Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 27
lavi02 spune:
Haoleu Anda!!! Ca la mine ce vazusi pe anul ista?!?!
Ce vezi in astrograma ta e de bine macar?
Noki in sensul ca sunt mult mai ocupata. 1. Trebuie sa fac toata gospodaria dupa ora 14, timp in care o iau si pe Silvia de la gradi si ma ocup si de ea. Azi am avut noroc ca Nati a dormit 17-19 si am intins atunci rufe, spalat vase, etc, de-aia-s acum pe forum.
2. Trebuie sa tin curatenie si ordine mult mai strict ca doar am persoana straina la mine in casa.
3. Si pierd partea cea mai placuta si relaxanta a zilei pt mine - plimbarea de dimineata cu Nati (de regula in parc). Basca pe drumul de intoarcere mai faceam si un pic de piata.
4. Ma culc tarziu ca sa le ispasesc pe toate.
Noaptea tot eu sunt de servici cand se trezeste Nati. (de cateva ori)
Dimineata pe la 8 e in picioare.
Si in plus, tre' sa mai si muncesc munca. Ceea ce imi face placere pe plan intelectual, dar...
(o sa lucrez la ceva proiect de acasa, in afara de chestia cu facultatea, unde by the way inca n-am anuntat oficial ca ma intorc)
lavi02 spune:
Anda, nu dispera cu Nic. Daca si-a imbunatatit starea generala e f bine, o sa vina si kk aia normali la un moment dat. Asta e important, sa nu mai faca febra, sa devina un pic mai vioi si sa aiba un pic de pofta de mancare.
Intestinele se vindeca greu si incet dupa asa ceva.
anda77 spune:
mama di tutti, emoticon care ranjeste larg si sadic!!!! stii tu...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:

Edit:
, sa nu ma pun rau cu vocea destinului
Da' la mine vad ca ai omis o chestie nasoala pe anul asta.
anda77 spune:
pai la mine arata bb2 ori circumstantele actuale sunt total impotriva. mai bine ma duc sa-mi arunc niste apa rece pe fatza, sa mai deschid o data manualele alea de astrologie ca cre'ca nu vad bine...
mdt, ce-am omis?!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Anda , eu mai te-am intrebat odata dar nu ai raspuns...i-ti poti schimba destinul (soarta, sau cum se zice)? Adca tu acum vezi in astro a ta bb2. Dar tot tu zici ca nu se poate (de servici banui eu). Deci? Cum ramane?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
patriciaR spune:
Buna,
La multi ani pentru 2007 !
Am o intrebare :
Voi a-ti avut probleme de constipatie cu bebelusii, dar` ceva mai de durata nu de o zi doua trei?
Fata mea de aproximativ 3 saptamani poate si mai mult face kk tare greu...face zilnic dar saracuta se crispeaza si plinge, atat de rau o doare.
Deja m-am uitat la funduletul ei si are cred si o fisura mica in jurul anusului.
De la doctor inca nu am avut o reteta ...voi vedea maine...doar am mare grija la alimentatie...dar deja nu mai stiu ce sa-i dau...fructele ei zilnice sunt prunele...mincarea numai care nu se digera greu...fara orez si alte cereale care ar pute-o constipa...habar nu am ce sa -i mai dau...mereu sunt dupa ea cu apa sa bea lichide...si uneori chiar bea de ajuns ...voi ce credeti?
Am inteles ca laptele de vaca ar putea duce la asa ceva...mai ales in cazul bebelusilor care trec de la formula...a-ti mai auzit de asa ceva ?
Ce sa-i mai dau ce sa-i mai fac...bai caldute seara ii fac...ii pun crema grasa...ca sa o ajute...am incercat cu supozitor dar nici o sansa sa-l tina......, de facut face in final..dar eu consider ca nu-i normal sa tipe de fiecare data.
Asta ii creeaza o stare de agitatie, disconfort si nervozitate si cred crampe la burtica...nu doarme bine la prinz...si uneori nici noaptea...
Multumesc
bb_alinus spune:
Pupici si de la noi,
Am tot zis ca recuperez sa citesc si sa raspund dar chiar nu reusesc cu ritmul vostru. Nici nu mai am timp, am in perioada asta alte prioritati asa ca vroiam doar sa va salut ca sa nu credeti ca sunt sucarita ![]()
Gandacel am citit ce ai scris si m-am gandit mult la tine sa stii, treci printr-o perioada dificila si sper ca sfaturile avizate ale fetelor sa te ajute cat de cat. Nu e rea ideea ta de a il da la cresa, asta as face eu in locul tau.
Joy la tine chiar ca am ramas fara cuvinte, saraca mamicutza ce esti, bine au zis fetele sa incerci sa il lasi cu tati la somn, macar in weekend. Cred ca pe tine te cunoaste atat de bine incat te joaca pe degete.
Tania sper sa mearga cu bonul!
Lavi inteleg ca acuma cu bona ai mai mult de lucru? ![]()
Ina draga vezi ca Rachie avea de fapt nevoie de prezenta ta, de asta era ea asa de bulversata! Sunt sigura ca acuma o sa doarma bine!
Anda sanatate multa poetului.
Bic si mie mi-ai parut un pic agresiva in mesajul tau, ceva de genul abia ai asteptat ca Pisi sa deschida gura ca sa-i sari in cap. Nu stiu cu ce te-o fi suparat asa de tare. Oricum mai intelept ar fi sa o ignori.
Camelia super calculatorista ta! Mortala pe bune.
Noki spor la invatat iar Sararicii spor la adunat chistoace
Glumesc of course.
Veste buna despre noi: adormim fara degetul mamichii, doar cu Bumba, Bumbalou si bebe Tania in brate - normal ca nu mai e loc si de altceva, iar asta seara chiar am putut sa ies din camera inainte sa adoarma 

. Ne mai sculam noi noaptea ca sa bem una alta, insa tot pana la 9-10 dormim. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Nu mai zic ca de 2 zile doarme la pranz cate 4 ore 

In rest cred ca o sa intru mai rar ca de azi declar deschisa cursa pt cautarea si gasirea unui job.
Pup toate fetele mai ales pe cele pe care am uitat sa le mentionez!
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
catutza ba a explicat anda, cand cu prietena ta: daca faci in ziua de nastere, o calatorie indepartata.
patricia e posibil sa fie de la laptele de vaca.
La mine pb e pe dos, face de 3 ori pe zi in mod normal. Asa ca sfaturi anticonstipatie nu prea stiu.
bb_alinus spune:
Uitasem: Hilde ce bine imi pare ca ai mai intrat sa ne dai vesti: impresionant Stefanelul tau, auzi peste 12kile jumate,si 86(parca)cm phiiiiiiiii pai cu cine seamana asa de mare?
Si vroiam sa iti zic ca am facut prajitura ta cu visine si mi-a iesit un deliciu!! 
Fee, heloooooooo scularea!
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii