bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Putzuruca eu de lenjeria de patutz(sau fatza de perna) ziceam ca e TCM, una bleu cu ursuleti maro. Asa avem si noi. Produsele TCM mi se par de buna calitate, cel putin pt ce se poate gasi prin Iasi.... Iar masuta de schimbat(nu e TCM) avem si noi la fel, tot roz, am luat-o pt ca era ultima si eu ma cocosasem de asemenea..., oricum excelenta inventie!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai fetelor, ce-i cu inni? eu imi fac griji! nu-i nici pe mess de doo zile! ea era aproape non-stop pe mess.....sa-i dam un sms?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ralu Inni a fost ieri pe mess, dar pe la 2 noaptea. Ca in loc sa ma culc de durere de cap eu am mai stat cu ea pana pe la 3 cred. E bine, don't worry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise- sa stii ca si Vladutul nostru, ca si Vladutul vostru, tot nu prea-mi doarme ziua. Si cum ai spus si tu, bine macar ca doarme noaptea. Am stat o data si am calculat cat doarme el in 24h si mi-a iesit intre 12 si 13 ore. Nciodata mai mult.Si nici lui Vladutul meu nu-i place in carucior, insa eu perseverez, ii dau suzeta si merg repede-repede cu caruciorul si intr-un final adoarme. Cred ca e asa cum spune Laliq - sunt foarte curiosi si nu vor sa piarda nimic. Eu mai zic si ca i-i dor de mami si de aia doarme asa putin. Si poate asa-s Vladutii? Iar de fontanela nu te panica. Ca am mai auzit de la unele fete cu "vechime" mai mare ca se poate inchide la inceput mai repede si dupa aia sa stagneze.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Alessia eu nu stiu despre ce poze e vorba, ca nu am mai pus nici una, stii ca sunt scumpa la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lakioana - noi ii dam Nan la copil si nu a fost inca niciodata constipat. Dar am auzit ca unii copii se constipa totusi. Poate e diferit de la copil la copil. Si nu depinde asa mult de tipul de lapte praf, nu stiu ce sa zic. Am auzit insa ca multi copii se constipa de la Milumil. Noi de cand ii dam lui Vladut Debridat, pentru colici, avem scaun chiar de 2 ori pe zi, si am inteles ca se prescrie de pediatri (debridat-ul) si pentru constipatie. Mai vezi tu cum faci, mai intreaba de unul, de altul si hotarasti.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Am lucrat putin la saitu' bebelushei si am ami pus niste pozici 'calde'!
Vizionare placuta celor interesate.

Pupici

Mergi la inceput

Le multumim si Alexxiei, Lilianei, lui Gety, Pufy si Larisei pentru ca ne-au felicitat pentru cele 4 luni implinite! Sper ca nu am uitat pe nimeni. Pupici.

Livia, mi se pare mie sau Grace seamana cu tine? Este frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, stii ca este o vorba: "acum sa nu dai cu rosii in mine". Si eu am fost cu port bebeul si cu Maria in el pe la servici cu acte si m-au certat 2 asistente odata cand m-au vazut. Ca-i prea mica. Si nu mi-au zis-o cu rautate. Si la mine Maria se agita in carut, dar acum ca a mai crescut, ii dau prelata aia de deasupra in jos si se uita si ea, mai vede lumea. La un moment dat i se face somn si adoarme.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andra sa stii ca aceeasi faza am patit-o si eu cu plimbatul in carucior la Alesio cand era mic(pe Nicolas inca il transport in marsupiu, dar sunt convinsa ca la fel va face si el cand il voi pune in carut), adica urla in disperare de se uita lumea ca la nebuni la noi pe strada....si asa a tinut-o cam o luna....iar dupa aceea a cedat!Totul e sa ai nervii tari si sa nu il iei in brate din carut, ca atunci nu va mai sta deloc....

Laliq, Lakioana bine ati revenit.....dar tare rar dati pe aici...

Lexi despre ce test e vorba?Ca nu am vazut de ce te felicita fetele...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput