Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Mihai-Sebastian, Irena, Anais, Mathea, Andrei- LA MULTI ANI! SA cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MIRABELA, mi-a placut faza cu ce-ai avut tu de castigat!

ADRIANA, aha, o sa-i spun sotului sa ia, merci.

PUFY, tu cate ore sau minute iti tii pitixul pe pernutza?

Eu cred ca INNI doarme, sau aseaza mobila.

editez, fi-miu a descoperit ca se ridica mai usor daca se ridica intai in coate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

io-s tot mai rau cu gatul! am supravietuit s ceaiului de lamaie dar...nimic! nu-mi trece cu nimic! mi-e ca-i cam grava treaba! pe tantum verde care-i puternic nici nu-l simt! nici macar putin de tot nu-mi ia durerea! de celelalte ce sa mai zic? am trecut pe antibiotic! deci, inca o luna de anticonceptionale luate degeaba! plus ca mi-e frica sa nu revina candida....offff! azi-noapte am plans de durere! am stat numa pe la bucatarie sa nu trezesc fata!
probabil ca dupa-amiaza merg la med de fam, desi n-am pic de incredere in ea...sa fi vazut azi noapte cum s chinuia sotu' sa-mi piseze antibioticul sa-l pot inghiti, si io plangeam de sarea camasa de pe mine....cred ca niciodata nu m-a durut gatul asa de tare! culmea e ca nu am nimic altceva! decat gatul!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaa, gripo, eu am pus tetina si de la nuk la biberoanele avent! au mers! asta n-a impresionat-o insa pe fii-mea sa manance din ele! ea tot cu primii pasi....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Incerc eu sa deschid subiect nou, sa vad daca nu-mi prind urechile.

Mergi la inceput

Legat de reducerile de la Z, o prietena mi-a luat si mie cateva lucruri pt 18 luni. mie mi se apre strigator la cer, o fustita de jeans, la reducere - 1 bulion!!!! Nu vreti sa stiti ce preturi au hainutele de copii afara. pe acelasi gen de haine, de firma si de fff buna calitate, am platit in austria de 3-4 ori mai putin. va vine sa credeti ca un costumas pufos de exterior a costat 9,90 euroi?
sau un carucior super meserias, in trend costa 200 euroi? cu toate astea nu mam putut abtine si am spart cateva bulioane pe garderoba fetii

Cah, Romania! Iertati-ma fetele mai patrioate, dar nu mi se pare corect sa fim jupuite pt hainute care vor fi purtate numai cateva luni!

Mami de Grace

Mergi la inceput

iertati-ma, mi-a scapat o perla: m-am nu mam
a se vedea mesajul anterior

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

simona, hai ca tocmai m-am logat eu cu nick-ul comun! continui eu...?

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

continuam aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, chiar te rog Ralu, ca si la mine parul e blond...

Mergi la inceput