infierbantatilor" dupa ce face vaccin.
Da trece si asta si macar o vreme stam linistiti.Chiar,cand e urmatorul vaccin?Bine stiu eu ca pana la 3 ani nu mai fac niciunul?

Mergi la inceput

diana, priorixul l-am facut in mana.
ioana, la gradi se ia numai din toamna, sept, nu?
in sept steff are an si 10 luni. nu-l ia nimeni asa mic la gradinita.
dar pana atuci vedem. cumva tot o sa fie.

de-ale gurii

Mergi la inceput

ioana, unde-s pozele de la semnatura? nu le mai pui?
prima data asa am zis ca-l dau la gradinita dar toata lumea imi spune ca e prea mic. si mie sincer mi-e mila de el! asa de devreme?
ar fi ideal iti dai seama!

de-ale gurii

Mergi la inceput