Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Daca nu-mi spune cineva cine e Metaforel, nasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ma inscriu si eu pe lista curiosilor (si promit sa nu contaminez lista cu gripa!) care vor sa stie cine e Metaforel...........

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

No,ca ne-a dat de treaba Olgutza pe ziua de azi
Io am sarit sa-i scriu Tonniei sa n-o am pe constiinta.Stie ea arta santajului tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Norina, chiar ca telenovela.
Sa stii ca si eu am patit faza cu gazele, dar au venit seara si au dat drumul.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Jeeez! Va lasa omul cateva ceasuri si va gaseste in telenovele!

Norina, pacat de asa primire dupa o vacanta frumoasa. Las' ca rezolvi tu treburile una cate una, iar socrul si le rezolva si el pe ale lui.

Olguta sa nu le confirmi identitatea lui Metaforel! Te rog eu! Ca le face bine un pic de suspans, intre atatea servicii, biberoane, scutece, gradinite etc

Chiar asa: Anto, ce e bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna!

Hilde, Dana sa va faceti bine cat mai repede!

Am vazut poze cu norvegia, brrrrrrr pe mine m-a luat cu friguri, as vrea poze cu soare si caldura si pozele micutei Alexia care e o dulce.

Mai fetelor sa nu va mai aud ca va plngeti cu copii care dorm putin/mult ca eu mor de oftika, pai Vladi a adormit aseara la 11, evident la tzitzi, are ritual nu gluma, baie, imbracat si imediat ridika plapuma si se baga si astepata pe mama vaca sa ii dea o gurita de lapte si nu l-am mai mutat in patut ca dormea dus, la ora 2 se foia, era dejain capul meu, l-am pacalit cu suzeta a adormit repede, la 3 jumate trezire cu bocete, tzitzi, plimbat tati prin casa, adormit, la ora 6.30 i-a dat trezirea definitiv lu tasu ca eu m-am intors cu spatele sa nu vad sa nu aud, dec iar plimbare, adoarme si cand sa il punai n pat iar scandal si uite asa a dormit la tazu in brate pana la ..si atat ........si cam asta e programul nostru nocturn, uneori cu treziri mult mai dese, seara papa foarte bine, consistent , chiar tarziu pe la 8 .... deci foame nu ii este, frig nu, nu il doare nimik .......... daca reusesc sa pun si poze sa vedeti cum dorme saracu tasucu el in brate pe canapea la ore indecent de mici.

Norina nasoala faza cu socrul, da stii ce, ii trece, eu am un exemplar in familie la fel, bine nu cu fete de 28 de ani dar orikum si nu recunoste hehehe nici daca il prind in pat cu dansele nu recunoaste, orikum nu aveti ce face, degeaba faceti pe detectivii ca daca te duci si o tragi pe madam de guler mai rau faci, ca ea saracuta se va plange la el si pe el il apuca mila samd ......

Ioana sa pui poze cu ce mai cumperi de la casa retro :)

Vladi in rest e bine, plin de enrgie, nu vorbeste decat pe limba lui, incearca sa articuleze cate ceva, dar in afara de mama ( ca tata nu mai zice, cand intra tasu in casa il aplauda si atat) in mod constant zice nanananna adika "nu", cand ii zic nu e voie ma cearta cu nananana.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Intrebare de incheiere de capitol: la 28 de ani inca sunt considerate "fete"?
Dar la 36?

Mergi la inceput

Si tot la sfarsit de capitol: mamici din Bucuresti, pe cand mai organizati o intalneala de mamici/mamici + pitici intr-un loc public?

Ca incerc si eu sa-mi organizez o vizita la Bucuresti si Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor cucuietelor!
Am vorbit cu Natydea. E la spital, are contractii , neregulate deocamdata, dar i-a spus doctorul ca pana maine naste. Tinem pumnii!
Pupici!

Raluca si bursicutza Catalina (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Natydea

(incep sa am emotiile de altadata)

Mergi la inceput