Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
mephala30 spune:
uitasem...
Vauva, multumesc de intrebare, e a patra zi de crampe. Ce-i drept, s-au rarit si nu mai sunt asa intense. O fi fost vreo indigestie...habar n-am...
Remediul homeopat pentru dermatita, folosit cu real succes la Iustin a fost Drenor cutanat. Tratamentul a durat destul de mult.
Pupici Biancai
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani dragi sarbatoriti ai zilei de azi!
Gripo, iti vand un pont: si cei de la Primii Pasi fac tetine care se potrivesc la bibe Avent (eu am gasit in Cora Pantelimon). Noi folosim din cele cu curgere medie(3-6 luni) si Dudu este foarte multumit (adica trage oarecum constant din ele, fara sa se inece). As fi si eu interesata daca exista tetine special pt cereale: initial pediatra nu ar fi vrut sa ne dea cereale, caci eram cu greutatea in avans. Dar, dupa greva foamei din ultima perioada, s-ar putea sa avem o masa laptic + cereale. Apropo, am vazut cereale Humana 4+ (gust de banane, cu lapte inclus). Le-a incercat vreuna dintre voi? Stiu ca ziceati intr-o perioada ca toate cerealele de pe piata sunt 6+, dar eu le-am gasit pe astea si par ok (noua pediatra ne-a recomandat sa luam din cele cu lapte inclus).
Am si eu 2 problemutze, poate aveti un sfat si pt mine:
1. am introdus suculetul de mar, dar Dudu il cam respinge. Am inceput de sambata, si de regula il dau cam pe la ora 10, la aproximativ o ora dupa masa de lapte. Am incercat cu mar ionatan, apoi cu ionatan + portocala (4 lingurite de mar + 2 portocala), apoi portocala simpla (se stramba, de parca i-as da cine stie ce acritura, desi am ales o portocala dulce), iar azi am incercat mar golden cu si fara portocala. Accepta cam 5ml, dupa care incepe sa se strambe si sa puna manutele in fata gurii. Uneori, imi impinge mana in care tin castronasul cu suc. Stiu ca trebuie perseverat, dar nu as vrea sa fac o greseala care sa agraveze lucrurile. Sa continui asa, sau poate aveti vreun "truc" pe care il pot aplica in cazul de fata ?(stiu si eu, sa ii amestec suculetul cu ceai, sau sa il dau din bibe in loc de lingurita, sau poate sa aleg alt moment pt a il "administra"?!)
2. cresterea in greutate. In sfarsit cantarul a inceput "sa se miste", insa nu stiu daca suficient (desi aparent mananaca bine pt varsta lui, cam 21-23 masuri Humana, deci in grafic). In ultimele 3 zile a luat doar 50gr, ceea ce mi se pare cam putin. Bebeii vostri cam cat iau la aceasta varsta?
Multumesc anticipat pt raspunsuri. Ca sa fiu sigura ca reusiti sa cititi postarea, o voi copia si la inceputul capitolului urmator.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26 sept 2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
am introdus suculetul de mar, dar Dudu il cam respinge. Am inceput de sambata, si de regula il dau cam pe la ora 10, la aproximativ o ora dupa masa de lapte. Am incercat cu mar ionatan, apoi cu ionatan + portocala (4 lingurite de mar + 2 portocala), apoi portocala simpla (se stramba, de parca i-as da cine stie ce acritura, desi am ales o portocala dulce), iar azi am incercat mar golden cu si fara portocala. Accepta cam 5ml, dupa care incepe sa se strambe si sa puna manutele in fata gurii. Uneori, imi impinge mana in care tin castronasul cu suc. Stiu ca trebuie perseverat, dar nu as vrea sa fac o greseala care sa agraveze lucrurile. Sa continui asa, sau poate aveti vreun "truc" pe care il pot aplica in cazul de fata ?(stiu si eu, sa ii amestec suculetul cu ceai, sau sa il dau din bibe in loc de lingurita, sau poate sa aleg alt moment pt a il "administra"?!)
La o ora dupa masa poate o fi satul si de asta nu vrea. Eu nu am inceput inca sa-i dau dar am auzit ca se dau inainte de masa. Sa nu-i dai cu bibe ca n-o sa mai vrea cu lingurita.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
In primul rand la multi ani fericiti puiutilor care se sarbatoresc azi!

Gripo,
, multumesc frumos. Pana la urma am renuntat la idee (Gigi, sper ca nu te superi pe mine) pentru ca oricum de azi intr-o saptamana mergem la cantarit, masurat si vaccinat. Oricum sunt super incantata ca ieri fii-mea a papat in total 660 ml!!! URAAA!
. Zilele astea sunt fff. ocupata 9de aceea nu aveam cum sa ajung la tine, Gigi). nu stiu daca va mai aduceti aminte ca in octombrie am dat un test pentru un job in cadrul UE. Desi nu credeam, AM LUAT TESTUL!!!! Iar acum ma pregatesc pt. pasii urmatori, urmeaza alta serie de teste dar pana atunci trebuie sa trimit copii dupa diplome, asa ca acum alerg cu legalizari, etc. Pana pe 15.01 trebuie sa trimit plicul.
Marina, la ce gradi merge Ana? Cumva la Pisicile Aristocrate? Ca am vazut azi din tramvai pe cineva care tocmai iesea de acolo si care semana bine cu sotul tau si ma gandeam ca o fi chiar el. Sau poate doar mi s-a parut.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
Adriana eu cred ca ar trebui sa-i dai marul inainte de masa de lapte, deci cand ii este foame. Mai mult ca sigur de aceea nu-l accepta, ca este satul. De strambat cred ca toti o fac, deoarece este un gust nou pentru ei, important e sa se obisnuiasca si apoi sa-l accepte fara probleme.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Gigi25 spune:
Anangel, nu e nicio problema. Felicitari pt interviu, si bafta la urmatoarele. Felicitari pentru mesele de ieri ale puiului tau. Vezi, vroiai sa-ti iei jucariile, si cand colo, tu iesi din clubul exclusivist al mamicilor ai caror copii mananca sub 600 ml!!!
Ralukutza, sper ca ai supravietuit siropului cald de lamaie.
Am primit un mail tare dragut, pe care il trimit pe mailul comun. Merita impartasit.
Adriana mica, la varsta asta deja bbii iau in grutate mai putin, in medie 20g/zi. Asa ca sunteti in grafic.
putzuruca spune:
Adriana, eu am luat cerealele cu banane dar inca nu i-am dat Deei.
De la 4 luni ii dai lui Dudu Humana 2?
Eu ii dau Deei suc de morcov cu mar in biberon. Cand voi incepe cu pulpa ii voi da cu lingurita.
Cri, multumum pt pont. A fost tati la Z si a facut gaura mare in buget. Na...ca fac si rime.![]()
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Mirabelac spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Pufy mi se pare mie sau s-a bucalat pufishorul al mic? Oricum ii sta f. bine cu bolfitze si cu colacei.
Ignatica doamne, cate ati mai avut voi de tras??? Sa dea D-zeu sa terminati cu astea si sa fie David sanatos. N-am retinut exact, David facea febra si plangea la urinat sau i se gaseau bazdaganiile astea la ex. de urina?
Gripo in poze fi-miu seamana cu mine dar in realitate toata lumea zice ca e sotul in picioare. Chiar si nepoata-mea mi-a zis "dar tu cu ce-ai castigat la afacerea asta?", in gluma bineinteles, are doar 13 ani.
Noi suntem bine, iesim afara cateva ore pe zi ca e cald si frumos, speram insa sa nu ne pricopsim cu virusi care circula liberi si nestingheriti.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
anangel_lexi spune:
Gigi, 
Iniiiiiiiii, vrem capitol nou!!! Pe unde umbli? Aaa, te-am prins! Golesti rafturile la Z!![]()
Ignatica, offf, iarasi probleme? Din tot sufletul ii doresc lui David sa se faca repede bine si sa nu mai aiba niciodata astfel de robleme iar tie multa tarie! Te admir din tot sufletul!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume