Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

sera buna

Nu prea mai am timnp de solduri... Ca nebunii astia inchid la 7 si au abia pe la 6 ajung acasa... Si in WE ma duc la Paris si acolo vreau sa vizitez ca n-am fost niociodata, asa ca... Solduri la jucarii n-am gasit pe aici. Sunt unele jucarii care oricum sunt mai ieftine, dar n-am unde sa car prea multe. Si in plus pe mine nu ma incanta jucariile care vorbesc limbi straine si Vladut nu iubeste plusurile, asa ca n-am prea multe optiuni . Sunt nebuna , nu?

Mary e tare faza cu usa . Si Vladut ajunge la clante si e foarte incantat de asta. Tranteste toate usile ca sa aiba ce deschide .

Ioana tu nu esti singura, esti cu Miru .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mary Ilie si Alexiei i se mai intampla sa se ude dar mai mult ziua decat noaptea. Cred ca-s devina scutecele.Alexia nu face prea mult noaptea, seamana cu mine(asa zice maica-mea).
Hildegard ma bucur ca azi esti mai bine, ce ai patit, ai racit?
Lui Stef ii ies caninii?Felicitari!Noi nu avem decat 2 dintzuci.
Antoanela multumesc, sa stii ca si eu imi doresc asta dar sa vedem daca reusesc.
Locca eu nu am strans bradul.Am si eu o idee fixa, sa strang bradul la sfarsitul lunii ianuarie.Alexia se uita la brad si zice "uite" cu un tz englezesc.
Karmenutza sanatate multa Catalinei!
Maddy ce fetita harnicuta are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Karmenutza, o noapte usoara va doresc si sanatate
Irina...mmmm Paris
Diana si noi tot in manuta il facem....Urmeaza? Succes

Petra ajunge la clante doar la mama acasa si intra in "fumoar" si asa ma'nervez cand ii prind.

Eu zic ca e putin 10-11 ore de somn, mai ales in urma raspunsurilor primite la ce am postat eu la "parintii intreaba" cu somnul de pranz.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Irina O sa ai ce vizita. Mie mi-a placut tare mult Parisul. Sa-ti cumperi un cardpass pe o zi sau 3 si o sa poti vizita mai ieftin obiectivele decat cu bilet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu v-am perdelit, dar n-am ce povesti.
decat ca ma doare capul, drept urmare mi-am varsat un pic nervii pe baieti. cand au vazut care-i treaba, sotu' a luat cupilu' si l-a impachetat pt somn si s-a asezat calm la tv ca sa ma lase la calc. drept urmare cupilu' cred ca doarme de la 7.30, ca nu se aude nimic din dormitor, iar eu m-am mai calmat un pic pe forum.

ma duc sa ma dushez si sa ma culc. e oare devreme la 8 seara sa ma culc? asta in conditiile in care astazi chiulesc de la cel de-al doilea job din motiv de oboseala...

m-ati complexat ottal cu copiii vostri care ajung la clante, am mai citit eu si mai demult treaba asta, dar m-am facut ca n-am citit. al meu e departe de clante. dar poate aveti voi clantele mai jos .

hai noapte buna ca vad ca n-am de cine sa ma iau. offf, si aveam un chef de cearta , iar in casa mea e linissshteee .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alexuta, ai poze?????
plizzzzzz

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aho aho copii si frati!

Primiti cu sorcova?
Mama, ce de ati mai scris intr-o saptamana! Am remarcat aparitia Olgutzei pe care o salut cu drag, are un stil inconfundabil, te asteptam zilnic cu cate o pastiluta!
Ina-neobosita careia nu-i sta capul decat la vacanta!
Jadi, am citit ca faci cerclaj,am tinut pumnii, am citit ca ai facut, am tinut pumnii (eu azi am citit, deci am tinut pumnii cam degeaba dar mi-s happy ca e totul bine).

Noi ne-am intors obositi, fericiti, un pic dezamagiti (ca e asa cald si ca nu era zapada in statiune). Alex a fost o minune de copil, a rezistat eroic drumului de 1500 de km dus, 1500 km intors. Cand ne-am dus, am facut pauza la Budapesta, cand ne-am intors, am facut pauza la Arad. Nu au deranjat-o schimbarile: hoteluri, restaurante, mers la greu cu masina. A dormit excelent tintuita in scaunelul ei (apropo, Ioana, neaparat pus pe bancheta din spate,a m vazut un reportaj cu ce poate face airbag-ul unui copil mic, te ingrozesti). A fost sociabila, a mers la gradinita in statiune acolo, s-a distrat de minune, a fost la piscina, la jacuzzi, a urcat cu gondola la 2000 de m, a fost pe partia de schi, s-a jucat in zapada...o multime de chestii...

Nu ma intrebati ce stie ea din toata treaba asta. Probabil nimic, a fost un moment excelent sa ii facem poze si filmulete pe care o sa i le aratam peste ani si ani si d-abia atunci o sa realizeze...Dar a fost bine pentru ea ca a fost cu mami si tati non-stop timp de 9 zile pline. A papat borcanele made in Austria, tot de la Hipp, dar niste meniuri de le-as fi mancat si eu (aveau specialitati pentru 15 luni si 1 an si jumatate, eu i-am luat de 15 luni niste combinatii excelente). A fost o vacanta frumoasa, mami a urcat cu tati pe partie, la schi, fata statea la gradinita, apoi seara ne reuneam pentru piscina si masa de seara. A fost f sociabila si chiar plangea cand o luam de la gradi (nici vorba sa planga cand o lasam).

La multi ani Capricoarnelor, felicitari burticilor si...tinem pumnii pentru Tonnia, ca mai are asa de putin! Sa stii ca la gradinita in Austria era un bebe de 8 luni, asa ca vei putea linistita sa il lasi pe cel mic acolo, ca el o sa aiba deja aproape 11 luni. Iti trimit PM cu detaliile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ohohooo...lume noua! Kid, bine ai revenit!!! si bravo lui Alex ca s-a distrat in vacanta!

pfuuu, a fost o zi azi...de dimineata ne-am trezit cu una bucata copil mucios, dar ce mucios...nu am mai vazut asa ceva!si cum reactia lui in cazuri din astea e stranutul, va dati seama ce a fost pe noi. mai bine nu va mai explic...noroc ca aveam programare la dr. stie copilul ca e greu cu programarile la Medicover si s-a sincronizat perfect! l-am si cantarit/masurat are 13,230 si 85 cm!

acum, pentru cine are de gand sa faca "shopping" in stil mare la casa retro, sa va spun programul: marti, miercuri si vineri de la 17.30 la 20!!!

pacat ca a plecat kristinutza ca ma "luam" eu de ea!

noapte buna!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Chiar, Tonnia, nici un cucu, nimic?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Kid, bine ati venit! Sa va fie de bine vacanta! Pana la urma copilul iese din tara cu pasaport? Sau certificat de nastere?
Fii-mea iar a facut febra acum pe seara, cum i-am dat Nurofen, cum a scazut...Acum e vioaie si vesela. Macar sa nu inceapa iar "dansul" cu muci si restul...
Tonnia, chiar nasti?

Catalina

Mergi la inceput