Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la amiaz'

again Codruta si Innaa!

Cristina si tie pentru 18

Lista aia e plina de erori materiale, ca sa spun asa. Eu mi-s trecuta nascuta in iulie si cand colo sunt dintr-o zi cu Nanadana doar oleaca mai trecuta ca ea

N-am noutati. oar ca azi am avut f mult de lucru si am si sedinte plicticoase, deci ioc timp de stat pe net. Numa' bine-mi mai spal si eu creerul. Poate ne auzim in week-end, poate nu? Eu va doresc in tot cazul sfarsit de saptamana placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Casiana, si eu trec prin aceeasi stare de depresie, m-am saturat pana peste cap de treburile casnice, si am momente cand simt ca nu mai rezist.... eu astept pana in toamna, sa-l pot da pe Andrei la o gradinita particulara......
eu sunt si foarte izolata, avem doar o singura masina cu care pleaca sotul la serviciu, pe jos pot merge doar la supermarket si atat.....vecinii sunt numai italieni, si cum noi stam la casa, fiecare cu curtea lui si cu treaba lui......
asa ca sunt singura toata ziua, de plictisit, nu ma plictisesc, ca treaba se gaseste, ma simt doar epuizata psihic sotul vine tarziu de la munca, si vine obosit, nu-i mai arde de plimbari, mergem doar pe la alte magazine pentru aprovizionare.......
in weekenduri reusim sa iesim de fiecare data, ca altfel simt ca ma sufoc.....
abia astept sa se mai incalzeasca un pic, ca suntem la 10 minute de mare, pot merge si pe jos, si asta e singura noastra distractie pana seara cand vine tati...vara e super, iarna e mai greu....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Oare ce face Jadi?Sper ca a scapat cu bine.

Sper ca si lui Nicole sa-i reuseasca actiunea de azi.

Sarbatoritele ce fac?Sarbatoresc?Sa ne zica si noua cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna

alexuta sa iti traiasca sotul si multi pupicei pt usoara depresie
ina deci ne sarbatorim impreuna

noi sintem bine dar avem un pic nasul infundat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, Nicole are ET vinerea viitoare, eu asa stiu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

In primul rand, sa urez si eu sarbatoritelor:Codruta si Innaa la multi ani si sa aveti tot ce va doriti voi, nici un vis sa nu ramana neimplinit.
Acum sa revin la mine..
Multumesc mult fetelor pt. sfaturi.
Innaa cu dezordinea eu m-am obisnuit dar nu prea reusesc sa ies afara ca nu stiu ce se intampla dar nu mai reusec nici sa fac mancare mai repede imi ia o zi intreaga.Acum a venit mama in tara si mai sta pe la mine si ma ajuta la treburile casnice dar tot obosita ma simt.
Cge ,tot bugetara sunt si eu, da unde gasesc eu un post bine platit de asistent social in orasul asta?Eu mai caut dar nu am nici o speranta.
Cu bona ce sa zic, nu prea cred ca voi gasi una care sa fie pe placul meu aici.
Diana din pacate sotul lucreaza pana tarziu si nu prea reusim sa iesim.Sambata, duminica mai iesim dar asta numai daca reusesc sa termin ce mai am de facut.
Cred ca am obosit fizic si asta are repercursiuni si asupra psihicului.Eu sunt acasa din luna a 5 a de sarcina.
Mary ilie asa e si eu ies cu sotul la plimbare in supermarketuri, uneori asta e un soi de delectare.
Ce bine e ca aveti marea aproape!
Nanadana multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana. Cum adica sa nu iesi in weekend ca nu termini treaba? Da-o incolo de treaba, ca o faci in timpul saptaminii. Vreau sa citesc luni ca in weekend doar te-ai relaxat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana, recunosc, se mai intampla da sa stii ca nu mereu.Pe cuvant!
Maine chefuiesc in familie si poimaine ma relaxez.Promit!

Mergi la inceput

Cand vorbesc cu voi parca imi revine si optimismul si parca e ceva mai bine.
alexia doarme si mama face cozonac asa ca am un pic de timp liber. Trebe sa ma gandesc sa fac un tort, sa vad de care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele care va simtiti coplesite si epuizate fizic, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau si nici nu vreau sa va stric week-end-ul, dar ce ziceti voi imi aminteste de o discutie recenta cu o cunostinta.
Tipa e super inteligenta si realista, are un baietel de aproape 2 ani si acum 1 luna imi zice ca e foarte usurata ca i s-a descoperit ca are depresie post natala. A stiut ca i-a aparut in prima saptamana dupa nastere si a tinut 1 luna. Mereu a simtit ca ceva nu e ca inainte, oboseala, putina deprimare, dar a dat vina pe faptul ca se trezea Lucas si la 1 si 3 luni sa ceara lapte noaptea, ca s-au mutat din San Francisco in Toronto, etc. Un doctor a diagnosticat-o, i-a dat pastile pana se regleaza hormonal si apoi o sa-si vada linistita de viata.
Luati-o ca pe o poveste de viata, atat.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput