Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 25
felicia74 spune:
Cristina of, si voi? Multa sanatate Irisucii
Dienutza ai mail!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dienutagraviduta spune:
felicia, voi ati vb , le duce ea, sau cum ? mergem noi cumva ? sau doar i le dam si se descurca ? am 3 super-pungi pline ochi cu hainute de bb mic.
mamica noiembrie-decembri spune:
Fetele ,,Colectia de nov-dec 2005'' nu se voteaza ?Ca am intrat sa votez dar n-am gasit ..Madutza10 here
mamica noiembrie-decembri spune:
Sorry ,acum vazui mai jos voturili ,m-a bagat cineva deja ,ies atunci ,pupici!
Madutza10 spune:
Mare anuntz mare:mi-a venit CM ,yuuuhhhuuuuu!!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
madau spune:

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
camelia_daniela spune:
Yupiiiii, Madutza!!!

Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
LA MULTI ANI!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI COPII SANATOSI SI VOIOSI!
Cristinanegara, biscuiti pentru copii poti face reteta de aici, d ela fursecuri de craciun, dar nu pui cacao. Nu trebuie sa faci cu pistol ci poti decupa cu diferite forme pe care le ai. AICI
Petrecereea am tinut-o intr-un restaurant, intr-o sufragerie de acolo. Deci, plasma nu era a noastra
oricum e prea mare pentru un aparatament, nu? o asemenea plasma e faina la casa, unde ai camere mari. Si mie mi-ar place, dar daca ne luam o punem pe perete.
Stefan e bine, mare, umbla, fuge. Inca n-avem nimic julit. I-am luat ham ca ma doare spatele de atata aplecat. Vorbeste pe limba lui. De 3 sapt avem nopti nedormite din cauza caninilor de sus. Avem 12 dinti si asteptam acum 2 canini. Are 12600 si 86 cm. Pana acum sanatosi, fara raceli si febra. inca papam titi numai seara dar asta numai pana trece sezonul rece si apoi gata se termina laptele de la titi. Bea si formula 600zi, Humana 3 si papa de toate celelalte inclusiv stiksuri, pufuleti![]()
mai sunt multe de zis...dar daca vreti va mai scriu.
Sincer, mi s-a facut dor de voi si iaca m-am gandit ca o baba ca poate maine mor sa viu aci si sa scriu si sa vad ce mai faceti voi mamici de gagici![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
camelia_daniela spune:
Hilde, bine ca ai mai intrat si tu cu vesti despre voi !!! Pai, mai zi-ne despre voi !
Cum sa nu vrem sa ne mai scrii !!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ioana_77 spune:
Hola si de la noi!
Azi dimineata Maria era bine, pe la 12 a inceput sa-i curga nasul. Straniu. Stranuta si-atat. Dupa masa nu i-a mai curs nasul, sa vedem cum evolueaza maine.
Io m-am saturat de vremea asta de kk. La voi - in Bucuresti - am inteles ca a fost soare, frumos, aici e ceata, umezeala, beax, cum sa nu pescuiasca cupilul ceva din aer?!
Anda, speram ca poetul e bine!
Pisi, hehe, si sa vezi ce mai doarma matzoiul cu voi, mai mare dragul. Am avut si io unul cand era in liceu, se tinea scai de mine. Si daca il dadeam jos din pat plangea de mama focului. Is tare dragalasi cat sunt mici. Hai pupi, sa-ti treaca supararea.
Cami, superba printesa calculatorista!
SI pozzele, ca nu am apucat sa-ti spun.
Ina, m-am gandit la tine azi. Ce chestie, cum stau unele raspunsuri simple la problemele noastre atat de aproape, si nu le gasim, decat dupa ce am incercat alte tratamente mult mai complicate.
Hildegard, bine ai revenit!
Alexandrina, nu are treaba cu indeamnizatia, trebuie declarate, fiindca se impoziteaza. Dar cel mai bine te lamuresc "contabilele" noastre.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze