Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Innaa, unde e lista ci zilele de nastere ? Pe email ?

Stai linistita, ca m-am bucurat de felicitari.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

in mailul comun....eu asa am vazut...poate n-am vazut bine...nu stiu.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Innaa, greseala e in docomentul cu pricina. Tu n-ai gresit !!

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

deci nu m-am sclerozat!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Eu mis intrata de tot intr-o depresie.Pur si simplu nu mai fac fata.
Azi ar fi trebuit sa fiu un pic mai vesela ca-i ziua sotului si eu am starea asta de rahat si ma apuca plansul.
Nu mai stiu ce sa fac.Nu mai vreau sa stau acasa dar nici la actualul servici nu m-as intoarce asa repede.Atunci unde sa ma duc ca altul mai bun pe aici nu am gasit?Mi s-a luat de smotru, mancare si alte activitati casnice.
Ce sa fac?
M-am gandit sa duc fata la cresa si sa ma intorc la serv.
Da sa o duc acum, parca nu-mi vine, zic sa treaca epidemia asta de viroze ca tot am vazut la tveu ca spit. judetean e plin.
Sotul zice sa mai rezist pana la primavara si apoi vedem ce facem.
Mai sunt copii care merg la cresa de stat?Cum o fi acolo?Ma tot gandesc ca-s conditii proaste si nici nu se ingrijesc de ei.Crese particulare in Pitesti nu sunt, sunt doar gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani pentru Codruta si Innaa!!!
Caci de Cristina ne ocupam saptamana viitoare.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Mersi Alina!

Casiana si eu trec prin momente dinastea...acum de cand stau la mama am mai scapat un pic de treburile casnice..daca am pofta fac ceva daca nu..nu. incearca sa iesi cat mai mult din casa...sa te recreezi.cu cat stai mai putin in casa cu atat terorista face mai putina dezordine!

Mergi la inceput

Casiana, te inteleg.
Eu nu am rezistat sa stau cu Victor acasa decat 10 luni. M-am intors atunci la un serviciu bugetar.

Sfatul meu este sa incepi sa cauti o bona ptr Alexuta.
Ar trebui sa fie mai usor ca Alexuta e mare de acum.
Eu consider ca ptr piticii nostri cea mai buna mama este cea care se simte impacata de ea insasi.
In paralel poti sa cauti si un job nou mai bun.
Poti sa te intorci si la vechiul servici ptr o perioada (eu atunci am stat vreo 7-8 luni) si in paralel sa cauti altceva.

Viata e asa de ciudata, nici nu banuiesti ce surprize te asteapta.
Ai incredere in tine.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI,Codruta!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita.

LA MULTI ANI,Oana(inna)!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita.

Casiana,sa-ti traiasca sotul.Fa un efort si iesi din depresie,asteapta-l zambitoare si iubitoare.
In legatura cu serviciul nu stiu ce sfat sa-ti dau.Contrar astepatrilor mie chiar nu mi-e dor de serviciu.Ceea ce ma mira si mai mult in legatura cu persoana mea este ca nici nu ma plictisesc acasa,ma simt bine sa fac ce fac acum,simt ca asta trebuie sa fac.Ma mir pentru ca inainte de a naste mereu ziceam ca eu n-o sa stau acasa 2 ani,ma gandeam cu groaza ca voi fi mereu nervoasa si ca o sa ma plicti.Si uite ca m-am surprins eu pe mine.
Adevarul e ca-mi trece ziua tare repede.Faptul ca pove aici cu voi imi face bine ,ma face sa nu ma simt izolata.Iar dupa ce vine sotul acasa iesim destul de des in oras cu prietenii sau mai mergem in vizite.
Poate daca ati iesi mai des in trei(nu stiu daca-i posibil,adica daca sotul tau are timp)sau sa ramana sotul cu fetita si sa iesi tu cu sau pe la prietene,poate te-ar mai scoate din starea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ciao, fetele!
LA MULTI ANI, CODRUTA!!!
LA MULTI ANI, INNA!!!
Cristina, deci si tu schimbi prefixul anul asta- pai vezi, mai, de-aia te-am felicitat noi cu o saptamana mai devreme, sa te bucuri cum se cuvine de ziua ta!intre timp, am mai vazut poze cu copii frumosi: l-am admirat pe Vladut de Jadi, si pe Galusk Olguteisa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii, fetelor, ca frumosi mai sunt

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput