Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Tocmai am terminat de vorbit cu sotul...(a stat pana la ora asta sa imi zica La Multi ani) si in functie de cum viseaza la noapte vine acasa duminica .

Ii este tare dor de noi, mai ales de buburuza si nu mai poate sta desi ii promisese sefului ca sta pana la sfarsitul lunii. Imi pare totusi rau ca daca mai statea putea sa ia si somaj...insa ce mai conteaza banii...noi sa fim impreuna!

ma bag la somn sa fiu fresh maine.

La Multi ani Codruta !. Pentru ca nu ma pricep deloc la urari...o sa iti spun ca iti doresc tot ce imi doresc eu, dar inzecit.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

acum am venit si noi de la o petrecere si am intrat putin sa vad ce mai faceti si sa le urez cristinei,innei si codrutei la multi ani,sanatate si realizari cat mai multe!
eu va citesc zilnic,chiar sunt dependenta de dc dar nu ma prea scriu........
olgutza,am vazut si eu pozele,sunteti o familie frumoasa si ca si celelalte fete te admir si eu pt.faptul ca nu ai uitat lb romana.bravo!uneori ii vad pe unii ca pleaca 1 an 2 si gata,cand se intorc nici nu ai zice ca au plecat din romania.si eu sunt tataroaica dar noi vb romaneste,pt ca traim in romania si suntem romani
hai ca ma duc la somn,ca incep sa delirez
noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Cam tarziu am prins "lantzul" mesajelor, ca sint multe sarbatorite. Scuze..deci un LA MULTI de-ala romano-american..cu putina palinca si mai mult visinata facuta de mama.
Multumim si pt complimente...frumoasa..ca din...etuva scoasa..asa sint la ora actuala..stiti voi vorba... fost-ai lele cat ai fost, dar alta mama nu mai face, si Bombonelu s-a cadorisit cu mine- ca de scapat nu mai scapam unul de celalalt.
Cat despre limba materna..mi-ar fi rusine de mine sa nu scriu , sa citesc si sa vorbesc ceea ce am invatzat de mica. Eu fac alergie la noii veniti care "nu mai vorbeste romaneste". Pe niciunul nu-l iert; le spun frumos.."asa vere..romaneste ai uitat si "inglish" n-ai invatzat"..mandru sa fii de 'mneata". Si majoritatea isi reamintesc IMEDIAT limba romana.
As mai scrie eu multe...dar la ora asta sint racita precum cobza lui Faramitza Lambru, si m-am si luptat cu Galushca la baie( ajutata de taticu si bunica) vreo juma' de ceas. Mai uzi sintem noi decat ea, inclusiv bucataria, care zici ca-i piscina olimpica.
Ma duc sa-mi iau doftoriile, sa scot apa din bucatarie, si sa-mi puna mama ventuze. Daca nu crap in noaptea asta, inseamna ca ne mai intalnim
Somn usor tuturor.

P.S. Am mai adaugat pozne de la Craciun pe site-ul galushtei..urmeaza de la Revelion si de la onomastica de pomina

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Cristina, Codruta, Inaaa!!!

Marinela,

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

ar fi trebuit sa fie LA MULTI ANI...of, of, of...grea mai e limba asta materna...va rog acceptati scuzele de rigoare...n-a fost cu intentie..a fost cu mina

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Cristina, Codruta si Irina Noeliei! Sa fiti sanatoase si fericite!

Isa, bine ai venit!
Olguta, v-am admirat in poze.
Gabriela, dar voi nu stiati deja ca e fetita? (eu asa imi amintesc, ca te-am mai felicitat odata) Dar va felicit din nou, sa se nasca sanatoasa si la termen!

Sint in research cu gradinitele, dar mi-e frica sa nu fac o ruptura in sufletul copilului, ca asa mai alearga la copii dimineata, si o striga pe Anca cind ii pomenesc de gradinita. E foarte nasol ca programul se termina la 5 jumate, si pentru fiecare intirziere mai mare platim 15 euro parca; si daca ajung sa platesc 400 de euro, chiar ca nu merita, orice ar invata-o acolo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc inca o data de urari

Eu sunt sigura ca acela care pleaca in alta tara si care uita limba romana este o persoana care nu stia bine limba, efectiv nu o stapaneste. Serios!!! Si eu am ceva unchi prin America (vreo 6), care au plecat prin '70 si au copii nascuti acolo si sa vedeti cum vorbesc ei liba romana. La unchii mei se sesizeaza doar putin accentul, dar in rest nu au stalcit un cuvant si nu vin in tara prea des...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, La Multi Ani!!!! bis] Iti multumesc de urare si eu iti doresc sanatate, ca restul vin de la sine (cum spune Marinela-ca mare dreptate are).

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, lipsesc si eu de pe DC juma' de zi (fara voia mea, va jur, astia m-au trimis la client) si ma trezesc felicitata.

Multumesc din suflet ptr felicitari, desi sunt mai devreme cu vreo sapt.
Eu pe 18 schimb prefixul, pana atunci mai copilaresc.

Eu stiu ce cadouri vreau: sunt multe si i le amintesc sotului zilnic.
Daca nu tine minte, nu-i bai, ca am cardul lui.

Ioana, asa e pe Anca o striga toti copii la cresa. Asa ca si ea spune despre ea tot 'Aca'.

Felicit si eu pe Innaa (chiar ce cadou ti-ai luat ?) si pe Codruta.
Fetele, sa va iasa totul asa cum va doriti.

Ina, succes budincii la cresa.
Anca are bafta la cresa asta, ca e cea mai mica, deci are ce sa invete.
Da-i bataie ptr bebe2, ca lucrurile se vor aranja.

Cand ii vei vedea cum se joaca impreuna, vei uita de tot greul.
Plus ca Ilincai nu poti sa ii faci cadou mai frumos: decat un fratior/surioara pe care sa se bazeze toata viata.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Cristina inseamna ca eu sunt vinovata...

scuzele de rigoare.

acum trag doua concluzii: ori eu m-am damblagit de tot la cap
ori lista cu zilele de nastere este scrisa prost.

eu nu mai verific ...ca cine stie peste ce mai dau.

pana una alta bucura-te si tu de felicitari

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput