Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 28
patriciaR spune:
Lavi:
Anastasia bea laptic de vaca de pe la 11 luni, dar nu imediat a avut probleme..uff nu stiu cum s-o mai scot la capat.
Imi vine si mie sa pling cand plinge ea.
Numai bine !
lavi02 spune:
Sa stii ca si Silvia are uneori asa probleme. A stat si 1 ora pe WC plangand. Dar la ea e explicabil: nu prea se omoara cu fructele si legmele. Solutia - n-am avut - s-a rezolvat de la sine.
Ce mai poti incerca: legume bogate in fibre: mazare, conopida, porumb, fasole verde... pere si prune, paine graham nu alba...
Bic spune:
Sorry, Ripley si Felicia care s-au suparat cel mai tare pentru postarea mea.
Mai bine lasati conflictul asta intre mine si ea.
As vrea sa va promit ca nu mai reactionez la mesajele ei, dar nu sint sigura ca pot. In general nu-i citesc postarile, dar asta nu a putut trece neobservat.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
melku spune:
Patricia, te inteleg perfect cat trebuie sa te framanti pentru ca si io am probleme cu constipatia la fi-mea.
De doua sau trei ori a ajuns sa-mi planga si sa se screama cate juma de ora in brate de durere ca ii venea sa faca kk si nu putea.
In general, pitica mea face mai tare. Noi n-am avut probl. cu diareea (Doamne fereste, nici nu dorim) ci am fost mereu in partea cealalta. Ii urmaresc in fiecare zi kktelul si in functie de cum face, mai bagam un morcovel, o branzica in alimentatie ca altfel nu vede. De banana ce sa mai zic, nici nu-i mai place, de rar ce i-am dat. Aa, si de orez la fel, nu-i stie gustul decat din sarmalute si ardei umpluti. Nu i-am facut niciodata pilaf.
Io stiu clar ca, de ex., pe Daria o constipa ff tare conopida si brocolli, din pacate pentru ca i-au placut tare mult cand i-am dat.
De asemenea, stiu ca-i inmoaie scaunelul piureul de dovlecel, fara seminte.
Si multe fructe.
Ceai de musetel, suc de portocale. Astea ajuta.
Si am invatat-o sa bea muuullta apa (apropo, Gandacel, io o schimb de pampers o data pe noapte pt ca face mult pipi si i se ingreuneaza si o deranjeaza rau de tot de maraie in somn).
Cand eram in perioada disperata si eu intrebam in stanga si-n dreapta si asa am aflat de un siropel natural, Lass Baby ii spune. N-am apucat sa-i dau Dariei pt ca s-a rezolvat atunci, dar am auzit numai de bine despre el. Acuma nu stiu daca o fi si pe la voi, insa tre sa fie si alte echivalente.
Multa sanatate si o sa fie bine, ai sa vezi!!
Din seara asta, Daria are oficial, de la dr. citire, amigdalita si am bagat-o pe Augmentin. Off, da' cum tuseste!!! mai ales in somn.
Io nu stiam ca la amigdalita se tuseste da, de, io nu sunt dr.
Sa se faca bine, asta conteaza.
Mai vroiam o sa mai zic ceva ref. la febra la oameni mare vs. febra copii ca mi s-a intamplat ceva ce-mi da de gandit, da' maine ca acu m-am cam lungit.
noapte buna.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
catutza spune:
Lavi,
, nu ma refeream la prietena mea. Ma refeream asa in general. Adica daca astro zice (a Andei), ca va mai face un bebe anu asta, iar ea nu vrea, se poate pune impotriva destinului? Si daca da, banuiesc ca se schimba soarta. (sper ca m-ati inteles acum)
Bic , de curiozitate (si daca vrei sa raspunzi), cu ce te-a deranjat Pisi asa de rau? Hai fetelor ca nu e frumos. Suntem o mare familie si macar aici sa ne intelegem bine. Va
pe amandoua
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
meems spune:
maria-alexia, Rianna a primit vaccin la 2 luni, 4 luni, 6 luni, 12 luni, va primi din nou la 15 luni, si apoi nu mai stiu...
Anda, pupici poetului bolnavior! Cristinamh si Ioana, sanatate printeselor voastre!
Cami, e mortal filmuletul cu Daria calculatorista. Mi-a placut cum hraneste ea bebeii de pe ecran, draga de ea 
Tania, ma bucur pentru reusita cu bonul, sper sa se inteleaga Che cu el.
Vot - am si uitat de el... Pentru mine nu conteaza daca e toamna-iarna sau nov-dec, mie mi-a placut tare mult ideea de "colectie", asa ca eu sunt multumita cu oricare din variante.
PatriciaR, cand Rianna a fost mititica (la cateva saptamani) se constipase foarte tare si pentru ca era prea micuta pt. aproape orice remedii, pediatra m-a sfatuit sa-i dau putin corn syrup. Eu i l-am diluat atunci cu apa ca e ft. dulce si oricum ea era micuta, dar acum probabil ar fi safe sa-i dai poate o lingurita asa cum e el. Poate suni si pana la spital sa te asiguri ca e ok sa-i dai, dar pe Rianna atunci a ajutat-o. Acum ca e mai maricica, la noi lucreaza bine prune sauce - o jumatate de borcanel o "rezolva" de fiecare data.
Corn syrup, din cate mi s-a spus, se foloseste in caz disperat cand chiar nimic altceva nu merge, si in nici un caz nu e bine sa se faca abuz de el. Acuma, cum am mai zis, poate suni la spital si intrebi mai multe info despre el. De cumparat il gasesti in orice grocery store, parca e pe isle cu ulei, otet, etc.
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
Buna,
La multi ani pentru 2007 !
digera greu...fara orez si alte cereale care ar pute-o constipa...habar nu am ce sa -i mai dau...mereu sunt dupa ea cu apa sa bea lichide...si uneori chiar bea de ajuns ...voi ce credeti?
Patricia incearca sa-i dai zilnic 150 ml de suc de portocale ( dar din portocala stoarsa ). Cerealele chiar o ajuta la digestie, eu ii dau zilnic lui rachie, dimineata ( ea are dpua scaune/zi).
pupicei,
Rachel (Nov.23,2005)& Ina
patriciaR spune:
Multumesc mult de sfaturi.
Ina
ii dau Anastasiei de mult timp in fiecare dimineata cate un pahar de 100 ml de suc de portocala facut de mine..., candva o ajuta, dar acum nu mai ajuta nici asta.
Meemsmane vom merge maine la doctor si voi insista cu problema asta.
In ceea ce privesc prunele i-am dat tot dat si prune uscate dar si proaspete.
Uneori i le-am mixat ca sa fiu sigura ca le mananca .
Am auzit si de siropul care zici tu, dar nu i-am dat ca nu stiam daca e bine sau nu...maine voi intreba doctorul.
Speram sa-si revina ca saracuta a facut o fisura mica si cred ca e tare dureros.
Multumesc inca o data de sfaturi.
Numai bine !
Noki_Lara spune:
Guten morgen!!!! Cam devreme, dar cu atata treaba deh...
Raportez prima noapte de nani cap-coada dupa muuult timp!
Traiasca cerealele!!!
Anda77- ai dreptate. Corect este asa: orezul il fierb putin. apoi il scot si il amestec cu ceapa si morcovi la calire. Apoi pun tot amestecul de orez + ceapa + morcvo impreuna cu carnea in ardei si apoi la fiert. deci tehnic asa este, orezul asta e smeker rau si sufera un prim fiert, apoi o mini-calira, apoi un mare-fiert!
Sanatate lui Bulina in continuare. Cu bb2...hmmm...la un momnet dat, acum cateva luni parca zceai ca nu e asa d eimposibil. Sper ca nu s-a schimbat ceva in rau.
Lavi - cam horror de greu si full suna orarul tau zilnic!![]()
Patricia- sigur e de la laptele de vaca. Asta mi-a zis-o di socrul meu care e doctor internist si soacra-mea care asistenta pediatra, din experienta citire. Prea multe sfaturi nu am, ca fetele ti-au am zis tot ce e de faut in asemenea cazuri. Mai incearca si cu struguri sau cu combinatii-bomba: iaurt cu struguri, chestii de-astea kkcesti.Pupici micutei!
Melk-cotobelc- of, micutza Daria! sanatate multa de tot si sa-i treaca repede amigdalita!

Alinush- ce job cauti? Tot cu capul pe sus catre avioane?
ca Adila al meu...![]()
Maria-Alexia- Sarah nu mi-a facut niciun efect la vaccinul de 1 an, ala de la stat. Slava cerului. Nici nu a prea plans cand i l-a facut: un strgiat scurt si gata!
Asa...am raspuns la poporul mamicesc, amu sa ma apuc de treaba, ca striga dupa mine!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Eu am avut o noapte dureroasa rau... deci azi ma infiintez la clinica de acupunctura sa vad ce conditii sunt si cat ma costa si cate sedinte tb sa fac. Offff ca rau ma mai doare. Mai nou nu mai pot misca mana din umar...nu mai pot nici sa imi ridic pantalonii ca ma doare rau si parca s-a blocat ca nu mai merge. E mana dreapta deci...e nasol rau. Sala mi-a trebuit....acuma sufar.
Stefan e ok...nu am noutati.
Hilde bine ai revenit....ne era dor de tine asa ca ...baga mare cu povestiri despre uriasul mic.
Patricia ...dar miere de albine ai incercat??? Ca la mine cand trece o zi sa nu faca sau...cand face cu scremete mai mari decat de obicei ii dau ceai de fructe indulcit cu miere (cam o linguritza plina de miere la 500 ml de ceai. Si se rezolva. Lichide multe bea?? Si cu Musetel am inteles ca se mai poate.
Camelia frumos foc filmuletul!
Catutza nu ne-ai spus in cate picioare a venit Mihai aseara. Cum a fost??? E ok sper.!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005