Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutare

ina si veronica

dianalui antoine ia facut in picior vaccinul si nu a avut nimica,tinem maine pumnii

kidsa traiti sa infloriti,tare ca piatra ........bine ai revenit sa va fie de bine vacanta

karmenutzasanatate la Catalina
maddyce mai ai fata mare cite stie sa faca
toniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

salutare tuturor. Imi fac "mea culpa" pentru absenta dar e una motivata. De o saptamina si ceva "bolesc" de nu se poate avind o gripa tare, tare rebela care m-a tintuit efectiv la pat.
Nazdravanul meu, robust fiind, nu s-a molipsit cu gripa de la mine, a avut doar citeva ore si el pentru prima data in viata lui un 38.5 temperatura dar cu un paracetamol supozitor s-a rezolvat la el imediat insa eu....inca mai trag si vreau sa va spun ca in cele din urma doctorul mi-a dat si antibiotic. Dar, daca am reusit sa intru pe net acum asta deja e semn ca sunt spre bine si ca o sa mai "bag" si eu un mesaj din cind in cind sa nu ne uitati de tot!
Alte citeva noutati despre nazdravan, continua cu camin-ul de doua ori pe saptamina si invata din ce in ce mai multe lucruri de acolo. Deja nu mai suporta sa ii dea nimeni cu lingurita sau sa-l ajute, se hraneste singurel si o face cu simt de raspundere caci e la fel de "indragostit" de mincare ca si pina acum.
Sper sa gasesc puterea sa citesc din urma si sa revin in cunostinta de cauza.
Noapte buna si sanatate ca-i mai buna decit toate!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

KID2003 : bine ai venit din vacanta.Ai scris ceva in mesaj, care mi-a starnit interesul...gradinita pt copii in statiune ??????????!!!!!!!!!Spune-mi te rog despre ce este vorba. Noi (eu,sotul, si Andrei) plecam pe 1 feb in Germania (cadou de la Almette ) si chiar eram curioasa daca exista locuri de joaca pt copii..dar tocmai gradinita , ar fi preamult.
Nu am reusit sa pun inca pozele din Norvegia pt ca mi-a dat eroare , dar o sa mai incerc, daca nu va cer ajutorul.
pupici

Anirim si Andutzu

poze

Mergi la inceput

Oare am reusit sa pun pozele?!!!

Anirim si Andutzu
poze Norvegia
poze

Mergi la inceput

Uraaaaa, am reusit!!!!!
Gata ma duc la somnic pt ca doar eu mai bantui pe aici.
Noapte bune tuturor.

Anirim si Andutzu
poze Norvegia
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Iaca alt popas turistic.
Azi era cat pe ce sa dau ortu' popii..fara gluma. DE mai bine de o saptamana ma plang ca-s racita...ca nu pot sa respir. "Doftora" mea(ca daca o prind fac doua din ea)cica e plecata din oras...si dintr-un cabinet de 11 vraci privati n-a avut unul timp de mine. M-au trimis la "URGENT CARE"..un fel de... "daca n-ai unde merge, hai la noi". Am uitat sa precizez ca de cand m-am mutat aici din California(acum aproape 17 ani!!!) am aflat ca am si astma.
Si uite-asa azi am stat aproape 4 ore la URGENT CARE, intre radiografii, injectii cu steroizi si nu mai putin de 3 tratamente cu albuterol pe nebulizer alias "masina de plamani" cum ii zic eu. Le-am asasinat alora 2 cutii de shervetzele, si JUR ca mi-am lasat juma' de plaman acolo. Tot bateau apropouri sa ma interneze. EU tot bateam apropouri ca ma asteapta Galushca acasa...si uite-asa am cazut de comun acord sa plec cu 6 retzete- inclusiv una pt un nebulizer, care la o farmacie costa $185 de parai, iar la alta a fost gratis- TRAIASCA ASIGURAREA. Toata "excursia" asta m-a costat cam 300 de parai....dai un ban, da' stai in fatza, nu?
Galushca e bine, a inceput sa-si dea drumul la "grai" si in afara de "CE"(cuvantul ei favorit), mama, tata,papa..."A"(apa) si "HAU"(ham), a descoperit ca peste noapte sute de cuvinte noi. Se cearta cu pisicile, cu noi, cu masinile de pe strada, chiar si cu perdelele. Eu una cred ca e cursiva in malgasha veche. Dar asta e doar parerea mea
Ii merge guritza...pfoaaaaaa..zici ca-i o mitraliera nemtzeasca..... Ar fi si bine sa o inteleg. Dar inteleg PERFECT atunci cand ma ia de gat si ma strange de-mi ies ochii din orbite, si ma pupa drept pe nas.
Doctora care m-a vazut(sa-i dea bunul Dumnezeu sanatate, ca m-a pus pe picioare)mi-a spus ca puteam sa ma culc, si sa nu ma mai trezesc. Si ATUNCI am intrat in panica cu adevarat. La nimeni si nimic nu m-am gandit, decat la Galushca mea M-a cuprins o frica si o teroare greu de descris. Nu vrea sa creasca fara mama...si de azi..m-am hotarit sa fac tot posibilul sa am mai multa grija de mine. Pt. mine...dar in special pt ea. Pe cine ar mai pupa ea pe nas daca n-as mai fi aici?.....

P.S. Multumesc Kid..si bun venit inapoi

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sunt aici, sunt aici, scuze ca n-am intrat. De lene. AMR 4-5. Cam am contractii dar neregulate, cateva in zi, ma simt la fel de obosita iar Dinu e super mamos, parca niciodata n-a fost chiar asa, vrea numai cu mine si numai in brate. Cred ca simte ceva, pe bune.
O sa ii dau SMS Ioanei. La ultima eco mi-a iesit cam mult lichid amniotic ceea ce nu e deloc bine, mi s-a facut cam frica, stau ca pe ace. Nu va mai spun ce semnificatii poate avea. Ma rog sa fie copilul bine!

Kid, ce vacanta super ai tras! Ai fost desteapta cu organizarea! Ma duc la PM acum.

Olguta, of, ce-ai tras! Ai grija de tine ca lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonnia, tinem pumnii sa fie bine!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hilde, uite ca am reusit sa pun niste poze. Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kid bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine!
BiuMilnasol cu racelile astea!Cum se simte Milan?
Karmenutza cum se mai simte Catalina, a scapat de febra?
Nanadanasi noi tinem pumnii!
DanaLucia si tu bolnavioara?Cum te mai simti?
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput