Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ELLA esti de coma !!!
Prietena mea a patit-o fara sa vrea !I-a cumparat de la carefour Colentina o canadiana fetitei . La citeva zile mergind iar la cumparaturi(cu fetita+canadiana) a constatat ca nu-i rupsese eticheta !
Si a incercat sa o rupa dar a fost vazuta de o supraveghetoare !
Vreau sa-ti spun ca au bagat-o intrun birou si au lasato sa astepte pina au vizionat casetele cu inregistrarile din ziua respectiva !
Norocul ei a fost si faptul ca a observat eticheta chiar la intrare unde sint cosurile de mina.
Cind au constatat ca nici nu se apropiase de rafturile cu lucruri de bb-i i-au cerut scuze si i-au facut cadou un bax de pampers !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ela, fu-ra-cioa-sa, ela fu-ra-cioa-sa, ta-na-ni-na-na-na!

joy, zici ca tu te vizitezi cu ela? esti sigura ca nu-ti lipseste niciun borcanel cu paste sau alte mancaruri de bebei?:)))))

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda asa stia si Marius ca in codul muncii nu zice nimic, numai ca..exista alte legi, superioare codului muncii (cum zici si tu) de care sa te poti lega. Acum depinde si de el cat e de hotarat sa faca asta, de timp, de bani, de nervi si mai ales de cat sunt aia de coioshi. Noi avem prieten care a lucrat la Vodafone, l-au pus dupa 2 ani sa semneze contract din asta de exclusivitate si..nu mai stiu cum ii zicea...ca daca pleaca de la ei..3 ani nu are voie sa lucreze ptr concurenta. N-a vrut sa semneze, s-a certat rau de tot cu ei..a lucrat inca 1 an la ei..si acu e bine mersi la Zapp.

Ma interesez mai bine si revin cu detali...acu' maria sa..domnu' avocat baga la ghiozdan

P.S. Nici Marius nu mai face instanta..am angajat om ptr asta..tot consultanta si reprezentare facem si noi. Si Registru la greu..of Doamne mi-a mancat zilele

Fug la masa ca mananca asta tot

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

madau fu-a-cioa-sa, madau fu-ra-cioa-sa, ta, na,ni,ni,na,na... dom-le , numai gasesti prietene cinstite in ziua de azi...uita-te, ai incredere intr-un om si te dezamageste asa...auzi, sa se bucure la un borcan sau crema...nu stiu ce sa mai zic...se duce, maica, lumea de rapa...

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ando nu am furat eu...Miruna, iti dai seama ..educatie aleasa..
Si cand te gandesti ca mi-ai luat catina pe datorie...daca nu-ti mai aduceam bani, ha?????? Ptr care iti multumesc, apropo, ca n-am avut probleme deloc iarna asta.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Anda Noi avem prieten care a lucrat la Vodafone, l-au pus dupa 2 ani sa semneze contract din asta de exclusivitate si..nu mai stiu cum ii zicea...ca daca pleaca de la ei..3 ani nu are voie sa lucreze ptr concurenta. N-a vrut sa semneze, s-a certat rau de tot cu ei..a lucrat inca 1 an la ei..si acu e bine mersi la Zapp.

adau si silvia, eu lucrez "la statul roman" si tot am semnat bceva asemanator. am semnat ca nu divulg 3 ani de la dat din care nu mai lucrez aici, informatii referitoare la obiectul de activitate (toata lumea a semnat, e in ctr. colectiv de munca), dar primim un spor de confidentialitate pentru asta! adik vine banutzul.
asta se negociaza, silvia, totul e negociabil.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Pai Anda asta-i alta mancare de peshte...ca va da bani in plus ca sa semnati...plus ca e clauza de confidentialitate si exista obiecte de activitate pe care legea le prevede expres a nu fi divulgate.

Asa e si cazul celor care lucreaza la SIE, Securitate, nu au voie nici sa apara in poze, avem noi prieten in cazul asta..e garda de corp a cuiva..mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Anda , multa sanatate poetului kkcios!stii, ca o marunta consolare, al meu ca bradu dupa o faza similara (ca am avut si noi, dar nu chiar asa de grav) manca si pietre, culegea si frimiturile de pe jos, a recuperat rapid...

imi da si mie cineva reteta aia de spanac plina de succes? pana acum eu n-am avut noroc cu alimentul respectiv, poate acum....

fetele,
musca fi-miu de rupe, si numai din amor, nu face cu rautate, cum sa-l dezvat??? si ma doare sufletul ca vad ca e gest de iubire, dar ma doare si pielea de mor cand ma ciuguleste....

cristina, cum se coace gutuia??? deja mi-e pofta... noi mancam cruda si ne place!

gandacel,, o pajiste de si pentru tine, si sa stii ca are dreptate anda, eu m-am "nesimtit" acum cativa ani, si mi-e mult mai bine...si gravi fiind am fost la fel si cupilu e cuminte, iar acum cand urla ca lupu pur si simplu ii intorceam spatele si plecam de langa el, guess what? nu mai urla!

hai tania, baga vesti cu bonul!!!!!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Addya ...off topic..m-am intalnit azi cu Ank si mi-a zis ca nu v-a recunoscut nici pe tine...de Dordia ce sa mai zic. Ca nu stia ca te facusi bruneta si ai slabit atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna, buna seara la forumiste!!!!

imi pare rau Gandacel sa aud ca iti este asa de greu.Si eu ma intreb cum o fi mai incolo, dar om vedea.

Cert e ca ai nevoie de odihna si de un mic ajutor.Poate gasesti vreo solutie pentru ca dupa nastere nici ca o sa te mai poti odihni o perioada.

Cat despre mine, deocamdata sunt bine, incerc sa fac cat mai putine, sa dorm cat mai mult.Pentru curatenie, calcat o chem pe o femeie, Mosu' mi-a adus o masina de spalat vase, deci mancare ar fi asa mai greu de facut dar exista mancare gata facuta si in Cora asa ca...o mai scald.Vreau sa ma menajez cat se poate si sa ma ocup de Victoras ca sa nu il privez de anumite lucruri doar pentru ca sunt cum sunt.

Pupice si numai bine

Ile 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput