Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Deci sa va spun cum ma sarbatoresc eu:

azi nimic deosebit..am incercat sa facem un tort care de altfel cred ca o sa fie un esec pt ca a venit mama cu o reteta minune care nu prea da roade.

asta seara trebuia sa ies cu"fetele" la un suc dar change of plans bicoz...maine seara pleaca sotul spre noi...nu mai rezista pana la sfarsitul lunii!

so...maine seara ies cu fetele si luni ma sarbatoresc cu tati odata.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutari fetelor,

Am inceput sa mai citesc si din urma , si vreau din suflet sa o felicit pe " OLGUTA 12" : am citit "Povestea Drei Pishcot" , care m-a facut sa rad in hohote si deasemeni sa si plang de bucurie , de fericire, parca eram eu in locul tau, sa fiti sanatosi ( tu , sotul si d-ra Pishcot), ai un talent de laudat.
va pup dulce
ps : mai citesc, mai dau un raspuns

Anirim si Andutzu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ooo, la multi-multi ani sarbatoritelor!!!

hehe, diana, nu ma mai doboara nimic! dupa ce am trecut eu prin spital... nu mi-e teama de nimic! de munca cu atat mai putin.

alexuta, sa iei hotararea cea buna . nu uita ca si copilul e fericit atunci cand si mamica lui e fericita si implinita .

ha, vad ca si cristina le zice cam ca mine.

diana, la mine s-a intamplat invers. eu ziceam ca o sa stau acasa cu copilul 2 ani, plus ca in plan era si al doilea copil. as fi fost si eu cu siguranta in piticodrom reloaded pe vremea asta... in fine. nevoia de banuti si de crestere a stimei de sine, dar mai ales ocazia care mi s-a ivit m-au impins sa ma reintorc la serv. si nu regret. dar am avut si incredere in soacra-mea ca are bine grija de radu, plus ca si el nu e f mamos si creste frumos.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alexuta, incearca la ong-uri, nu aveti niciunul in oras? ceva fundatii. poate chiar incepi voluntar pt start, cu program flexibil si incet-incet gasesti post... zic si eu.
aaa, si cu treaba in week end, asta las-o, mama, ca nu tine . da-o-ncolo de treaba, noi ce naiba vorbim acili-shea?!

hai ca plec ca sta radu agatat de mine si zice: "hai!", "haaaai" "haaaaaaaaaiiii" "HAAAAAAAIIIIIIIIII".
nu stiu unde, dar trebuie sa "hai".

hai pa!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!! CODRUTA
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!! CRISTINA
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!! INNAA

Sa fiti sanatoase , fericite si copilasii sa va aduca numai bucurii si impliniri.

Anirim si Andutzu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor eu am o dilema !!!! nu stu ce sa fac? toata lumea imi zice sa il tund pe antoine ca asta este parul de bebe si o sa aibe probleme cu el dupa accea(ii cade,nu creste,firul ese subtire........si mai stiu eu ce),dar noi nu vrem sa il tundem,l_am mai lasa un pic ia uitatil cum arata.........ce ziceti?!.....sa il tund sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Diana, nu ma supar stai linistita.Am avut soiul ala de depresie dar eu cred ca am scapat de ea pentru ca era altfel decat acum.Mai reflectez, trebuie sa ma analizez mai bine, fac eu un studiu de caz acus.Multumesc, stiu ca esti bine intentionata
Kristinutza
Ong-uri, fundatii aici cam slabuta oferta.Eu caut, sa vedem ce apare.
Tu lucrezi in domeniu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Nanadana vai ce dulce e Antoine!Ce par frumos are! eu nu l-as tunde.
Pe Alexia am tuns-o caci atunci cand i-am rupt turta i-a taiat si motzul si ramasese parul inegal.Iar eu am vrut sa-l egalez si am reusit sa o tund foarte scurt.Acum i-a mai crescut parul.
Alexia s-a schimbat parul de bebe treptat inainte de taierea motzului.Acum mai are doar un smoc de par care trebuie sa-i cada, se cunoaste ca cel cu care s-a nascut e mai negru, acum e mai blonduta.
Eu zic sa nu-l tunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Casiana, capul sus! Cred ca e momentul sa mai faci un copil, ca stii cum iti trece depresia...Uiti de tot de ea...si de tine .

Nanadana, nu-l tunde pe Antoine, e asa de frumos cu bucle! Nici eu nu i-am taiat Anyei decat bretonul si ma omor dupa buclele ei.
Chiar daca e baietel, asta e farmecul lui.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

dana mie chiar nu mi se pare rar/firav parul lui Antoine..nici eu nu l-as tunde.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput