bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Avem POZE NOI
Pt. fetele care mi-au trimis adresele: sambata pun la posta DVD-urile.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Gigi se recomanda ca pana la 1 an sa nu se puna sare de loc in mancarea copiilor. Eu nu pun.Nici in borcanase nu este sare adaugata, cel putin ce am vazut eu.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare bucurii!

bucuriilor nascute intr-o zi de 10!

Ignatica la cistografie ma gandeam si eu....dar e o metoda invaziva....nu i-au putut(sa nu i-au facut) un CT?Sau nu e destul pentru a depista eventualele malformatii?
Multa sanatate la David!

Gety va tin si voua pumnii sa scapati odata de necazurile cu ochisorii si sa fie totul bine!

Lexi felicitari prietenei tale pentru sarcina....eu peste 2 zile am fix 1 an de la primul test pozitiv!

Eu sunt cam intoarsa pe dos ca iarasi sunt singura pana vineri(e iubitul meu in delegatie)....si e aiurea ....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gigi25

Intrebare: in piureul/supa de legume, puneti sare?

Alexxia, tu ai incercat pana acum 2 tipuri de lapte? Cum a fost trecerea de la un lapte la altul? A avut bbita dureri de burtica? La Similac ma gandeam si eu sa-l trec pe bb.

Poze
RADU

Pana la un an si jumatate nu-i bine sa-i dai sare bebelului , pentru ca rinichii lui nu sunt pregatiti pentru asta.
Am schimbat doar un tip de lapte am trecut de la Nan la Hummana ( pentru ca Milumil mi-a fost imposibil sa-i dau, l-a refuzat cu indarjire ). De la Nan se constipa ingrozitor. Trecerea a fost ok ( am facut-o treptat ), nu a avut nici colici, nici alte probleme. Acum insa pare a nu-i mai place Hummana ( face ceva mofturi la mancare ) si in plus am senzatia ca laptele e destul de gras si bebelina mea incepe sa capete proportii.
Mai am 3 cuti de Hummana si dupa imi incerc norocul cu Similac

PERLELE RUTICAI

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by putzuruca
Alexxia, pe eticheta era pretul intreg, dar plateai 50% din el la casa.

Inseamna ca-s capie rau de cap, dar nici domsoarele de la magazin nu s-au obosit sa-i explice cand intrebam obsesiv daca astea sunt reducerile. Oricum , nu-i nici un bai ca ce vroiam eu sa cumpar " a fost da s-a terminat "

PERLELE RUTICAI

POZE

Mergi la inceput

Pufy cum sa fii singura! Stai linistita ca te inteleg, doar am glumit

POZE

Mergi la inceput

Noi am fost la farmacie sa cumparam ser fiziologic de pus in nas. Am gasit si eu ceva asemanator batistei bebelusului facuta de suedezi doar ca se aspira cu gura. Numa ca-i desteapta ca are un buretel care nu permite sa intre in gura nimic. E super!

Ramo. Ai grija de tine!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by gripo

AAAA, la mine pe 9 s-a facut anul, adica ieri, exact cu un an in urma, plangeam ca proasta pe strada, ca imi intarziase si credeam ca e iar o dereglare, si cand colo, era Raducu

La mine azi se implineste un an de la UM
Citesc din urma si revin..is abia la pag 1

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

ce faceti, fetelor, pe unde umblati?
Marina, n-am remarcat cum era imbracat, dar sapca sigur nu avea. Si-o fi dat-o jos
Te superi daca te intreb cateva detalii despre gradinita? Am auzit ca trebuie sa inscrii copilul pe un fel de lista de asteptare cu muuult inainte (unele mamici de aici de pe forum ziceau chiar ca din timpul sarcinii dar parca nu-mi vine sa cred asa ceva). E adevarat? Si cam cat costa pe luna? Mie imi place tare mult cum arata gradinita, plus ca imi convine si locatia si ma gandesc pe viitor pentru Maria...Multumesc!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uraaa, m-am "albastrit" si am mai primit si o steluta in plus!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput