Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Anirim am vazut pozele, foarte frumoase.Cred ca a fost frumos.Eu am vazut, dintre tarile nordice numai Danemarca.
Olguta bine ca ai scapat cu bine din povestea asta!Cum te mai simti acum?
Si mie imi place cum povestesti!Stii sa faci haz de necaz!
Tonia iti tin pumnii! Deci 4-5 zile?nu mai e mult.Sper sa nu fie nici o problema cu lichidul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Olguta12 : multa sanatate si ai grija de tine pt ca cea mica are nevoie de tine. . Sa te faci bine pt ca vrem sa ne mai scrii pt ca ne inveselesti
Alexuta 2005 : vai ce dragalasa este fetita ta cand doarme in fundulet pe canapea.!!!

Anirim si Andutzu
poze Norvegia
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Casiana mersi mult pt. urarile de sanatate. Sunt putin mai bine dar nu am chef de nimic si inca mai am de luat antibiotic pina duminica.

Tonnia,tinem pumnii sa fie bine la nastere.

Citesc din urma si revin, sper.

O zi buna tuturor.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Irina, ce frumos, Paris. Distractie placuta!
Cristina, da, noi am imunizat copiii de mici. Imi era un pic frica sa nu ia varicela de la gradinita pina facem noi vaccinul saptamina viitoare.
kid, bine ai revenit din vacanta!
Bianca, eu imi doresc sa mai ajung pe la Casa Retro, multumesc pentru info; ma bucur ca au program si seara, in sfirsit si-au dat seama la ce ora ies parintii de la servici.
Dana Lucia, sanatate multa si pupici lui Alberto!
Antonia, nu te speria cu lichidul. Eu inainte sa nasc cica aveam prea putin lichid. Eu cred ca e aproape imposibil sa ai cantitatea perfecta de lichid inainte de a naste. Ce putin mai e, iti tin pumnii si asteptam vesti!

Si aseara copilul s-a trezit la 12 noaptea pentru o mica pauza publicitara. Cred ca stie ca nu e tat-su acasa. Eu o pun pe salteaua mea si ma culc la loc fara grija, numai ca ieri s-a prins ca o ignor, si tot venea linga mine sa ma traga de mina si ma striga: "mama? mama?". Era foarte amuzant, n-am putut sa ma supar pe ea, insa daca repeta figura si in seara asta, nu mai pun botu' si o las sa ciriie in camera ei pina se plictiseste.

Eu am o parere de rau dupa bona din cauza atentiei pe care o primeste copilul la gradinita. Am citit carti de specialitate despre educatia celor mici, si este foarte important cita atentie primeste copilul din partea adultului de linga el. Daca as cistiga la loto, as duce copilul la gradinita de la 9 la 12 si apoi l-as lasa cu bona.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Anirim multumim!
Dana Lucia ma bucur ca esti mai bine!

Mergi la inceput

Ioana si Alexia a prins un obicei asemanator.De la o vreme se scoala pe la 3-4 dimineata, se ridica in picioruse in patutul ei, care e pus langa al nostru, si incepe sa planga sa o luam la noi in pat unde doarme pana la 7-8 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

E 2:20 dimineata, si cred ca de bucurie nu pot dormi(ca sa nu mai vorbesc de tranchilizantele pe care le am la bord).
Va multumesc ...sincer...si iar ma apuca plansul...uoofffffffff..m-am boshorogit dreq de tot...am ajuns eu sa plang si la reclame de zahar, dar la cuvinte frumoase adresate mie.
Imi cer scuze daca par ca nu raspund individual tuturor de-aici, dar inca nu va cunosc indeajuns de bine incat sa imi pot permite asta. Dar va dau cuvantul meu de onoare( doar de fost pionier, ca shoim al patriei nu m-au facut...m-au refuzat...cica eram prea "occidentala" in gandire. La 6 ani) ca incerc sa inteleg cine, ce, cum si cand trece prin tot felul de aventuri, si ma gandesc la voi mai mereu. Fiecare minut liber pe care-l am, mai trec pe-aici asa...in fuga, sa vad ce patzanii ati mai avut.
De simtit ma simt mai bine- adica nu mai seman cu Darth Vader, dar din 4 in 4 ore sint calare pe "rashnitza" aia de plamani.
Galushca saracutza era tare crispata si stresata.... toata ziua si bunicii si mama au fost pe la vraci, a fost mult prea mult antren si voci ridicate in casa, de-mi venea sa-mi iau piticul si sa fug in lumea mare. Dar toti o lua-o si o dragaleau. ASta nu e o scuza sa se ciondaneasca prin preajma copilului. Dar las'..ca-i reglez eu pe toti.
M-a trezit "Bombonelu"(sosul, pt cele care nu stiti de faimosul meu Tarzan) cand a adus-o la nani. A incercat sa o culce cu fortza " E ORA DE CULCARE. TRE SA DORMI". I-am adus aminte ca si el e cat ziua de post si istetz cateodata incat crapa pamantul sub el,de-mi vine sa-i ard o tigaie peste mecla, si tot nu poate adormi la comanda. CUm o puneam in pat "sane jucam", urla ca din gura de sharpe. Plangea de nu ma putea respira. Asa ca, am lasat-o sa alerge prin dormitoare( 4 la numar) si baie cam un sfert de ora, am lasat-o sa faca "gigea" cu pisica, sa se giugiuleasca amandoua ,am mers jos in sufragerie sa o vizitam pe bunica, sa vedem ce mai e nou pe la ProTV International, am admirat si acvariu cu pesti....iar apoi mi-a adormit in bratze,suspinand, cu capul pe umar, si facuta ghemotoc in bratze la mine, cu tot cu ursuletz. Si iar am plans. Ca tare imi mai umple inima de fericire si bucurie.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, la CR e program numai seara!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

olguta si dana lucia multa sanatate si aveti grija de voi
tonnia nu iti fa griji ca totul o sa mearga bine
elexuta am admirat pe alexia
ioana si al meu la fel este de dimineta pina seara ba plinge,ba miorlaie,ba urla,ba nu doarme,ba se trezeste noptea.........nici nu stiu pe ce sa mai dau vina ca la noi tati a intrat acasa ,atunic........cred ca sint canini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Olguta. Foarte frumos povestesti.
Bianca, am inteles.
Dana, lasa ca pleaca Antoine si Miruna la facultate si putem sa dormim si noi bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput