Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Am avut ceva probleme cu netul la serv. si tare am "suferit" ca de-acasa intram greu, citeam cateva postari si fuga dupa alex ca ne controla odorizantul din wc, de sta la locul lui sau insfaca batatorul de carne si defila cu el prin casa.

Anda, sper sa-si revina de tot poetul greu incercat de cateva zile.
Madutza, nostima cu ochisorii si cu emotiile aferente. Vine si randul lor, nu?
Gandacel si Joy va doresc sa depasiti aceste momente cu brio.
Mihaelutat, pai sunt bune rau pastilele alea , de care sunt ca n-am retinut.
Sa-mi dau si eu cu parerea, mie mi-a placut postarea lui Pisi, si a ales o maniera eleganta de a rezolva problema si sa aline durerea piticului.

Sa va zic de Alex, cum acum doua zile a aterizat din patul mare(era in picioare) in frunte. Nu zic in cap, ca iar mi se increteste pielea pe mine si ma gandesc la cele mai sumbre scenarii. Cu o seara inainte ea se ridica in picioare pe pat, si se punea pe alergat spre margine unde noi o prindeam. Rasete pe toate fronturile, ne-am gandit noi ca nu-i a buna, da' cum o asezam in fund ea rapid in picioruse si iar da-i fuga prin pat. Iar dimineata s-a gandit sa faca acelasi lucru, numai ca n-a prins-o tati, care nu apucase sa-i vada intentiile si a asistat neputincios la 'saritura" ei. Cica s-a zguduit casa, brrrrr. I-a pus repede compresa rece, a facut un gogoloi rosu care pana in dimineata urmatoare nu mai era.
Acu' o prietena care are fecioru de 3 ani si mi-a zis ca au astia micii o perioada cand cad numai in cap. DF, sper sa fie prima si ultima.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Eu n-am nimik cu pisica noastra, guest star, kiar daca niciodata nu mi-a raspuns la vreun mesaj.A fost ea pisica rea,dar a scapat de covrigul din coada!

Cum avem deja o cabina de vot deskisa de ce sa nu ne exprimam voturile proPISI!

Eu is pro, kiar daca nu m-a bagat niciodata in seama!

ce ziceti?

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ce-i cu votu pro Pisi??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cum si unde tre sa votam pt noua titulatura?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am niste emotii de zile mari! A plecat acum Mihai la spital, sa vad cum vine acasa...intr-un picior sau in doua . Sper sa fi avut antibioticul efect si sa nu fie nevoie sa-i scoata unghia, offf nu trece timpul mai repede sa ma sune sa-mi spuna ca e ok...

Despre votul pentru Pisi , eu zic ca e decizia ei, indiferent daca noi votam sau nu ca ea sa scrie la noi, totusi e decizia ei. Eu o si sper sa se razgandeasca.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, ma gandesc in cuntinuare la tine si sper sa vii cat mai curand cu vesti bune!!!

Ela, Madau, super fazele prin care ati trecut!

Pisi, nici eu nu vreau sa-ti iei "la revedere" de la noi ! Si mie imi plac postarile tale!

Joy, ma gandesc mult si la tine si te inteleg ! Eu nu patesc decat 10% din ceea ce spui tu si ma simt epuizata !!! Sper ca momentul in care acest "episod", prin care treci, se va fi terminat sa fie aproape!!

Gandacel, iti tin pumnii si tie sa gasesti o bona buna si sa reusesti sa te relaxezi!

Eu sunt franta ... am avut azi un "curs" de
instruire cu privire la TVA dupa aderare (Cod Fiscal), facturare ... alea-alea !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si acum , ca sa va inveselec putin, ia uitati ce www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070110&ctime=105441" target="_blank">calculatorista are mama!!!

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Si acum , ca sa va inveselec putin, ia uitati ce www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070110&ctime=105441" target="_blank">calculatorista are mama!!!

Cami mami & Daria

Deci de acum vom sta pe forum din ce in ce mai putin, ca uite cine ne da la o parte

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tin sa dau si eu azi pe-aici, dupa o zi de alergatura si munca.
ziua a inceput la , irisuca mea are o viroza cu forma eruptiva, de la asta era febra de acum 2-3 zile... si avem pe fata si trup o minunatie de bubutze rosiatice, arata copilu meu ca naiba!
ne-a dat aerius, regim usor la mancare (de parca manca ceva fi-mea, si mai stam prin casa. pacat de vremea asta asa frumoasa!

dar asa vrea sa gasesc aici atmosfera placuta...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am o intrebare incuietoare, poate se pricepe cineva si la asa ceva.
Am primit o instiintare de la societatea la care am subscris pentru actiuni (eu si familia mea) cand a fost marea imparteala in 99 sau cand o fi fost.
Nu ma pricep la termeni din astia juridico-finantisti dar pe scurt ideea e ca avem posibilitatea acum sa primim niste bani in schimbul actiunilor detinute ori pierdem orice posibilitate de a mai beneficia de pe urma lor de ceva. Si scrie undeva in instiintare ca noua ne revine sarcina de a declara veniturile din tranzactie, bla bla bla (nu am hartiile in preajma acum).
Intrebarea este, daca declar veniturile astea intra in vreun conflict cu dreptul de a beneficia de indemnizatie, sau ce implicatii sunt?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput