Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
Madutza10 spune:
NU SINT!!!ALELUIA!!:)))))
Imi doresc mult al doilea bb dar nu era momentul acum ,e prea devreme ...,desi tot stau cu frica .
Cind am ramas insarcinata cu Orlando mi-am facut test zilnic ,cam o saptamina la rind si abia dupa 2 sapt de la intirziere mi-a iesit pozitiv .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
anda77 spune:
madutza, mai vorbim peste o saptamana:))) hai mai, ca nu e asa grav dk esti, te descurci, esti echilibrata, o sa fie o bucurie!
am mai bagat 20 ml de lapte in somn lu' fiu-meu, noi noaptea suntem pe program de (re)hidratare:))
ma mai duc peste juma de ora la el, am 3 bibe: unu;' cu lapte, unu' cu apa cu saruri de rehidratare, unu' cu ceai de menta. din unul din ele tot linge ceva...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,good luck cu poetu'!!:) Sper sa bea tot ce-i in biberoanele alea ,va pup si somn usor!Dorm si eu linistita in sfirsit ,dupa nopti de ginduri si planuri pentru bb 2 ,eram sigura ca sint gravi:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
roxisialexia spune:
quote:
silvia
uite,ma-ntreaba acu Buba,ca cica firma lui i-a pus sa semneze un contract ca NU vor pleca un an de la firma;e corect,e legal ce-au cerut ei??
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
i-au platit vreo specializare, cursuri ceva?
A semnat cu ei vreun act de formare profesionala?
Din pacate multe firme inca mai incheie astfel de aditionale abuzive cu toate ca eu sunt curioasa cum le accepta inregistrarea cei de la ITM ele fiind constrangeri si incalcand legea.
madau si ela super tare mai fetelor!( insa eu le-as fi dus inapoi la casa ca sa le platesc,
madutza vezi sa nu capeti vreuun scuturat de mana cand o sa vezi doua linii, ca nu e termometru
Succes!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Bic spune:
Hmmm.... ti-ai confirmat caracterul cu virf si indesat. Tocmai ai scris cu o doza incredibila de sarcasm de prost gust o poveste foarte trista.
Si daca crezi ca esti umoristica folosind cuvintul "potaie", mai citeste literatura. Caragiale punea termaneul asta in gura personajelor lui tocmai ca sa le ironizeze prostul gust.
Ca de obicei cu postarile tale, ma intreb de ce a trebuit sa ne faci si pe noi partase la un gest crud de-al tau?
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Hai sa va povestesc faza, ca poate trageti niste concluzii folositoare:
La noi la bloc sunt multe pisici. Multe !
Pe fondul unor interdictii ( pe vremea cand stateam la mama ) nu tu catel, pisica sau purcel, eram disperata dupa ce ma mut sa imi iau animal, fie el si purcelus de guineea desi stateam tare in cumpana ca nu prea mi-a placut cum arata.
Buunnn... si revin la pisici. Alaltaieri seara, cobor scarile abrupeale magazinasului de la parter si sa imi rup gatul nu alta, era sa calc peste un exemplar felin jigarit, frumos foc, de vreo 7-8 luni. Prea mare pe gustul meu sa il adopt, prea lipicios sa nu, cu greu m-am desprins de ea, mai ales ca m-a condus gudurandu-se ca un catel pana la intrarea in bloc.
Aseara, ai mei flacai, pleaca sa plateasca cablul si se intorc uimitor de repede... Ma si sperii ce or fi patit, deschid usa si cand le vad fetele am exact senzatia pe care mi-o da reclama de la bere in care duce un tip cainele vagabond cadou - avea barbatul meu exact privirea cainelui nu a tipului - erau plouati, cu javrotenia aia de pisica in brate. Probabil ca potaia, precum copii tiganilor tinea calea la lume in speranta ca o ia vreun amarat.
O accept, ce sa fac, o pun pe balcon pana vine apa calda sa ii fac baie ( arata precum teava mea de la esapament desi e alba - pisica nu teava ). O las acolo, intrucat exact aseara au facut astia nu stiu ce reparatie si ne asezam la masa. Barbatu-meu deschid frumusel geamul catre balcon - si e destul de inalt - si potaia dintr-o saritura era in casa, cu noi la masa, n-avea treaba.
Ma crizez bineinteles, imi venea sa ii dau lui pumni in cap, mai ales ca Sebi simtise el ceva, ma tot intreba daca il las sa tina animalut in casa.
Intrun final, sa nu ma lungesc, aseara la 21.30 dupa ce se umflase copilul de plans ( potaia de pisica a fost evacuata cu tot cu topaieli si cu puricii aferenti ), navigam pe net si pe urma prin Bucuresti si am cumparat o spendoare de pui de siameza care mi-a ros azi noapte degetele de la picioare... Ca doarme in pat, nesimtita !
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Va rog imi dati si mie link-ul la deja celebrul spanac al lui Maria_alexia? 
Negaracristina, i-am dat Smarandei gutui coapte cind erau un sezon si i-au placut foarte mult si nu a avut nici o reactie de la ele. Acum, cind e in greva foamei, nu as mai putea spune. Le-am copt cu scortisoara.
ela
quote:
ce era sa fac ca doar nu era sa ma intorc sa il platesc
De ce nu? Daca te simti vinovata, mi se pare normal sa te intorci sa platesti. Si mie mi s-a intimplat si uneori m-am intors, altadata am hotarit ca nu vreau si gata.
Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Madau, stiam ca Miruna e frumoasa, dar in poza de la concurs este uimitor de frumoasa. Ma tot uit la poza si nu-mi pot lua ochii de la ea. Ptiu, sa nu o deochi de frumusete!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
mimi_dumy spune:
Spanac cu ou: reteta maria_alexia
"Cristi mananca taare bine spanacul cu ou. Eu il prepar asa: fierb un cartofior mic, apoi il paserez bine-bine cu vreo 3 guguloaie de spanac (daca e din cel congelat si gata tocat, cum spui tu) si vreo 50-60 ml lapte. Iese un piure tare fin. Amestec cu galbenusul zdrobit.
Eu va recomand si reteta de omleta data de lavi, eu am facut-o de cateva ori pana acum si a avut succes de fiecare data.
Omleta la capac:reteta lavi
Reteta e luata din rev Mami - Ghid de alimentatie mai vechi, recomandata de dr Palicari.
Se pune o cratita mare cu apa la fiert si un teflon sta deasupra, pe post de "capac".
Se bat 3 oua. Separat se amesteca 2 lingurite de faina (eu am pus amidon pt am ramas fara faina in casa) cu 6 linguri de lapte turnat pe rand, sa nu se formeze cocoloase. Se baga maglavaisul in oua, se amesteca si se pune un pic de sare. Cand fierbe apa in oala se pun in teflon 3 lingurite de unt si se lasa sa se topeasca. Dupa ce s-a topit se adauga ouale peste unt si se lasa 10-15 minute pana se incheaga. La sfarsit se rade cascaval deasupra (pe razatoarea mica).
In reteta zice ca se presara si patrunjel, eu n-am avut.
Pofta buna.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Bic spune:
Mimmy, multumesc
O sa le fac pe amindoua, dar tare mi-e ca mai mult o sa ne bucuram noi, adultii, decit dons'oara mofturila care in ultima saptamina nu vrea samanince decit fructe, porridge-ul cel de toate zilele si eventual citeodata un borcanel de mincare din comert. Daca fac eu acelasi lucru se intoarce si zice "niu-niu-niu-niu-niu."
Altfel, vrea toata ziua "la-la", dar citind pe diverse site-uri sint 99% convisa ca madam are alergie sau cel putin o reactie temporara la "la-la" de vaca. De cind i-am introdus laptele de vaca are exact ce zice dr. Sears ca inseamna reactie alergica la lapte: piele cu bubite cu crusta pe popou, pe spate, la gura si ceva si pe obraji.
O sa incerc lapte capra mai intii si apoi, ca ultima resursa, de soia.
Inclina sa ma cam ingrijorez pentru ca in afara de lapte de vaca si ceva carne nu-si mai ia grasimea animala din nimic altceva. Din fericire, maninca in continuare mult tofu si avocado. Deci grasime exista in dieta ei din plin, dar nu animala. (nu-i place brinza, de ou nici sa nu auda si mai nou s-a certat atit de tare cu iaurtul dupa care era moarta incit plinge numai cind vede cutia.)
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
catutza spune:
Bic , eu cred ca s-au vorbit astia mici sa faca greva foamei. Nici Bianca nu mai mananca orice ii dau. Face fite la iaurt - de 5 zile desfac borcanelul si il mananc eu sau il zbor la canal- ca ea nu mai vrea. Am incercat mai multe sortimente...firme si tot degeaba. Asa si cu mancarea, ia cateva lingurite si gata, nu mai vrea. In schimb ii place foarte mult cascavalul. E singurul aliment pe care il mananca cu placere.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2