Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor,

S-a discutat mai de mult ce e mai greu: sa stai non stop cu copilul sau sa ai bona si sa lucrezi. La mine - varianta a 2-a in mod clar.

Bona e OK in linii mari, se da in vant dupa plimbari in parc, sta 2-3 ore, problema e ca are defectul de care am vrut sa scap dar vigilenta m-a inselat: face dezacorduuuri

Zau ca la "interviu" n-a facut. Dar acum ca se simte mai relaxata si vorbeste mult, ii scapa la greu.

Horror! DAR nu poti da afara omul pe acest motiv. Adica sa-i spui in fata: faceti dezacorduri, asa ca nu mai putem continua colaborarea!
Si 2 la mana, deocamdata nu e critic dar mai incolo e nasol pt ca se imprima copilului un limbaj gresit.

Altfel, pare Ok.
Of!of!

Am o satisfactie intelectuala lucrand, dar o platesc f scump. Cel putin asa simt acum.

Tania cre'ca o sa fim colege la psihoterapie!
Bafta cu bonul!

Gandacel ai primit toate sfaturile posibile si imposibile, eu te si iti doresc sa te linistesti un pic, sa o iei mai moale si Bogdanel sa se insanatosasca. Si sa-ti gasesti o bona OK.

Eu am sa intru mai rarut pentru ca timpul meu a cam secat.

Nici cu moralul nu sunt chiar in top, anul asta a inceput cam prost pentru mine. Dar o sa-mi revin eu.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, sper sa fie totul ok , sa fie bine Maria ! La Dariuca mea toate "racelile" au debutat cu stranut, urmate de curs de muci la greu (fara alte complicatii)!
Anda, si la voi, sper sa fie mai bine!
Sanatate multa tuturor!

Lavi,lasa, ca va fi bine totul si vei tot raul e spre bine! Fii optimista, fruntea sus!
Multumim de aprecieri!
Noapte buna!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Maria Ioanei si Irisuca Cristinei MULTA SANATATE!!!!
Hilde bine ai revenit, io te-am citit si copiat pe la bucatarie
Lavi, poate in timp mai corectezi ceva... deocamdata important e sa se ocupe bine de fete, restul le mai dregeti voi. Spor la revenit in forma intelectuala de care ti-e dor
Anda, poetul sper ca e mai bine, asteptam vesti de kk tare Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Madau mersi de raspuns.
Mirunei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley numai cu Nati sta, 9-14. Deocamdata 9.30-14. Dupa ce incepe scoala mai modificam orele. Sa stii ca azi la tine ma gandeam cum povesteai programul tau de viata cu bona si cum nu mai ai timp de nimic si te inteleg perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Saru' mana de incurajari!
Cami, asa au fost si la noi racelile.
Chestia e ca de vreo saptamana ma tot gandeam ce bine e ca nu a mai racit! Iaca rezultat!

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stranutul si mucii pot sa fi si de la dinti daca nu sunt alte simptome. Si noi am avut numai muci, dar asta e de la dinti.
Copilul mic cand e racit face rosu-n gat, febra...bine dar asta nu e o regula dar in general asa e.

hi,hi si io sunt in cautare de bona din luna noiembrie. Ce m-oi face????? Doamne, ce pretentioasa sunt...o sa fie bona pentru pretentiile mele? Pai numai sa steie cuc opilu si sa-i deie de papa,sa-l plimbe, sa-l schimbe si sa se joace. Asta de la 9 pana la 3, alteori vin si la 1-2 acasa.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy iar!

Fost iar la facultate, la biblioteca, iar tocit...Mihaelutzamii de scuze, dar nicicum nu pot sa mai ajung in parc dupa-amiezile. Am de predat un caiet extrem de dificil de facut plin de teme, comentarii, probleme si exercitii.

Lavi- de ce zici ca e mai greu acuma?

Roxi- ce mai face buba? mai bine?
Iacata reteta de ardei umplutzi: iau cam 10 ardei verzi de-aia turcesti, si cam 400 de grame de carne de vita tocata. Pun la fiert putin orezul, dar cat sa nu fiarba de tot, semifiert, asa. Apoi calesc in putin ulei cu putina apa: ceapa + orez + morcov, cam 3-4 minute. Pun si putina sare, ceva condimente uscate, ierburi tra-la-la. Apoi amestec maglavaisul cu orezul si carnea. Apoi umplu ardeii dar nu foarte tare, ca sa nu iasa pe afara, sa aiba loc sa creasca prin fierbere. Ii pun intr-o oala in care incap la perfectie in picioare, ii acopar cu apa si pun bulion la greu - Sarah e fana acrituri si la fiert cu ei, cam o ora jumate-doua. Si gata! La sfarsit pun smantana in farfurie peste ei! Sarah papa 2 la o portie + painica.

CristinaMH- tare de tot poza ai pus la anul 2006!Sanatate infinita piticei patate!

Mami de poet- ce mai face Bulina? Mai bine?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, n-am inteles nimik din reteta de ardei! adik m-am concentrat si am vazut urmatoarele: dupa ce fierbi orezul doar jumatate din cat ar trebui (de unde trag pripit concluzia ca mai urmeaza un procedeu de gatire finala al orezului si nu ma insel, citesc catre final ca intra totul la cuptor, deci acolo se face ultima jumatate de orez), imi spui ca , calesti orezul cu ceapa si alte alea intr-o cratita (acelasi orez?) asta m-a bulversat, mai intai il fierbi, p-orma calesti, p-orma pui la cupotor acelasi orez? si p-orma mi-ai dat lovitura de gratie cand ai zis, dupa ce ai dat prin tigaie orezul u ceapa and stuff: cica: se amesteca totul cu orezul....God nu mai inteleg nimic, orezul joaca in 5 filme in programul asta.!
lasand gluma la o parte, ai facut vreo greseala pe undeva sau imi scapa mie ceva?

sunt f. bucuroasa ca una dintre prietenele mele cele mi bune este insarcinata! si ma sperii de acuratetea astrogramelor!:))) ca i-am zis ca ramane pana la sf. anului si suntem pe 9 ianuarie si i-a auzit inima! ma sperii ca inseamna ca ce vad la mine e real? adik in astrograma mea...hm....adicatelea incep sa ma pricep?!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bulina a facut la pranz primul kk mai inchegat ceva si dupa ce ne-am bucurat toata familia plus vreo 20 de colegi de la serviciu, pac, la 18, iarasi apa in paqmpers, dupa banana cu cereale de orez...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput