Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 29
dordia2000 spune:
Noki traiasca ardeii umpluti. Si eu fac cam tot asa cu mici diferente dar...merge!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Hello
Noi am avut o noapte buna, cu cateva chiote "de control" dar in rest ok. M-am uitat ieri in gura ei si am vazut ca e umflat rau si un canin..deci cred ca intr-o luna maxim devenim din iepuri..catelusi![]()
Noki n-ai spus de care ardei..din aia verzi mai micuti banuiesc nu? Nu "animale" din alea mari... La fel fac si eu ardeii, numai ca nu mai fierb orezul inainte...ala oricum fierbe primul. Il calesc cu ceapa si morcov...apoi il pun cu carnea, umplu..si direct la cuptor cu suc de rosii. Bafta la predat proiecte, caiete..ce faci tu acolo!
Patricia la noi musetelul n-a mers, nici fructoza, nici mierea. A mers insa schimbatul laptelui
. Aaa, si inainte de asta..a mers daca ii dadeam la pranz ciorbitza sau supa...dar mai multa zeama decat legume. Sper sa reusesti, ca stiu ce groaznic e 
Anda cand oi scapa de necaz cu Nic, poate ai timp sa te uiti si pe astro a mea...sa-mi spui ce te-am intrebat...ca ma roade rau..acu' ai mai zis si tu..

Lavi sper sa reusesti sa te descurci in ritmul pe care ti l-ai impus. Si sa mai treci si pe la noi cu cate o veste 
Azi ma duc din nou la Financiar...sper sa nu se lase "cu varsare de sange"
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Noki_Lara spune:
Madau, ardei de-aia turcesti, mici si verzi. Nu bostani de-aia mari colorati...
Spor la Financiar. Ti-ai incarcat
?
Dordia- ooof, nasoala treaba! Neaparat du-te la un doctor, ca nu e de glumit cu durerile astea!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki e un Hunter Vip chiar vizavi de ei...oi gasi eu ceva munitie pe acolo

. Nu serios acum...ieri in timp de statea la ghiseu si vorbea cu mine (si cu ceilalti)..doamna inspector/functionar public...MANCA...ei cum iti pare asta???
Gata...fug
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Noki_Lara spune:
Madau, sincer sa zic, cred ca e de bine ca muncea si manca...sa vezi ce misto e cand inkid ghiseul ca ele mananca sau trebuie sa astepti ca pur si simplu dispar de acolo - asta in conditiile in care nu este pauza de masa, ca in pauza de masa e normal sa fie inkis - vezi Posta Romana!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
neata neata...
fetele
citii cu maaare atentie sfaturile voastre.
si de o parte cam asa-i, de alta parte....
ca si ex, cand doarme cu cristi noaptea maimuta mea nuare pretentia sa stea pe burta lui, dar cand e cu mine, da.
supararea mea mare vine de la noptile nedormite, nu mai fac chiar asa mare caz de faptul ca ziua nu prea fac una alta.
m-am obisnuit si am ajuns la concluzia ca decat sa urle el cat fac eu treaba...mai bine o las naibii incolo si petrec timpul cu el.
doar ca noaptea....e jale. plus ca s-a invatat la urlete si-n momentul in care a marait tebuie sa ai bibele cu ceai/lapte in gura lui. daca nu, sa te tii.
si daca incerci cu ceai si de fapt el vrea lapte...la gara, tot degeaba, intra in criza de urlele si numai vrea nimic apoi.
cu plansu si urlatu, nu-i chiar asa ca l-am lasat azi 20 minute...am lasat un pic progresiv, dar nu zi de zi recunosc.
adica azi a plans si in ca 2 zile nu l-am lasat sa planga, si apoi iara l-am mai lasat nitel...
in fine....INA eu dau de baut, in fiecare zi imi spun ca o sa ma imbat crita, manga...varza o sa ma fac cand o incepe si el sa doarma.
cristi rade de mine ca niciodata nu am reusit nici sa ma ametesc mai mult nitel, da imi pun palnia la gura si tot bag.
azi noapte am dormit binisor, dar de la 05.30 bantuiam prin casa, chiar pe la 7.30 eu aspiram si spalam pe jos!!!

probabil la noapte o sa facem iara de garda....
ma intind si eu nitel in pat
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
hai ca ma pregatesc sa schimb scutecul
anda77 spune:
aici urmatorul scutec:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91910
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
ai deschis subiecyt si tu ANDA?
ce-i cu kktul asta de vreme??? ca io aveam planuri pt azi si anume sa-mi iau telefonul de la reparat...
in fine o sa am si eu mobil ca parca-s ciunga fara tel.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut