Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

A....si vroiam sa va intreb, e vreum bb cu canini si fara masele? Ca dr a zis ca parca vede un canin care vrea sa iasa. Eu nu ma pot uita ca nu ma lasa. Ma musca de deget

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Anda merci. ce mai face poetul? E mai bine? A inceput sa pape?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Anda da-i banane cu orez. Poate ii plac. Nici Mateea nu papa piure de morcov fara cartof si carnita. Poti sa ii dai Hidrasec un plic de 10 mg din 4 in 4 ore in ceai de menta. Eu asa am facut cand a fost deranjata la burtica.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai am voie sa-i dau banana dk scaunele sunt lichide-lichide?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

In primul rand, va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine, in feluritele moduri care va caracterizeaza pe fiecare. E chiar minunat sa gasesc atat de multe feluri de a ajuta un om in dificultate. Multumesc tuturor.

In al doilea rand, multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile legate de pusul la olita al baieteilor. Totusi, dat fiind ca e clar ca nu isi controleaza catusi de putin sfincterele (se vede clar noaptea) o sa mai aman putintel, dar il asez la olita imbracat, ca sa nu se mai sperie de pozitie.

Acum, ce sa zic? Canutza, nu te mai mira ca cei mai mari ca noi dau sfaturi bune garla si fac pe dos. Sta in firea majoritatii oamenilor. Sa ne straduim noi macar sa facem ce sfatuim pe altii.

Anda, ma bucur sa aud ca NIchita e un pic mai bine, dar mai ai de tras. Sper ca si tu esti mai bine. Multumesc special pentru mesajul tau, ca ti-a luat mult timp si denota multa empatie din partea ta. Din pacate, nu fumez (ori din fericire), nici nu mai am parinti la care sa ma duc... La soacra-mea nu apelez, ca imi face rau (unele fete stiu povestea mea). Insa cam toata starea de spirit pe care ai incercat sa mi-o transmiti si ideile luate asa, ca sa mi se potriveasca, sunt cu adevarat ce-mi trebuia. Mai ales ca asa imi zic si eu mereu, altii o duc mult mai greu, asa ca o voi duce si eu. La urma urmei, sunt o luptatoare!

Din pacate, pe jumatate imi pare rau ca am scris pana la urma care imi erau ofurile, pentru ca nu aveti cu ce ma ajuta, toata forta trebuie s-o regasesc in interiorul meu. Daca ma sprijin de altii, la primul umar disparut, ma dezechilibrez. Nu stiu de ce am scris... Scuze.

Azi astept o bona si apoi dau anunt, ca sa mai vad cateva. Cel mai tarziu pe 20 iauarie cineva o sa aiba de lucru la mine in casa! Urati-mi doar NOROC!

Va pup si va imbratisez pe toate.

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Mie pediatra mi-a zis ca da. O banana coapta o freci ci 2 masuri de cereale de orez si ii dai sa pape daca vrea. Apoi vezi cum reactioneaza. Daca ii prieste poti sa ii maidai una. Nu mai mult de 2.Pai daca bea numai apa din ce sa se lege scaunele?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, e voie toast. Da-i sa roada ceva paine prajita.
Sau turte din orez expandat, e bun si ala.

Eu i-am dat chiar covrigi uscati cand cu enterocolita noastra, dar e drept ca scaunele erau ceva-ceva mai legate. Cristi nu vroia sa bea nimic si ne-am tot gandit cum sa-i facem sete, pan ala urma Tania a venit cu ideea asta super.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by catutza

Bic , eu cred ca s-au vorbit astia mici sa faca greva foamei. Nici Bianca nu mai mananca orice ii dau. Face fite la iaurt - de 5 zile desfac borcanelul si il mananc eu sau il zbor la canal- ca ea nu mai vrea. Am incercat mai multe sortimente...firme si tot degeaba. Asa si cu mancarea, ia cateva lingurite si gata, nu mai vrea. In schimb ii place foarte mult cascavalul. E singurul aliment pe care il mananca cu placere.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Si Elise la fel

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Anda mai citeste cateva sfaturi despre enteroviroza aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81991

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor sunt in mare graba, ca plecam acum la vaccin .

Pe scurt: Bonul a fost angajat!
Deocamdata a fost ok, a venit cu nevasta si fetitza, a fost bine sa-i vad copilul, e o fetita super, foarte bine-crescuta, in clasa a V-a. Nevasta e asistenta medicala. El seamana cu un Mos Craciun mai tanar (s-au dus fanteziile cu Brad Pitt ca baby-sitter) si are o voce ff blanda, si lipici la copii. Stefan i-a zambit tot timpul, dar a fost mai atras de fetitza lui. Baietzii astia! Gandim destul de apropiat si sper din tot sufletul ca Stefan sa se obinuiasca sa stea cu el, cele 4 o re pe zi. Eu ma simteam ieri groaznic, dupa ca am batut palma, ca m-am invata un an sa fiu cat mai mult alturi de Stefan. Sper sa nu am nevoie de psihoterapii, dar tare freu imi e sa ma gandesc. Incepem de luni.

PS. Ca urmare a framnatarilor mele, visez azi noapte ca l-am dat pe Stefan la o cresa in aer liber, in munti, unde il ducea cu sania. Dupa vreo 2 zile, stia deja Che sa zica o fraza intreaga. Stiti ce zicea? "Vinul nostru este imbuteliat!" si pronunta toate cuvintele perfect. Ce mai chestie...

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput