Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
Madau ....glumeam si eu. Si eu sper sa termini repede sa ne vedem ca tare dor ne e de voi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Gata...ma duc sa schimb un baiat kkcios si...tzushti afaraaaa ca e taaare frumos.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Neata!!
Tocmai m-am intors si eu de pe la banci ,am avut de platit facturi ,piata etc .,la intoarcere avea fi'miu o foame de lup iar tati nu se mai intelegea cu el ,asa ca i-am incropit repede o mamaliga cu brinza si iaurt in care i-am bagat si spanac ,numai asa-l pacalesc sa manince de toate ,in mamaliga :(
Noki ,normal cica e cu trimitere la Dorobanti dar nu ne-a cerut-o nimeni ,nu e cu plata dar ii dai lui cat vrei ,noi i-am dat 400 de mii!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
joy04 spune:
neata neata.
sa incep asa:
PISI bravos pt pisica, dar io as fi luat javra aia maidaneza sa o cresc daca tot mi-as lua un animal.
mie-mi plac cainii, dar nu in casa. numia gandul ca voi avea par in castronul cu mancare sau in chiloti....(vb din "experienta" in sensul ca am mancat cartofi prajiti asezonati cu par de catel la cineva)
INA

ANDA nopti grele ai.
poet boem.
ELAnici eu nu cred ca ma duceam inapoi. sau poate ca da.
eu m-am mai dus inapoi cand mi s-a dat ca rest mai multi bani decat dadusem eu....
dar ai dreptate, s-ar fi facut circ INUTIL.
NOKI
"Io m-am aglomerat iarasi rau de tot cu facultatea, am stat ieri 4 ore la biblioteca in care am tocit la greu...Acum am citit pe mega-diagonala"
bravos.
prietena mea face si ea faculta si toceste de zici ce-i aia.
si cand se duce la examene, ramane interzisa cand vede ca mai mult de 70% nu stiu NIMIC si fac doar asa...sa se afle in treaba, sa aibe o hartie la mana.
MEEMS
si pe tine si Rianna frumusica.
BIC, CATUTZA nici maimuta mea numai mananca orice. de fapt inafara de lapte aproape nimic.
imi vine sa mor cand i se face foame si incepem sa ne batem.
si acum sa ma plang si eu.
fetelor, am plans dimineata de nu ma mai puteam opri.
sa va zic ca nu stiu unde m-am culcat aseara, in camera cu piticu sau in sufra, asa noapte am avut!!!!
de la 01:00 pana la 02:00 am stat si ne-am uitat pe geam printre suspine.
apoi a baut 240 lapte si tot nu se culca asa ca pe la 02:40 i-am mai facut 120 si abia apoi a adormit.
stiu ca eu m-am dus in sufra sa ma culc, dar la 04:30, eram langa el si el suspina si plangea in somn de nu stiam ce sa-i fac.
numai stiu daca i-a facut cristi lapte sau nu...habar nu am, stiu doar ca la 06:30 eram in picioare cu el de mana prin casa ca nnu putea merge singur, asa era de obosit.
apoi nu a vrut sa adoarma sub nicio forma, chiar daca am incercat ....ca atare, dupa ce a plecat cristi la 09:30, l-am pus pe picioare si a inceput sa urle, l-am dat jos frumusel spunandu-i ca sunt suparata pe el si ca eu in brate nu-l tin (pt ca ar vrea numai in brate cand este obosit, dar de culcat ciuciu).
si m-am dus sa splav cateva vase. bineinteles ca a inceput sa urleeeee cat il tineau bojocii, eu am ramas ferma pe pozitie adica i-am explicat ca am de spalat vase, ca nu-l iau in brate si sa se duce la joaca.
nu frate.... facea ca leul, ragea efectiv, ca numai avea glas sa planga, ii curgeau lacrimile suroi si se incolacea de mine sa-l iau in brate.
o sa ziceti ce far' de inima e asta de lasa asa copilu'.
dar am zis ca trebuie sa mai fac si eu cate una alta, nu???
si am plecat din bucatarie lasand-ul acolo saplanga.
vai....dupa 15minute el tot nu terminase, era in acelasi loc, in picioare, transpirat tot, pana si sosetele erau ude, tremura efectiv.
si m-a bufnit si pe mine plansu' cand l-am vazut asa.
cum l-am luat de jos, a inceput sa rada l amine si sa suspine, de ti se sfasia inima.
cum il pot face eu sa se dea pe brazda?????
ca deci c plansu nu rezolv nimic, am senzatia ca il traumatizez prea mult.
a adormit la mine in brate cu ceiut....
vai arat ca dracu asa-s de plansa...
ma duc sa spal biberoane
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
gabitaco spune:
mai cun vad ca situatia e tensionata pe aici... nu ma bag.
Dar va rog sa-mi spuneti cum fierbeti voi spanacul portionat???/ Cam in ce cantitate de apa?Vreau sa-i fac azi Mateei ou cu spanac.Please!!!
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
si cat timp tre sa fierb spanacul asta ??? N-am fiert niciodata spanac 

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Madutza10 spune:
Gabitaco, eu i-am fiert spanac mai devreme ,vreo 5 guguloaie in 250 ml apa ,asta asa cu aproximatie ca n-am masurat ,iar dupa ce a fiert l-am scurt printr-o strecuratoare!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
gabitaco spune:
Madutza10 

Acu m-apuc de bucatareala. E prima data cand ii dau spanac.tineti-mi pumnii.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
ela27oana spune:
offffffffffffff ,joyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy de ce nu ai venit cu el la noi ca eu te-am asteptat,poate asa se mai linistea
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
joy, mai, ce nasoala situatie, nu stiu ce sa zic, ai incercat de toate de un an, poate chiar n-ai ce sa faci, e baietelul tau mai mamos. Poate acest copil chiar nu vrea sa stea decat cu tine, in sufletul tau. Calmeaza-te. Suna ca naiba, dar mai ai un an si nu o sa mai planga asa mult, macar incepe sa vorbeasca ceva, sa-si exprime nemultumirea, adik sa-ti arate ce vrea. nu stiu ce sa zic. Ia situatia asa cum e, asta n-ai incercat. Tu ai tarc pe rotile? ma gandesc ca ar fi bun sa-l tragi dupa tine peste tot, ii pui jucarii in tarc si, dk te duci la bucatarie, tragi tarcul dupatine, dk faci baie, tragi tarcul dupa tine. ce sa mai zic...
gabitaco, dk spanacul e de-ala maruntit, de la punga congelata, se fierbe 10-15 minute, imediat e gata. De-ala din piata n-am fiert niciodata nici eu, nu stiu.
io sunt crizata ca nu i se leaga scaunele nicicum. Cum naiba sa renunt la lapte, sa-i dau doar apa si ceai de menta,. moare de foame. el cere bibe ca-i e foame, dar altceva nu pot sa-i dau, branza de vaci sau piure de morcovi, nu merge, nu vrea si vomita dk il fortez. am patit-o deja.
la 6 dimineata cine urla din gura de sarpe? bulina kkta pana la gat si talpi. si cearceaf...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"