Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

revin sa ma laud ca am primit de la fratiorul meu (care are doar 18 ani dar se pricepe la cadouri) un parfum Chanel - Allure cu care mi-am imparfumat toate hainele inclusiv pijamalele. Pana acum nu imi placeau parfumurile tari dar asta chiar imi place.

am mai primit (de fapt am fost impreuna la cumparaturi)de la mama o pereche de pantaloni...eu mi-am cumparat o bluza sa ma asortez..si am mai primit si de la verisoara mea niste cercei draguti..

mi-a luat si sotul ceva dar nu vrea sa imi spuna...so...sunt pe ace...nu conteaza oricum cel mai frumos cadou mi-l facu de dimineata : mesaj care spunea asa: "De ziua ta tati se hotara sa vina acasa!" Eram sigura ca nu rezista pana la sfarsitul lunii.

dupa cate sute de poze i-am trimis in doua saptamani...era normal sa nu mai stea fara noi.

cred ca m-am laudat destul

va pupez ! pe maine!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Nanadana te rog eu nu tunde frumusete de plete. N-am timp acum sa-ti caut ce am citit pe multe site-uri ca nu ajuta tunsul la zero. Ideea e ca are si parul un program al lui, se ingroasa progresiv si se uniformizeaza, fapt usor de remarcat daca e tuns zero si greu de sesizat daca-l lasi netuns. Lui Petrut nu i-a cazut parul de bebelus si nimeni nu ma crede, cel putin mama si soacra cred ca n-am sesizat . Crede-ma ca eram stresata de ce nu-i cade parul si toata ziua il controlam.
Pentru ca aici se recomanda pana la 1 an sa-l culci pe spate i s-a ros parul de avea o ditamai zona cheala . Nimeni nu a ras de el pentru ca majoritatea o au.
Am asteptat si acum are o chica... deja l-am tuns de 2 ori. I s-a ingrosat firul, i s-a indesit, zona cheala n-o mai gasesti nici cu lupa

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Anirim,multumesc mult de tot pt complimente...am scris ceea ce n-am avt curajul sa spun nimanui, crede-ma. Daca vrei sa mai razi oleaca, intra la BLOGURI..o sa gasesti "cateva" amintiri din copilarie...sa vezi ce "Copchil precoc" eram.

Nanadana lasa "babele" sa latre, si spune-le sa-ti lase flacaul in pace. Ai o mandretze de flacau, buclat, bucalat, ce mai...superb. Lasa copilul in pace, si nu-l chilugi. Mai bine cumpara niste lina si andrele, si fa-le cadou..sa aiba "lumile" activitate.. Ce le-as tunde eu pe-astea care-si dau cu parerea...pfoaaaaaaaaaaaa. (Apropos...pupaceste-l oleaca pe Antoine si din partea mea, te rog..ca prea dragalas e).

In rest...tot cu-n crac in groapa sint:|. Galushca tot in viteza a 4 a e, scoate tot de prin dulapuri. Asta seara a scos o farfurie, o palnie, o oala si un pix...si apoi s-a urcat e oala in mijlocul camerei, de parca (virgula) castigase la olimpiada. Nu ma credeti? Iaca poze...http://pic5.piczo.com/galushk/?g=29341083&cr=5 ...ca oricum nimeni nu m-ar crede

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nanadana, lasa tunsul!!! cum sa tunzi asa o minunatie?!

casiana, am lucrat in domeniu. cel putin in buc sunt destule posibilitati de genul asta... nu numai la dgaspc-uri. ma gandesc ca si la voi or mai fi aparut...

innaa, ce cadouri frumoase! bravo, inseamna ca le meriti!

pe galushca nu o mai laud si eu, ca deja e clar ca e printre favoritele mele .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Anya
Tu cum te mai simti?Cum stai cu greturile?
Innaa ce cadouri frumoase ai primit! Am si eu parfumul asta miroase super.Mie imi place de la Chanel si Coco Madmoasel (nu stiu daca am scris corect).
Kristinutza astept si eu sa bata un vant al schimbarii dinspre Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

hotararea era luata dar acuma ca am vazut ca si voi ma sfatuiti "nu tuns" nici gand multumim alexuta,anya,inna,diana,olguta,kristinuta

diana asa a patit si antoine cind era mic,avea ceafa cheala si ai dreptate ia crescut parul de sa facut niste cirlioante

olguta ce dulce este galusca ,oare de ce pe toti puii mici ii atrag lucruri de bucatarie ?!! si eu am unul acasa care prinde tot ce apuca

inna sa stapinesti cu placere cadourile si a te bucuri azi de sotiorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la fete, pupici la fete, weekend placut la fete!

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

E 3:40 noaptea la mine.
Cam devreme la voi,prin Romania...nu e nici 11 dimineatza. Si noptile astea ma framanta mai mult decat orice. Cu voi "vorbesc" si-mi impartashesc gandurile si bucuriile mai mult decat cu oricine altcineva, in afara de cei apropiati mie:sotzul,parintii,sora si cumnatul(ultimii doi fiind la cateva sute de mile de noi). A trebuit sa ajung la virsta de 37 de ani ca sa aflu ca nu am prietene adevarate,prietene apropiate, in care sa pot avea incredere. Dealtfel, am una singura-care nu e romanca, care e la mii de mile de mine, in California. De una zi faceam haz de necaz cu sora mea, Marina...ca am ajuns precum palestinienii..fara "tzara". "Sintem flotante, soro". Si nu numai. Cu toate ca vorbesc engleza fara accent(cica), si ca m-am adaptat aici mai bine decat se astepta cineva vreodata( vorbele tatei-"te-ai americanizat, conitza"), am impresia ca nu apartzin nici vietii asteia, nici celei din Romania. In Romania cand am fost....eram ca un peste pe uscat. "Prietenele" din copilarie pe care le revedeam dupa 22 de ani ma disectau(EXACT Ca si cele de aici) de la inele , unghii,machiaj, pina la ciorapi si chilotzi. "Iete-te la ea...marea americanca. Isi poate permite...deh...umbla cu dolarii in buzunar". De parca as fi avut presa de verzisori in beci. Dolarii aia muncisem pe ei. LEGAL. De multe ori am stat si m-am gandit daca oare parintii mei au facut o greseala ca au plecat din Romania in '82...deoarece pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa mergem sau nu. Eram "prunci"-unde mergeau ei, mergeam si noi. De ani de zile ni se spune ca ptr NOI au facut pasul- pt mine si pt Mina, sa avem un viitor mai bun; si realizez asta. Dar simt lipsa prieteniilor adevarate. Alea legate de-o viatza...serbari la scoala, bacalaureate, tabere, plimbari in parc, vacante la mare sau la munte, prima dragoste,logodne, nunti, primii copii..si multe altele. Aici...totul e diferit. Romanii sint dezbinati..rai..invidiosi.Am incetat de a mai merge la petreceri romanesti, sau seri organizate de romani...pt mine una e prea dureros. As prefera sa stau de vorba cu un om sa-mi impart gandurile,sa stau la un pahar de vorba- cum spune tata- decat sa ascult la 5 "dame fine" cum isi barfesc vecinele de "masa"... cat s-a ingrashat, cat a slabit,care cu cine s-a maritat, cuplat, care a divortzat, care isi inseala consoarta cu vecinul,care si-a luat "carutza"(masina) noua, sau ce inele sau coliere si-a mai cumparat pe credit card. EU una, cand ma uit la om, nu-i vad "textilele" de pe el. Pe cand altii sint obsedati de firme,mobila de piele din casa si masinile nemtzesti. Daca-mi vine cineva in casa, nu le pasa de MINE..de familia mea...nu vin din placerea de a sta de vorba...vin ca sa vada cat de "dichisita" e casa, cat de curata sau NEcurata e, ca sa poata transmite mai departe si lui "coana Leana" ce si cum. Oare cand s-au schimbat oamenii atit de mult? Cand au devenit atit de materialisti si de meschini? Ma gandesc ca am o galushca mica si nevinovata de crescut, si nu vreau nici in ruptul capului sa o expun unei asemenea vieti. Vreau sa fie un om bun, blajin, plin de dragoste si voie buna, sa nu fie rea si barfitoare, sa ii pese mai mult de semenele ei, decat de ce FACE semenele ei. Poate cer prea mult...poate bat campii din cauza jumatatei de farmacii pe care o iau pe cale bucala la ora asta, din cauza bronshitei. Dar imi e dor de copilaria mea..aia cu batoane de 1 leu, cu Ciresarii si La Medeleni, aia cu mere paduretze furate din parc, si biciclete Pegas. Flori Fete Filme sau Baieti...si portocalele si ciocolatele de Mos Nicolae.Imi e dor de vremurile cand copii erau inca copii. Cand nu toti alergau dupa Nike, Adidas, Versace si blugi "originali". Aici am TOTUL. Material, ne putem permite aproape orice...dar hrana aia sufleteasca lipseste de mult. Am ajuns la 37 de ani sa ascult CD-uri cu Gica Petrescu si Gil Dobrica, Mihai COnstantinescu si Corina Chiriac...doar pt ca-mi aduc aminte de anii care au fost...trist, nu-i asa? De acord....dar mai bine decat sa-i ascult pe Snoop Dog sau pe B.U.G. Mafia.
Apropos...care face cinste cu un baton? Dau la schimb un ruj si o crema Lancome

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor!
Sunt vie si nevatamata, un pic cusuta (mai bine zis stransa) si sunt acasa de vreo 2 ore. Multumesc pentru sustinere si pentru vizionarile lui Vladut.

Nana, nu tunde copilul, am avut o prietena care a tuns buclele copilului sa ii creasca parul mai des si s-a trezit cu un copil cu parul lins.

La Multi Ani, Codrutei si Innei si tot binele din lume!

In rest azi am avut surpriza sa ma externez si sotul sa vina cu Vlad sa ma ia.

Alea, Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Olgutza,oriunde ne-am afla,in tara sau in afara ei,nostalgia copilariei o avem toti.Dau un baton la schimb cu o gumela(musai sa se lipeasca de dinti).
Mihnea i-a trimis bezele galushtii tale(am vizionat impreuna pozele;si el participa la olimpiada din 4 in 4 zile,avand ca podium ori cutia de jucarii ori un lighian).
Insanatosire rapida.

Jadi,ce ma bucur ca ai ajuns acasa cu bine.

Mergi la inceput