Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Vreau sa va zic ca Stefan a dormit toata noaptea. Cred ca stie ca nu ma simt bine Dar deja de 3 zile doarme asa!!!!! As vrea sa se mai repete. Cred ca s-a facut baiat mare si ii este mila deja de rinichii mei.
Eu ma simt ca porcu'...nu-mi curge nasul, am gatul umflat si ce mai....am o voce
Stefan stranuta de dimineata. Cred ca a luat si el de la mine. asta e...tratam si gata. Mai nasol e ca la ei tin mucii cam 10 zile. Trebuie sa-mi pregatesc nervii sa fie tari

Mai fetelor sa-l vedeti pe Steff aseara:papa gris si intr-o mana avea o feliuta de lamaie...lua o lingurita de gris, baga apoi felia in gurita si tot asa. Ii place lamaia la nebunie. Se stramba. E tare haios dar nu renunta la gustul acrisor.

Alexuta, am vizionat pozele. Ce faina e poza in care doarme in picioare pe canapea cu suzi in gura!!!!! Domnisoara mare s-a facut Alexia.Ii place sa se joace cu lego, ca Stefan numai dezmebreaza pe ele...nu le si pune la loc.
Ioana, ai dreptate! . E importanta atentia care se acorda copiilor.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hilde Alexia are o mare pasiune pt. lego.Adica le scoate din punga si le imprastie pe jos.Noi ii construim si ea le strica, cam asta e jocul ei favorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, v-am admirat si eu in poze.
Veronica, asteptam raport saptaminal cu cite gradi particulare ai vizitat. Asta ca sa te motivez un pic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!!!!
eu mi-am propus azi sa-mi trezesc voinicul la 9, dar nu reusesc, fratilorrrrram dat televizorul la maxim, l-am strigat, inchid usile cu zgomot, etc......si doarme in continuare nu vreau sa-l iau din pat sa-l trezesc altfel ca dupa aia imi urlaaaaa
pai nu se mai poate, ieri s-a trezit la 11, pana ne-am schimbat, pana ne-am spalat pe dinti, etc...am ajuns la 12 sa manance micul dejun si la 5 a mancat masa de pranz si masa de seara am sarit-o
Ei poftim Hilde...eu ma vait ca doarme prea mult

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata mamici, burtici reloaded si pitici!

ce de lume "noua" pe aici! Bine ati revenit Kid si Anirim! Kidule, vacanta ta suna super misto, ca intotdeauna Am sa-ti cer detalii pe PM poate cine stie, facem loc cumva in programul de vacante, desi ma bate gandul sa ne mai potolim, ca sa-si intre si Ilinca intr-un ritm mai stabil.

Olguta si Dana Lucia, multa sanatate! Pacatoasele virozele astea dar si astmul

Jadi, felicitari mama draga, ca ai trecut cu bine si peste broderia cerclajului!

Tonnia ca a mai ramas putin timp pana-l tii pe bb2 in brate. Nu-ti mai fa atatea griji in ultimele zile, ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu am de lucru cu carul si nici un chef! Mi-e somn si dorm pe mine! Ma trezesc la 8 si norocul meu ca stau la 5 minute de birou ca si-asa ajung cu intarziere.

Am avut trei zile de vreme spendida: soare, caldut, ciripelele pasareau si acum iar plouaaaaaaa.... ma duc sa-mi bag o cafea in vena!

Mai viu io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana multumim!
Mary Ilie da-mi si mie reteta pentru somn asa lung.Ca de cand s-a nascut Alexia mai tarziu de ora 8 nu se scoala(asta in cazurile cele mai fericite ca de fapt ea e setata pe ora 7).
Country girl spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

O-ho-hooo, Kid, bine ati revenit! Ce vacanta frumoasa ati avut! E adevarat ca le prinde tare bine prichindeilor sa stea numai cu tata si cu mama niste zile, chiar se simte, parca infloresc.
Antonia, mai ai foarte putin, hai, nu te mai stresa, o sa fie bine.
Olguta, sanatate! Si noi am avut show cu Matei aseara, nu vroia deloc sa se culce, pana la urma a picat lat la mine in brate, dar la o ora foarte tarzie pt. el, respectiv 10pm.
Dana nazdravanului, sa te faci bine!

De vreo 2 nopti, cand se trezeste, ma duc la el si stau cam 10 minute, timp in care se foieste in toate partile, si apoi ma ridic, il mangai pe spate si ii zic "Gata, Matei, culca-te", cam autoritar asa, dar vad ca a functionat, adica nu a mai urlat dupa mine, s-a frichinit singurel pana a adormit. Pe mine asta ma seaca de toata energia, ca vrea sa stau langa el pana adoarme. Si ma verifica din cand in cand. Si urla daca plec.

Ma duc sa vad poze.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Dragi mamici bolnavioare, va doresc multa sanatate
Olguta, draga mea, esti dulcica foc multa sanatate!!!
KID bine ai revenit! sa va fie de bine vacanta! asteptam pozeeee
Am admirat si eu o Alexie mica si dulce, am vazut si poze din Norvegia- foarte frumosss, eu n-am vazut nici o alta tara decat Italia ...si RO, normal......da, las'ca recuperez eu
Tonnia, tinem pumnii( si eu aveam probleme cu lichidul amniotic, in ultima saptamana- era prea putin, dar a fost cu happy end, stai linistita)

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mary, de cateva zile ma tot tin sa te intreb si uit: Andrei al tau are toti dintii iesiti, nu? Ca parca imi aduc aminte ca i-au iesit foarte devreme primii dintisori.
Ma gandesc ca asta e reteta somnului lung la voi.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput