Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valen, felicitari pentru fetita, numele alese sunt superbe.

Hilde, bafta cu bona, stiu ca nu e usor sa geasesti pe cineva de incredere.

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Antonela, si Stefan e pasionat d einchis si deshis usi, ma dispera uneori ca tot asta vrea sa faca.
Si cand spun Baby Einstein, incepe si fuge catre calculator ca stie ca-i pun, tipa de bucurie si da din maini. Daca ar fi dupa el s-ar uita numai la baby mac donald

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Mary, si la Matei mai da pe-afara pipi din pampers. Nu stiu ce sa-ti zic, dar daca gasesti solutia sa mi-o dai si mie. El nu doarme asa mult ca Andrei, dar nu-l schimb noaptea cand se trezeste, incerc sa pastrez o atmosfera cat mai plictisitoare ca sa se culce la loc. Super tare Andrei cu intrerupatoarele si clantele. Cand ma gandesc ca si noi cochetam la un moment dat cu ideea sa ne punem intrerupatoare jos ... bine ca n-am pus in practica.
Ioana, Singapore zici? Frumoooos. Poate ne pui si niste poze de acolo, daca face sotul.
Casiana, frumos weekend.
Irina buni si raiatii.
Veronica, succes cu bona! Ma bucur ca ti-e mai bine. Nu-mi mai spune de canini, te rog, mi-e groaza cand ma gandesc la asta. La noi saptamana trecuta a fost alba pe motiv de o masea. Deci nu mai vreau sa aud de dinti. Cand imi zice mama ca ea nici nu a stiut cand mi-au iesit mie dintii imi vine sa dau cu capul la punct fix la perete.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, ne-ai mai spus cum a evoluat povestea cu bona veche si mama? Sper ca pozitiv.
Veronica, dar tu nu cauti bona de anul trecut? Ca imi amintesc ca ti-am mai urat o data succes.
Anto, nu m-am interesat ce magazine sint in Singapore, deci nu are pe lista decit un telefon - am vazut eu pe Euforia TV ca au aia mall-uri cu electronice ieftine. Din pacate partea cu hainele si bijuteriile ieftine in Singapore am pierdut-o.

Am zis ca dupa ce se naste bb2 imi schimb jobul si imi iau unul cu multe delegatii, sa mai ramina si sotul singur cu copiii (imi scot pirleala, ca or sa fie 2).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, povestea cu bona a evoluat bine, deocamdata am scapat de stresul cu cresa sau cautat alta bona. Nu cred ca am spus pe-aici, dar uite ca zic acum.

Mai e cineva care sa nu fi strans bradul? Eu nu stiu cum sa fac, Matei e foarte atasat de el, in fiecare dimineata se duce glont la brad si il mangaie. Am inceput sa mai strang din globuri, dar daca se prinde le ia si face scandal sa le pun la loc. Deci nu stiu, pe de o parte l-as strange de fata cu el, dar ar fi greu, pe de alta parte as face asta cand nu e el acasa, dar ma gandesc ca o sa se oftice. Cred ca sunt nebuna, e doar un brad pana la urma.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, ce bine ca s-au rezolvat lucrurile cu bona.

Nici eu nu am strins bradul. Dar eu de lene nu il string, nu de altceva. Si cred ca va mai sta 2 saptamini pina vine sotul, ca eu nu car bradul pina la parter - in lift nu intra, ca e prea mare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, cred ca ma confunzi. Nu am zis nimic de bona anul trecut. Nici nu m-am gandit la asta, ma gandeam ca poate maicamea se indura si vine aici cu toate ca n-are servici cu program fix si ar putea. Teoretic zic io de bona dar cum am s-o aplic in practica om vedea....Doamne numai daca as avea noroc mareeee...ca sincer mi-e groaza de bonele astea......
Tu ai avut noroc

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Hilde, buna idee, o sa caut si eu pampers nr 6 pentru noapte......merci!succes cu bona! si noi suntem mari fani BE- macDonald si inca unul cu animale, deja avem preferinte...daca-i pun altul, imi spune imediat"mama, ne, ne, ne"ca nu-i place.....
aaaa...si mai are printre preferinte Bambi si Alba ca zapada, si Barbi in Rapunzel, nu altul
Eu am strans bradul de weekendul trecut ca mi-era mila de globuri, Andrei spargea cate 1-2 zilnic, incepu-se sa-i placa.....l-am strans cat dormea el si a observat el dupa..... si "nu eeeeeeeee"......si am scapat

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

offtopic-ca tot e Hilde in zona, am incercat si eu "o noapte la venetia", cu imbunatatirile tale, adica am pus si mascarpone, a iesit buunnaaaaaa, s-a mancat imediat( a se citi a mancat-o sotul), totusi un pic cam grasa crema pentru gustul meu...poate ar trebui sa reduc cantitatea de unt.....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vero, Ioana a avut asa noroc cu bona, ca a ajuns la cresa. Ca si mine de altfel.

Ruxandra, si noi mai avem inca bradul. Sotul a zis ca trebuie sa fie si bradul la ziua mea.

Anca e o scumpa, se urca pe toate scaunele/mesele, sta in picioare si zice 'Tate'.('Uita-te').
Si ieri a urcat niste scari, si cand a ajuns sus, a zis 'Yes' si am intrebat-o ce inseamna a zis 'oke'.

Mary, ce aventuri cu Andrei.
Asa a facut si Victor pe la 1 an si un pic, a inchis-o pe bona pe balcon, de a trebuit sa intre in casa pe geam.
Pe mine m-au sunat vecinii, ca incearca sa intre cineva in casa pe geam

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput