bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am fost si noi azi la "z" ( cel din Mall Vitan ) si ne-am intors tare dezamagite. In primul rand ca nu m-am prins in ce constau reducerile. Am vazut costumase cum i-am luat lui Thea acum doua luni , care cica erau la reducere si costau 1.100.000 lei ( exact cat am dat si eu cand l-am cumparat , deci unde era reducerea ). In plus magazinul era aproape gol ( orice am intrebat se terminase ), iar vanzatoarele acre si antipatice.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mai am o intrebare, pt. mamicile care au si Metro si Kaufland si Selgros in oras. De fapt, la noi cred ca se deschid la urma toate. Noi nici Carrefour n-avem. Unde-s preturile mai avantajoase? La Metro, kaufland sau Selgros? La Metro la noi este dezavantajos ca-i construit tocmai la cocotata in afara Iasului.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

salutare! hop si eu dupa un "car de ani".
referitor la SBS presupun ca se "aplica" in mom. in care scuturi pur si simplu copilul cu forta ta de adult ceea ce mie mi se pare o tampenie pt. ca oricum e prea mic si nu intelege!!
In legatura cu leganatul pe picioare nu vad nici o pb.,ca doar nu legeni numai capul.
In alta ordine de idei, sa va traiasca bebeii care mai de care mai dragalash in poze.Nu nominalizez ca am vazut atatea poze...

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Le urez si eu 'LA MULTI ANI", IRENEI si lui MIHAI SEBASTIAN, la cele patru luni implinite astazi si pentru trei lunisoare fetitelor ANAIS STEFANIE si MATHEA ROANA si baietelului ANDREI.
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gracie, cu o mamica asa frumoasa, fetita o sa fie la fel de frumoasa.
Incepem si noi cu suc de morcov si altele la sf. lunii a patra. Pe langa tzitzi. Mai am o luna de huzurit, apoi la manuit robotul cu mine!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Citesc din urma si am ajuns la "cat mananca bebelusii". Me crede cineva ca habar n-am cat mananca Maria mea? Nu am cantar electronic, am unul obisnuit. Nici nu stiu cam cat isi trage ea din tzitzi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ignatica, multa sanatate bebelusului!
Putzuruca, mai ales in poza cu taticu' si fetita lui iti dai seama ca-i leita taticu'.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Merg si eu la bogheta mea, ca inca doarme. A obosit-o tare holul spitalului cat l-a asteptat pe nenea dr.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Gety, imi pare rau ca trece prin asa chin micuta ta dar...e spre binele ei. Da, Deea seamana foarte bine cu tati, iar el e foarte mandru.

Alexxia, pe eticheta era pretul intreg, dar plateai 50% din el la casa.

Lexi, ma bucur ca esti aproape de a-ti implini visul.

Livia, am vazut frumoasa Grace. Esti cam zgarcita la poze . Apropo...si eu sunt blonda .

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Intrebare: in piureul/supa de legume, puneti sare?

Alexxia, tu ai incercat pana acum 2 tipuri de lapte? Cum a fost trecerea de la un lapte la altul? A avut bbita dureri de burtica? La Similac ma gandeam si eu sa-l trec pe bb.

Mergi la inceput