Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da, si eu pusesem ochii pe little one cand inca nu stiam ce si cum cu bona. Singura mea problema ar fi legata de transportul la pranz acasa. Eu ma gandesc sa-l dau de la 2 ani. Va astept pe voi, Kid si Aura, cu detalii si comentarii.
Ioana, nu ti-am zis ca predictia mea e baiat pt bebe 2 la tine . cand te duci la eco?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ce fain ca e aproape Little One de voi; de mine e mult prea departe.

Omida Ruxandra, multumesc de predictie. Pe 5 februarie merg la Pop. Mai am o eco pe 29 ianuarie, dar la o ecografista no-name. Daca va fi fata, cred ca iar o sa spere sotul pina in ultimul moment ca e baiat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, nu m-am gandit prea mult la transportul acasa, recunosc. Am sa verific daca nu aduc ei copilul acasa ca e totusi un pic de mers pe jos de acolo. Dar la cat e de sportiva bona mea, cred ca se va descurca sa se duca cu caruciorul la 13.00 sa o ia. Printre stradute, nu e asa de departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare gagici!Ufff, iar am absentat o droaie dar credti-ma ca de cand m-am intors din Elvetia, am fost intampinata numai de evenimente care mai de care mai tampite, menite parca sa-mi iasa vacanta asta prin toti porii... Deci, pe scurt gasim soacra mai bolnava decat o lasasem, in casa un frig de nedescris ca nu am putut lua nici copilul acasa, taica-miu se imbolnaveste subit, aflu ca am examen pe ultima suta de metri si colac peste pupaza..de 3 zile sunt Sherlok Holmes, pe urmele lu' socru-miu care si-a facut amanta, mandra-n toate cele si cu numa' 28 de ani la bord In fine, sar peste toate amanuntele picante, dar zau nu credeam ca am sa am parte de asemenea "cacanarie" in familia noastra. Asta e, omu' e indragostit pana peste urechi si nu stiu daca si in ce fel se va termina acest circ, care m-a cam stors de energie si ne-a cam dat pt o perioada viata peste cap...Toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz!GAta, promit sa nu mai zic nimic, dar am simtit nevoia ca macar sa ma descarc un pic la voi, ca stiti cum e, la cunostinte nu poti spune asemenea kestii, mai ales ca orasu-i mic si se afla repede si oricum parerea mea e ca se va face singur de kkt si fara ajutorul meu.In alta ordine de idei, Teodora este ok, se incapataneaza sa vorbeasca, zice doar ceva pe limba ei, dar eu nu disper si o las in pace ca sigur va veni si momentul in care-mi voi dori aceasta liniste , asa ca profit de acum..Am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru, dar vreau sa-i urez "bun venit" Olgutei si sa-i laud talentul narativ, care m-a delectat din plin. Sa ne mai scrii scumpo As mai avea ceva raspunsuri personalizate, ba chiar si restante, dar nu mai pot sta ca trebuie sa ma car cu copchil cu tot la mama. Dezorganizata cum ma stiti am uitat sa platesc factura (cu vacanta noastra m-a cam durut la basca de toate) si azi a venit un nene si ne-a oprit gazele . So, welcome to real world!Ma duc sa platesc naibii, dar parca vad ca-mi da drumul maine Daca nu intru deseara inseamna ca m-a batut barbatu' Gata, va tzuc pe toate !Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Kid, bine ai venit din vacanta, tare frumos a fost, ma bucur pt voi.
Gradinite cum zici tu stiu ca sunt in majoritatea statiunilor de schi, eu am colegi care au mers in Franta si au lasat fetita de 7 luni la o astfel de cresa.

Olguta, Danalucia, Hilde, multa sanatate, aveti grija de voi, faceti-va bine repede-repede.

Dupa aproape o luna de huzureala (a se citi copil care doarme toata noaptea), Victor a inceput iar sa ceara de mancare noaptea .
Pediatra ne-a zis sa nu-i mai dam, dar sotul nu rezista sa-l lase sa planga si adevarul e ca plange de rasuna casa si suspina si se ineaca si uite asa zboara somnul e geam. Daca-i dam biberonul, adoarme f repede dupa ce-l bea.

Tonia, bafta si curaj, o sa fie bine.

Pupici la fete

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anirim, v-am admirat pozele, frumoasa excursie.

Casiana, e scumpica foc Alexia.

Asa-mi vine si mie un chef de duca, mai ales ca stiu ca inca vreun an de acum incolo m-am lins pe bot. Am un coleg care a plecat la Dubai, mare, soare, of, of, eu nu am mai fost la plaja de doi ani.
Si cum ziceam mai de mult inca nu inteleg cum se poate merge in vacanta cu doi copii mici, dar probabil ca exista solutii pt orice, sanatosi sa fim.

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

norina, curata telenovela romaneasca intimplarile din ultimile zile. Iti urez sa fii barbata. Bine ca e Teodora bine, lasa ca pe socru il paraseste prospatura imediat.
Anto, imi pare rau ca se trezeste iar Victor. Da-i mai mult de mincare seara; eu ii dau mirunei masa de seara (brinza, gris, etc) pe la ora 6 si apoi cel tirziu la 7 biberonul de 300 ml cu lapte.
Ruxandra, olguta, daca vi se face mila de o biata gravida curioasa, dati-mi si mie PM cu numele Metaforelului din povestea olgutei, ca habar nu ma duce capul cine ar putea fi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hahaaa, Norina, ce telenovela traiesti...Si banuiesc ca soacra nu e bolnava doar din cauza asta, nu? Stiu ca nu prea e de ras, dar pe mine m-a amuzat povestea. Lasa ca ii trece socrelului pana la urma si se va intoarce spasit acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Hai Ioana ca nu-i asa greu sa ghicesti cine ii!
Daca nu primesti raspunsul solicitat,zii ca imi fac eu mila de o biata gravida cu pofte curioase.

Mergi la inceput

Norina, naspa cu socrul, stiu ca pe barbati ii apuca astfel de crize la anumite varste dar pe fetele de 28 de ani care pun botul la asa ceva nu le pot pricepe, ce-si imagineaza ele ca obtin astfel?.

Ioana, ii dau sa manance seara, cam cu o ora inainte de baie, dar cred ca uneori mananca asa bine ca nu mai bea decat putin lapte inainte de culcare si poate de aceea i se face foame repede. Eu cred ca e si rasfat dar adevarul e ca bea tot biberonul in timpul noptii si mai putin de jumatate din cel de dimineata.

Subscriu si eu la ce-a zis Ioana despre identitatea Metaforelului, daca se poate nu ma lasati in ceata. Olguta, pana la urma tot raul spre bine, fiecare are dupa sufletul lui.

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput