Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea fetelor!!!

Ma doaaaaare dar nu trece cu nici un unguent!! Am dat cu fastumgel si degeaba. Cedeaza un pic dar nu de tot la aspirina asa ca...aspirina scrie pe mine.

Va multmesc mult pt sugestii. Cred ca vineri dupaamiaza ma duc la clinica de acupunctura ca am auzit ce a buna acupunctura si...merita sa incerc.

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dorida, sorry sa aud ca te doare. Si eu unele probleme de genul asta, dar inca nu s-au acutizat.
Cred ca fie acupunctura, fie un chiropractician (asa e in romaneste?) poate sa te ajute mult.
Sanatate!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor,

Aoleu, prin ce trecu’ ginere-meu si eu nu am citit decat acum!
Anda draga, bine ca ati trecut de partea cea mai grea, acum sper ca sinteti spre bine. Si tu ai grija si de tine, sa nu cazi din picioare de la boala si nesomn.

Eu am fost aglomerata pe la dr. cu racheluta, dus sumar de urina + coprocultura ( mi s-a spus ca daca avea paraziti ar fi avut febra ), astazi adus preot, facut sfestania casei, slujba pentru Boboteaza, slujba pentru mine, impartasit copilul, etc.
Sper sa dormim si noi la noapte, as fi bucuroasa chiar si cinci ore legate.

Gandacico, putere multa de tot, ia tot ajutorul care ti se ofera, nu te mai ganid nici ca-i strain, nici ca-i vecin, AI NEVOIE DE ODIHNA!!! Am trait clipele pe care le povestesti acum, mi-a fost greu fara pic de ajutor de la nimeni-nimeni. Poate ca daca as fi urlat mai mult dupa el( ajutor) situatia mea era alta acum. Stiu prin ce treci si te inteleg, nu-i usor, dar cateva luni trec repede si gandeste-te,vine primavara curand. Nu te lasa doborata de greutati, nu acum!

Alinusa, tare haioasa ai fost la faza cu

quote:
“- azi dupa baita in timp ce ii puneam serul fiziologic in nasuc nu a mai protestat ca in alte dati ci a stat linistita si astepta sa termin, imi dadea cate o nara pe rand,asa ca drogatii, iar cand am terminat mi-a insfacat fiola din plastic si a baut restul de apa din ea ( cateva picaturi)
dulce foc Amalia la baitza!

Bulucica, nu stiu daca am facut-o sau nu ( dar de doua ori este chiar mai bine decat deloc) bine ati sosit din tari straine, Simonelul este tare scump cu papioas si costumas.

Tania, ce-ai facut cu bonul, ati batut palma?

Lavi, dar tu cu bona? scuze daca ai scris, nu am vazut unde.

Mesajul de mai jos l-am scris ieri si nu am apucat sa-l trimit:

Deja am facut tot ceea ce voi mi-ati scris ( si cu patutul ei pus linga al nostru, cu muzica de relaxare, si cu TV.)

Din pacate Noki, am vazut si eu ca totul a inceput de cand a venit soacra-mea, dar ma incapatanez sa cred in asa ceva. Si culmea-culmilor, noi doua niciodata nu am avut asa o relatie buna cum avem acum, in aceasta perioada. Ce ironie!
cel mai important pentru mine este ca are cele mai bune intentii in ceea ce-o priveste pe rachel, nu ma indoiesc nici o clipa de asta, sint linistita ca fata mea este pe maini bune.

O sa incerc rugaciunea cu ingerasul Ionikka,eu ii spuneam doar Tatal Nostru pina imi obosea gura.

Lavi, atmosfera din casa este relaxanta , nicidecum tensionata, am avut grija de asta. Stiu ca simte, dar noi ne-am focalizat atentia intr-o cu totul alta directie.

Si eu m-am gandit ca-o fi de la masele, Mandutza am incercat s-o controlez – nu prea pot, tine gura inchisa - dar nu se vede nimic. Azi am programare la dr. din pacate drita noastra de familie este in concediu asa ca o sa mergem la cineva care o inlocuieste. Si eu m-am gandit ca poate are ceva la stomacel.

Bicule, i-am dat biberoane peste biberoane cu laptic, in ideea ca o sa-o umflu ca pe un greiere bortos si o s-adoarma, nici asa nu a tinut.

Roxi, eu cereale nu i-am pus niciodata in lapticul de seara, i le dau doar dimineata.

Asta-noapte am adormit toti trei pe la ora 4 ( adica asta-dimineata).

Rachie stie a zica “naiiiii “ ( adica “nice”) bye-bye, na-na, o intrebam cum rade fata si ea ne "arata" incepe sa rada, stie sa aduca obiectele pe care i le cer, incearca sa se imbrace singura si sa se incalce, stie ca atunci cand sint la baie mami face "pisss" sau disss ( dus). Premiera, ieri ne-a pupat pe mine si pe taica-su; in general pupa toate animalutele, floricelele, jucariile ei dar numai pe noi nu. Eu si taica-su ne-am tot pupat in fata ei cu zgomot, “tzuc” sa-i aratam cum , dar se facea ca ploua, radea si ne ignora, dar aseara, cand steteam toti trei in pat, ce credeti ca face? si-a pus manuta pe obrazul meu si mi-a indreptat-o spre barbata-meu sa-l pup. Noi ne-am pupat si apoi am luat-o intre noi si am smotocit-o din ambele parti , ca asa ne place la toti trei si ea nu mai poate de placere, si apoi ea l-a pupat pe taica-su de doua ori si el a rugat-o sa ma pupe si pe mine. Dupa cateva rugaminti, m-a pupat.
Asta a fost mesajul de ieri dimineata.

Acum, urmeaza cel de seara;
Asta-noapte mi-a dormit fata si asta-seara deja doarme de 3 ore!!!!!
Haideti sa va spun ce am facut incepand de ieri, doar-doar voi reusi s-o fac sa adoarma noaptea; am stat si m-am gandit, m-am rasucit, am dat timpul in urma si am revazut ce faceam atunci si nu fac acum de copilul meu s-a dat peste cap si dintr-o data mi s-a aprins beculetul... pe vremea cand eram doar noi doua petreceam tot timpul impreuna, de cand a venit soacra-mea, stam mult mai putin amindoua, asa ca ieri am petrecut mai mult timp cu ea, astazi la fel, am luat-o peste tot cu mine, seara i-am lasat pe toti acasa si noi doua am zburdat prin oras, am stat lipita de ea si cred ca de fapt asta-i lipsea fetei, prezenta mea.
Daca doarme bine pina la sf. de saptamina, eu va anunt de pe acum ca ma fac critza-critza ( tot zic asta de cativa ani buni si nu mai reusesc, dar de data asta zau ca o fac).

Cam atit despre noi, va pupam pe toate si va dorim sanatate multa!

edit: Meems si Rianna sinteti bine?
Mai stie cineva despre Fee?

Rachel (Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, mii de si o pajiste de - asta asa pentru ca esti intotdeauna atat de draguta, si nu conteaza cate probleme si greutati ai, intotdeauna iti amintesti de toate mamicile. Chiar intrasem acum sa postez, dar am vazut ca ai scris asa ca am citit raspunsul tau prima data. Ma bucur mult de tot ca lucrurile merg spre bine cu voi si sper din toata inima sa ne dai vesti bune la sfarsit de saptamana.

Eu nu am mai postat ca sunt tot pe contra, adica pana vin eu de la servici sunt umplute deja o gramada de pagini si gafai toata pana le citesc pe toate, iar cand ajung la final si ma pregatesc sa scriu si eu un mesaj, uit unele lucruri si atunci mai bine o las balta.

Anda, pupici poetului, sper din suflet ca si la voi lucrurile sa se imbunatateasca.

Tania, hai spune-ne ce-i cu bonul vostru! L-a dat gata Che cu noul lui cuvintzel?

Roxi

Madutza, bine ca nu-i (inca) cu ochi

Gandacel, multa putere si fruntea sus! Mi-au placut si mie sfaturile Andei, cred ca fiecare din noi le putem aplica.

Bic, chiropractor (engl) = fizioterapeut (rom) - sper sa nu gresesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Io m-am aglomerat iarasi rau de tot cu facultatea, am stat ieri 4 ore la biblioteca in care am tocit la greu...Acum am citit pe mega-diagonala.

Aseara Titi a baut 260 ml de lapte cu 3 masuri de cereale si a dormit ceva mai prost ca alaltaieri si rasalaltaieri cand a papat doar cate 160-180. Ce sa mai pricep din asta??? Decat ca-i va face nopti fripte mamei mele de luni incolo, de cand plec.

Multumesc pentru ideile cu ortopedul, m-am hotarat s-o duc la Jianu, la Policlinica Dorobanti, dar asta numai dupa ce ma intorc.

Madutza- bie ca nu e cu okisori? Sau oare e prea devreme sa decretez asta?Tu la Dorobanti ai platit? Ce regim are policlinica asta? e cu plata? E fara? Ca sa stiu daca si cat trebuie sa-i dau lui personal.

Anda- ce bine ca ai forumizat aseara. Am dedus din asta ca ti-a mai crescut moralul. Am vazut si ca poetul e tot fara febra, deci pe un trend ascendent!

Ina-

Roxi - . Te sun in week-end si musai ne vedem. Ce zici de duminica dimineatza? Saru' mana de sfaturile cu otopedul!

Denumirea gastii- CristinaMH -

quote:
hai sa-mi mai dau cu parerea... daca la "colectie" se schimba toamna iarna cu nov dec, dupa mine nu mai are nici un haz. iese ceva fara sens. si da, duce denumirea la <moda>, dar intr-o colectie sunt cele mai frumoase "piese". unicate deosebite.

NICI CA PUTEAI EXPRIMA MAI BINE IDEEA MEA!!!!

Bic- ceva haioso-amar: ieri dupa postarea lui Pisi chiar m-am gandit la tine ca imposibil sa nu te deranjeze si sa zici ceva. Cata dreptate am avut...
Pisi, no offence, sa-ti traisca matza!Nici ca nu se putea sa-ti iei alt animal...

NegaraC- am priceput ceva-ceva din masaj, sa vedem acuma daca Titi va coopera! Pupici si o pajiste de !

Madau si Ela- traiasca cleptomanele grupului!

Addya- cred si io ca nu te-au recunoscut fetele...vreau si io poooooooza!

Cam atata...fug la microeconomie.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Bic si sper ca la tine sa nu se agraveze ca la mine.!!!

Ina esti o dulce si...ma bucur sa aud ca printesa a dormit si te-ai mai odihnit si tu!!!

Gandacel....iti doresc muuulta putere si...sa intri sa ne mai povestesti ca asa te mai descarci si tu!!! Ia aminte la spusele Andei...ca adevar graieste!!!

Pisi sa stapaniti sanatosi pisica dar....parca ma asteptam sa o fi pastrat pe cea nevoiasa....dar....voi stiti mai bine!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Madau dar cu noi nu vreti sa va intalniti??? Numai cu Addya si Razvanelul??? Sau de noi Nu a zis Ank de bine???

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!

Mama, ce de copilasi furaciosi avem

Bic mai, ce e cu tine? In ultima vreme postarile tale sunt foarte acide.... Chiar asa? Nu am zis nimic atunci cand am vazut reactia ta la faza cu prematurul, m-am gandit ca ai probleme, ca oi fi fost suparata, dar vad ca recidivezi. Se poate vorbi si altfel.

Iar pe de alta parte, eu pe Pisi o inteleg (desi am zis ca nu am fost de acord cu gestul ei), ca s-a gandit mai inainte la sanatatea lor (mai ales a copilului, nu?). E normal ca o persoane sa fie reticenta in astfel de cazuri daca nu a mai avut animal!.

Ce-ar fi sa mai discutam si pe alt ton pe forum, mai, oameni buni? Eu una m-am saturat de violenta de pe DC

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,

roxialexia si bic daca eram in alta tara decat in ro,sau daca nivelul de pregatire a-l celor care sunt la casa sau la paza era altul ma duceam cu el inapoi,dar ca sa ma intorc si sa fiu pusa intr-o situatie penibila,sa-i explic unei casiere sictirita de tot ce s-a intamplat,aia sa cheme pe cineva de la apza si apoi un sef ,sa stea toata lumea sa se uite la noi ca la circ,pt o chestie pe care n-am facut-o intentionat,nici gand..........

si va spun asta pt ca am patit-o,si e penibil,nu stiu cati ani sunt de atunci ,doar se deschisese carrefour militari,primul fiind,am venit la verisorii mei in buc si am mers cu matusa si verisorul la cumparaturi,ei bine au cumparat ei imi amintesc ca era carutul plin si mai luasera si ecva electrocasnic,ideea etse ca suma era f mare,verisorul meu a vrut sa i-a pt mine o caseta directia 5,imi placea f mult pe atunci si a pus-o in buzunar,ca sa nu vad eu,sa fie o surpriza,cu gandul sa o scoata la casa,a uitat de ea si cand a trecut de casa au inceput aparatele alea sa bipaie,de ziceia ca a luat foc ceva,a venit paza vreo 2 sefi,toata lumea se stransese in jurul nostru curioasa,nu va spun ca au treb 30 min ca sa inteleaga ca nu intentiona sa o fure si ca 20 mii cat era caseta,in comparatie cu suma de care cumparase era ceva fffff mic,dar asta este ,e penibil.....

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Rapid de tot ca ma asteapta Adm Financiara sa iau un certificat fiscal...dracu stie cat oi sta pe la cozi, ca mi-e asa scarba de ei de nu mai pot....asa ca..bag acu'

Ina

quote:
Daca doarme bine pina la sf. de saptamina, eu va anunt de pe acum ca ma fac critza-critza ( tot zic asta de cativa ani buni si nu mai reusesc, dar de data asta zau ca o fac).
..asteptam dovada... un filmuletz ceva... Sa aveti numai nopti linistite de acum incolo

Bic , multam ptr aprecieri!

Roxi...vad ca a zis si Ela exact ce vroiam sa zic si eu...nu m-am intors ptr ca se crea un tambalau de nedescris...plus ca eram deja cu jumate de bagaje in masina, si sa mor daca aveam chef sa le pun inapoi in cos si sa ma duc la magazin. Pierderea lor...asta e!

Dordia mi se pare mie sau ti s-a facut de vreo bataita???. Cum adica sa vreau sa ma vad doar cu Addya? Pai in cazul asta nu scriam aici pe forum, vb la tel . Sper sa ajung azi acasa in timp util incat sa ne vedem

Tania ce ai facut cu bonul????????????

Madutza uraaaaaa!!!!!!!

Acuma legat de subiectul cu pisica...mai PISI eu te apreciez sincer ca i-ai luat una pana la urma..in ceea ce ma priveste, putea Miruna sa se tavaleasca pe jos, ca pisica la mine in casa nu vede..ptr ca nu le pot suferi, asta e! Cateii sunt preferatii mei, am avut porc de guineea, iepure, pui de gaina...dar pisica..NO WAY! Astept rosiile de la iubitoarele de matze

Gata...fug la treaba..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput