Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valeu, dar ati scris o carca de cand nu am mai citit eu, adica de 2 zile. O a incerc sa recuperez dar slabe sperante.

Jadi, bine ai venit, sa stii ca am tinut pumnii.

La multi ani pentru Inna, Cristina si Codruta, sa fiti sanatoase si iubite, sa aveti parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.

Nanadana, e super-dulcic Antoine, ce bine ca-i pastrezi buclele.

Olguta, nu mai stiu daca ti-am zis ca am citit povestea galustii tale, am ras si am lacrimat, ai talent de povestitor si un umor aparte, pune-te pe scris. Sa fiti sanatosi cu totii.

Ma duc sa mai pedalez din urma.
Pup fetele

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi ieri ne-am sarbatorit in familie, cu tort din martipan , dupa care am iesit cu sotu in oras si ne-am retras la noi in apartament catre seara, pana acuma . Petra a dormit la mama. In 3 saptamani ne=au iesit 3 dinti (incisivii laterali de jos si un premolar sus ).
Eu am primit un buchet de trandafiri albi (ca in fiecare an, de la sot), un lantisor de aur cu un medalion si......o masina de tocat carne nr. 8 .
Ma tot intrebau ce vrea de ziua ea si le ziceam ca vreau Rafaello de la Ferrero si n-am primit, dar mi-am cmparat eu

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am pus poze aici, din Vatra Dornei:
http://new.photos.yahoo.com/pagrigoras/album/576460762384383185

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vizionat-o pe frumusik de petra.

olguta, e frumos ca vrei sa-ti cresti galushca frumos. eu de multe ori ziceam mai in gluma mai in serios cu sotul ca noi cand om face copil, sa incercam ori sa-l facem copil de bani gata , ori sa-l invatam sa fie mai nesimtit, ca daca-l crestem asa ca tot neamul... o sa aiba multe dezamagiri in viata . cel putin mie si lu' barbate-miu cred ca ne ia cainele bucata de paine din mana. am avut multe dezamagiri din partea oamenilor invidiosi pe relatia noastra sau a celor interesati doar de partea materiala a vietii... dar am intalnit si oameni buni.

desi sunt putine persoanele bune la suflet si cinstite cu ele insele. asta se intampla in ro sau in orice alta tara... asa e firea omului.

hai ca olguta a scris asa frumos si eu dau niste aforisme de 2 lei .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Intru si eu sa scriu repede cateva cuvintele>

Jadi ma bucur ca esti bine. Pupam dulce!

Olguta stiu exact despre ce vorbesti...din fericire noi am lipsit din Ro mai putin timp deci avem sanse mai mari de reacomodare...Educatia pe care Bubutza noastra ar fi primit-o la o scoala din Spania(si nu ma refer la educatia data de profesori ci la influenta colegilor) a fost unul din motive...acolo daca mergi pe langa scoli vezi copii de 13-14 ani cu tigara de marijuana in bot...sambata dimineata la ora opt daca iesi pe strada ii vezi cum vin morti de beti si drogati de la discoteca(tot copii de 14 ani) . Sunt intradevar mai independenti, dezinvolti..insa nu isi folosesc atuurile decat la rele..

Iar despre dezbinarea dintre romani..cred ca peste tot e la fel.
Plus ca aici am pierdut, s-au rupt toate relatiile de prietenie...ne sunam prietenii de doua trei ori sa ii invitam la un suc si niciodata nu pot ca sunt ocupati...Noroc avem ca rudele nu ne intorc spatele..chiar ii ziceam sotului ca imi place aici ca daca vreau sa ies la un suc aici am cu cine iesi...daca vreau sa merg pe la cineva in vizita am cu cine pentru ca am rude care imi sunt si prieteni...Prietenii se mai indeparteaza dar rudele sunt mereu langa tine.

hai ca iar am aberat si am o gramada de treaba cu venirea sotului.

va pup

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Codruta ce frumos ati petrecut voi... abia astept si eu sa imi ajunga iubitelul.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Olguta aici n-o sa te invidieze nimeni pentru ca toate avem acelasi lucru : cel putin un copil perfect.
Felicitari pentru Galusca, e superba. Care e numele ei ?

Petrut a scos primul cuvant (inafara de mama si tea-tea vehiculate de vreo 9 luni) : "ga" si inseamna gasca. Stiu ca altii sunt deja experti in ale vorbitului pe intelesul mamei, dar al meu a preferat sa vorbeasca pe limba lui pana acum. Mai am o banuiala ca la vaca zice "ca" dar il mai tin in probe cateva zile si apoi decid
Compenseaza in schimb la partea fizica, urca si coboara scarile tinut de o manuta sau singur tinandu-se de barele verticale de la scari, se urca pe scaun ca un adult, adica se trage in maini pana ii ajunge funduletul pe scaun si se face comod, apoi hopa sus pe masa

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mi-am adus aminte ceva ce vroiam sa scriu mai demult: somatie pentru Simoooo!!!! cine ce mai stie de ea si de Luca?...si Sofiaaaaaaa!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Multumesc, Diana
Uite-asa ma faceti voi sa plang... de bucurie
Pe Galushca o cheama Alexandra Marina. Alexandra pt ca mi-a placut numele si Marina dupa matusha ei, care ii e si nasha(cea care toata lumea crede ca ii e mamica, deoarece seamana amandoua ca doua picaturi de apa).
Tare as vrea sa va pot gasi pe Yahoo Messenger, sa vi-o pun pe webcam...sa o vedeti in "carne si oase"....pozele sint mult prea "simple"...e ceva de domeniul fanteziei.
In schimb, am realizat ca pot adauga mici video clipuri pe site-ul ei, asa ca tineti-va bine

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna seara fetelor....

Iar am fugit de acasa .....
Sper sa revenim in formula completa....dar cred ca Iaia (mama mea) s-a indragostit prea mult de Bana ca nu vrea sa ne mai lase sa plecam.... gaseste ea tot felul de motive si mai face ce face si ne mai goneste singurei acasa

Oare mai vrea inca un nepot ?????
Cred ca 'NU' dupa we asta....deoarece ii are pe toti 3 la ea : Bobo 7a , Rari 3a4l si Bria 1a3l (implinite azi)......

Codruta, Innaa, Cristina La multi ani si multi multi

Nanadana - sa nu-l tunzi pe 'ondulezat' si Rari varul Briei este cretzoman si sunt moarta dupa el...... spre ca si parul briei sa se cretzoseasca.... deja a inceput putin....

Olguta - imi plac super mesajele tale...... si "galushcutza" e mortala, dulce foc

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput