Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 29
gripo spune:
NEATZA!
IGNATICA, faccea febra pe la inceputuri, cand nu ii dadeai antibiotic? sau cum s-au descoperit infectiile astea? incearca sa faci o analiza si la un lab privat, sau altul decat cel la care faceti de obicei. Vezi ca a mai venit o mamica din Brasov, dar e moderata ca e la inceput si te-a intrebat la ce pediatru mergi. Va
pe amandoi. Eu, cand i-am facut echo ala ca varsa, i-a iesit o banuiala de "probabil bifiditate SPC dr.". Initial am fost disperata, ca nu stiam ce inseamna, nici acum habar n-am, dar dr. mi-a zis ca asa ceva, daca ar fi, ar da infectie urinara, dar ca la varsta asta, nu fac infectie fara febra. Plus ca eu nu am incredere in toti echografistii, ca am patit-o de nenumarate ori pe pielea mea sa-mi zica ceva si de fapt era nimik. Oricum, echografic, la varsta asta, nu se poate determina mai nimik sigur, ca-s prea mici. Cred ca te-am bagat in ceata, dar, ideea e ca 1. mai consulta un dr. si un alt laborator.
LEXI, mi-a fost dor de voi. Daca ai avut nevoie de cantar, ti-l dadeam eu pe-al meu, de ce nu zici?, hai ca-l fac cantar oficial
, doar i l-am dat si SILVIEI. Va
pe amandoua.
RUTY, felicitari!!

a, LEXI, acum am vazut ca s-a oferit si GIGI, eu n-am mai intrat ieri, scuze.
LA MULTI ANI
SEBASTIAN, IRENA, MATHEA-ROANA, ANDREI.
Eu sunt disperata, cred ca am cautat ieri si azi de dimi cereale de la nestle de-ale acu orez, porumb si tapioca, chestie de-aia de dezinfectat de la cicco si tetine de la avent pentru cereale si cu trei gauri, si NIMIK. Dar ce naiba n-aduc astia marfa fratilor, ca turbez? ba nu e lapte, ba nu e una, ba nu e alta. te asteptai ca in ziua de azi sa gasesti tot ce vrei, dar de unde..
mexxa spune:
Lasa nu te mira...ca io am cautat acum o saptamana juma de Iasi lapte NAN1.....deci cam 50 de farm...pana am gasit.
aa..sunt tetine de la Avent speciale pt cereale...sau nu am inteles eu bine????

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mexxa spune:
vai vai vai...va regasesc pe pagina 2...inapoi la 1..![]()

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Monique_new spune:
Buna dimineata. Hop si eu la cafeluta.
Exista tetine pt cereale???? habar nu am avut ....cum arata?
Eu i-am facut cerealele sa i le dau cu lingurita, nu se omoara dupa ele mai bine papa mar cu biscuite parca ala ii place mai mult.
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
matahut spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi:
Mihai Sebastian si Irena pentru cele 4 LUNI!!!
Anais, Mathea si Andrei pentru cele 3 LUNI!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi 

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
adameasca spune:
Irena, Sebastian, Anais, Mathea si Andrei!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
'neata (s-a trezit si rata, adica eu
)
Ignatica vad ca problemele se tin lant la voi. Va doresc multa putere sa treceti peste toate, iar puiului mic multa sanatate! 
La Multi Ani bucuriilor care azi mai implinesc o luna! 
pupici
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
gripo spune:
Pai la alte firme care produc tetine, exista si special pentru cereale, deci trebuie sa existe si de la avent, numai ca nu gasesc. Ca si cele cu trei gauri, am apucat sa iau doar 2 ca erau ultimele, si de atunci, pauza, nu mai gasesc, si sterilizez la alea intr-una.Iar la bibele de la avent nu se potrivesc decat tot de la aceeasi firma.In fine, mai caut.
putzuruca spune:
Ce faceti fetelor? Ati plecat toate la Z?
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
mephala30 spune:
Neatza!
Ignatica, inca o data, va doresc multa putere tie si sanatate lui David. Te inteleg, Iustin a avut infectie urinanara cu E.coli la 5 luni. Slava Domnului ca a trecut si de atunci n-au mai fost probleme.
Adameasca, ai un mod de incurajare tare 'optimist'....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru