Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
addya spune:
madau, off topic, da' noi afara cand mai iesim???
karina era o frumoasa.....
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
madau spune:
Addya noi iesim soro zilnic..numai ca nu ne coincid programele

. Adica don'soara Miruna la 11.30-12 binevoieste sa se culce
. Insa maine daca e tot asa frumos, incerc sa o scot mai devreme..macar 1 ora sa va vedem. Te sun. Karina mai nou am inteles ca are "un text"..cica nu mai vrea sa stea in carut. A avut si Miru..da' am potolit-o rapid
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
ilenutza spune:
Cine isi mai aduce aminte ca Viktor a primit diploma de "cel mai dintzos bebe" la intalnirea din toamna???
Vreau sa va anunt ca nu si-a dezamagit juriul intrucat acum ii crec 4 masele concomitent!una e deja mare, restul inteapa!-Vai de capul meu!!
Ile
13 si bb Victor ( 22 dec 2005)
Varsta Victor
simona dragusin spune:
Madau cum ai reusit
?
Ca Patricia nu mai sta in carucior de prin octombrie...adica nu mai sta DELOC !
Si plimbarile noastre nu pot depasi o jum. de ora pt ca cere in brate si nu pot sa o tin mai mult de 5 min..
SIMONA si PATRICIA
ela27oana spune:
silvia-sotul meu intreaba daca are cmi pe perioada determinata????daca etse pe eprioada nedeterminata zice ca este ilegal!!
daca este vb de clauza de confidentialitate vezi in codul muncii ca etse specificat acolo ce si cum,depinde de ce fc are de conducere sau de executie,iar sporul in cazul asta este de min 25%
am scris despre ambele pt ac nu am citit cu atentie
madau-tare faza
anda
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
simona-imi daus eama prin ce trebuie sa fii trecut prietena ta e penibil,mai ales cand nu te stii vinovata
Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Fac acum test de sarcina ,tineti-mi pumnii sa nu fiu ,nu acum ....,am niste emotii...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
anda77 spune:
madutza, zi-ne! o liniuta sau 2 liniute?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
ANDA "multam" de sfaturile pt Gandacel.
m-am cam regasit acolo, mai putin cu chestia: te odihnesti la noapte.
si io stau si-mi frec creierii cum naiba ne-a crescut mama pe noi care am fost 4!!! fara sa o ia la balamuc???
si fara pampersi, masini automate, servetele umede...
da mama imi si zicea sa nu fac copii...stia ea ce stia...
hai ca se da pe brazda Nic. nu insista cu mancarea lasa-l.
si zicea cineva ca nu se da lapte. sa stii ca nici in spital nu dadeau lapte in primele 24 ore.
si io l-am tinut pe pitic pe mucilagiu de-mi venea sa il iau de gat de director, asa pormita eram.
ELA mamaaaaa....mi-a disparut o suzi de-a maimuticii...nu-ipe la voi??
bine naiba ca nu v-au prins aia, iti dai seama ca ma sunai sa platesc cautiunea????

aoleoooooo si erai si cu legitimatia mea!!!!!!!!!!!

GANDACEL io insist ca si ANDA sa-ti cauti cat mai repede ajutor.
sa fie "de treaba", zi mersi ca poti plati, dar ia pe cineva ca numai rezisti mult.
si te afunzi mai mult in negura.
si eu as lua pt curatenie din aceia MARE de tot o data pe luna si pt mancare.
ca pe mine NU MA LASA VLAD LA BUCATARIE!!! mai ales la spalat vase....ma plange pana il iau in brate.
ca atare, seara la 19.00 cand a venit cristi erau vasele gramada nespalate. si am zis si eu nu am apucat decat curat sa fac si cu asta basta. (bine, nici prin cap nu-mi trece si nici lui nu-i trece sa zica ca de ce nu-i mancare sau nu-i curat sau vase nespalate...)
ps: azi noapte am dormit de la 23.30 la 05.30, si apoi pana la 08.00....TITAN ICE...a dormit cristi cu piticu'
io va zic noapte buna
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
hai MADUTZA asteptam!!!!!
anda77 spune:
madutza, stau inca pe net sa intri sa zici dk e cu ochi sau nu..
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"