Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ruxandra, cred ca da, are 16 bucati pana acu', dintre care 4 masele...dar cred ca mai urmeaza ca iar au inceput balele siisi tot indeasa mainile in gura......oricum n-am avut probleme de la dinti...parca la masele a avut si el ceva treziri noaptea, dar atat....
oppaaaaa...hai ca s-a trezit, ca de cand strig la el......v-am pupat fetelor......see you la pauza urmatoareeeee- adica la somnul de pranz

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mary Ilie

Eu nu prea am chef de treaba.Macar sa arunc niste haine in masina de spalat, dar mi-e o lene...de ma doare.
Daca va spun ca sunt in pijama, la calculator cu cafeaua in fata si la ora asta..ce lene m-a cuprins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Daca tot n-am somn....m-am pus pe depanat amintiri....care aveti chef si timp....trageti cu ochiul, va rog..puteti lasa si mesaj..ca nu ma supar..macar sa imi atrageti atentia unde am gresit gramatical

Mozol discret pt toate si toti

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=92212

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, la noi tine treaba cu vorbitul ferm. Sotul sta cu ea pina isi bea biberonul in patut, apoi i-l ia si ii zice de 2 ori "somn! somn!" si iese din camera. Eu am simplificat procesul, o las cu biberonul in patut, ii spun ca trebuie sa faca nani si ies din camera. Rar mai ciriie, dar o lasam citeva secunde si renunta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anirim, nu stiu daca exista gradinite in orasul in care mergi in Germania...ma refer la copiii turistilor. Aici fiind o statiune de schi, cu foaaarte multi turisti s.au gandit la business-ul asta f profitabil si ii usureaza pe parinti de copilasi ca sa poata si ei sa stea pe partie. Multe hoteluri au chestia asta in-house, baby sitting, dar e mai scump decat la gradinita.
Alexandra a avut pasaportul ei, deci nu stiu daca merge cu certificatul de nastere, oricum la vama la unguri s-au uitat un pic la pasapoarte, iar la austrieci nu s-a uitat nimeni la pasapoarte, le-a numarat, a vazut ca e cate unul pentru fiecare persoana dar nici nu le-a deschis Asa bine m-am simtit, am intrat si noi in randul lumii, imi amintesc prin anii 90 cum ne controlau ca pe hotii de cai, deschideam si valizele, tot, ca niste criminali!

Am vorbit cu Aura Diafera, are de gand sa il dea pe Gabriel la gradinita de la 1 martie si ma bate si pe mine un gand, mai ales ca am vazut-o ce mult ii place. Programul scurt, de 4 ore, gradinita e undeva pe langa Blvd Expozitiei si primesc copii de la 1 an si jumatate...Hmmm, o sa merg sa o vizitez, Aura a fost incantata de conditii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, sti ce mi s-a spus?
Ca daca nu stie sa faca pipi la olita, nu stie manca singurel si sa coumnici cu el sa te poti intelege n-am ce cauta cu el la gradi...la cresa cu el. Pai ce crese sunt in Arad renunt la oferta cu cresa. Mai devreme au luat: copii la 2 ani si 9 luni, 10 luni dar stiu deja sa faca astea de mai sus. Asa ca nici o sansa
Io nu stiu ce va face stefan in septembrie, cate din ele...

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kid, cum se cheama gradi?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Little One, e pe Str. Soveja, zona 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, suuuper, mi se pare ideal sa duci copilul 4 ore pe zi la gradinita. Am avut un coleg cu ambii copii la Little One, era foarte multumit.
Veronica, o sa vezi ca reusesti. Miruna maninca singura si te intelegi cu ea, face aproape tot ce ii zic. Iar cu pampersul, marea majoritate a copiilor trec la olita in jur de 2 ani. Verifica gradinitele in continuare, sa o gasesti pe cea care iti place cel mai mult, si ai incredere in Stefan.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana,

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput