bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
eloise spune:
Am revenit...
Bebe al meu a stat azi toata ziua treaz, de la 9 dimineata, cu o atipire in timpul orei de plimbare in marsupiu. In marsupiu pt ca in carucior refuza total sa fie plimbat, urla de rasuna strazile. Deci de aproape 8 ore nu doarme...si asa face zi de zi. Bine macar ca doarme noaptea...
Ignatica, multa sanatate lui David, va doresc sa invingeti infectia pentru totdeauna, iar daca e vb de o malformatie anatomica, sa se rezolve usor printr-o interventie simpla.
Lexi felicitari!
CristinaGoji multumesc pentru raspunsul despre fontanela. M-am speriat si mai si ...pana ajung la pediatra nu-i mai dau deloc Vigantol. Oricum n-o sa faca rahitism de la cateva zile pauza....
Adriana_mica multumesc si tie pentru explicatii, o sa facem si noi exercitii zilnice. Adevaru-i ca nu l-am pus prea mult pe burtica pana acum pentru ca era evident deranjat. Adica l-am pus, dar pt scurt timp, si nu in fiecare zi. Ma asteptam sa ridice capul de la sine, nu doar daca e lasat mult timp pe burtica.
Multumesc de altfel tuturor fetelor care mi-au dat raspunsuri legate de ingrijorarile mele.
Putzuruca am vazut scumpetea de bebelina. Aveti masuta de infasat si lenjerie TCM ca ale noastre.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
gracie spune:
Gety, Putzuruca, multam de complimente! O sa mai pun poze dar tre sa mai fac, ca nu vreau sa vin cu d-alea vechi.
Fetele, oare ma insel eu sau ati bantuit prin parcuri toata ziulica? Ca e cam slaba activitatea pe aci....
laliq spune:
,
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si frumosi!
Ignatica - multa sanatate lui David! Bietul pui prin cate trebuie sa treaca! sa speram totusi ca nu va trebui operat.
Gety - imi pare rau ca si voi va chinuiti! Sanatate Mariei!
Lexi - felicitari pt examen si succes la probele urmatoare! Daca iei un post prin EPSO cred ca stai linistita restul vietii. Pupam Mariuta dragalasa - am vazut site-ul si am semnat in guestbook.
Vauva - insanatosire grabnica Biancai! Si eu sunt fan H&M la hainute pt copii, pacat ca nu au venit inca in Romania.
Eloise - si Matei e insomniac ziua, doarme doar doua sau 3 reprize de cate o jumatate de ora, in rest e prezent sa vada el tot ce se intampla prin jur. Azi insa dupa ce a tras un plans in carucior a adormit si de atunci tot doarme (de pe la ora 13:00 s-a trezit doar pt papa si s-a culcat la loc), de ma mir ca-i al meu. Pupam Vladutz scumpel.
Ileana - multumim de complimente. Marturisesc ca ne-am indragostit de Ilinca in prima rochita si daca nu veniti voi cu ea in Bucuresti promitem ca venim noi in Buzau la petit cand ne facem mai maricei.
Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau puilor exclusiv san: eu as vrea sa trec puiul incet-incet pe lapte praf. Pot sa-l introduc odata cu diversificarea (de la 5 luni) sau e indicat sa incepem mai din timp cu cate un biberon/zi inainte de diversificare?
Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
lakioana spune:
Din nou eu...mai rarutz ca-i mai dragutz, dar nu prea am timp.
Am o intrebare la fetele care dau lapte praf la bebei: ce tip de lapte praf este mai bun...din cate stiti sau v-au spus pediatri vostri?
Si stiti de ce?
Pentru ca fata mea face iar fitze la tzatza...dar nu oricum...papa iar 3-4 minute...si dupa aceea ori incepe sa planga, ori sa se intoarca si sa vorbeasca cu peretii sau jucariile. Si e clar ca nu se satura pentru ca peste o jumate de ora sau o ora maxim...tzipa iar dupa papa. Si din nou asa. Pana m-am prins eu care e chestia. Nu mai curge lapte decat foarte putin. Am si cantarit-o...si am vazut ca la cea mai importanta masa a zilei, cand am reusit sa o conving sa pape din ambii sani...ea a mancat...70. Ce ziceti de asta. Dupa aceea am incercat sa storc sanii exact dupa ce ea a mancat...pentru ca ...mi-am spus eu...ea stimulase glanda de producere a laptelui si ar trebui sa mai curga inca. Da de unde? N-a mai curs decat doi stropi. Ma miram eu de ce vrea ea sa pape din 2 in doua ore...
Deci ce spuneti...care este cel mai complet lapte praf , si mai ales care sa nu produca dureri de burtica sau constipatie, ca si cu asta avem probleme? Pentru ca vreau sa incep sa ii dau si lapte praf...mai ales ca luna trecuta fata nu a luat decat 450 de grame...iar luna aceasta...in conditiile in care mai sunt cateva zile pana la treminarea ei...nu a luat decat 200. Si in ultima saptamana NIMIC
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
alessia80 spune:
In sfarsit am reusit sa intru, k pana acum am citit!
ALEXXIA- frumoase fete ai! Imi placce mult de tot numele 'DAMARIS'!
PUFY- MultumimNicholas al tau a prins niste 'sunculitze'...
ILEANA- sigur! Cu mine seamana... Offff imi vine sa te
AMARANTINA- eu n-am vazut pozele de care vorbeau fetele...faci un 'reload'?
RALU_ vorbeam de situatia in care ii leganam si ei sunt aproape adormiti. Atunci e imposibil sa nu li se miste capul dintr-o parte in alte involuntar....
ROX- ce fata frumoasa aisi gospodina....
LEXI- felicitaript test si pt mancacioasa
Eu am fost la 'Z'la Plaza si am avut parte de o servire impecabila!
Ignatica spune:
lakioana imi pare rau ca s-a imputinat lapticul. Noi folosim Nan, e destul de apreciat de pediatrii. Dar cred ca la fel de bun e si Humana.
pufy numai prin cistografie se poate depista din pacate. . Imi pare rau ca esti singurica doua zile, roaga-te sa fie bebicii cuminti.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
putzuruca spune:
Adriana, Humana cu cereale contine: fulgi de orez, fulgi de banane, gris de porumb.
Eloise, masuta am luat-o cand avea Deea o luna ca ma cocosasem tot imbracand-o si dezbracand-o in pat. Si e luata de la Cora. Habar n-am daca e TCM. Vladutzul.
Lakioana, eu ii dau Deei Humana. Pediatra mi-a spus sa aleg intre Humana si Nan. Cica ar fi cele mai bune.
Alessia, asa nashica...asa finuza.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
lakioana spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Lakioana, eu ii dau Deei Humana. Pediatra mi-a spus sa aleg intre Humana si Nan. Cica ar fi cele mai bune.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Roxana...cum e Humana...oare nu constipa? Pentru ca stiam ca anumite formule de lapte praf ar da constipatie. Cum se prezinta Deea?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
lilina spune:
Gracie, ti-am dat mesaj privat cu Tweety
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
gracie spune:
quote:Am primit, sa traiti!
Originally posted by lilina
Gracie, ti-am dat mesaj privat cu Tweety
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Saru'mana!